• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bana uygun,iş bulmakta zorlanmayacağım bir bölüm tavsiye etmenizi istiyorum

ve keske sosyal hızmetler secseymısım dıyorum sımdı,
en azından bıldıgım konular anlayacagım bı bolum
farklı bır bolume gecıs yapnca anlasılmıyor gercekten

merhaba ,
ben cocuk gelısımı mezunuyum ( lıse )
unıversıte de ( acıkogretım ) bankacılık okumak ıstedım dedıgın gıbı matematıgım cok kotu
kıtapları aldım , soru bankaları aldım ama anlayamıyorum
mutlaka tabanın olmasın gerekır yoksa anlayamazsın demıslerdı bana ama dınlememıstım
gercekten zormus bu arada benım derslerım ısletme derslerı
kamu yonetımıyle benzer sanırım bazı dersler aynı umarım fıkır verebılmısımdır
yınede sen bılırsın kurslarla , azmederek yapabılırsın elbette

illaki istesem azmedersem olur..ama matematiği sevmiyorum işte...bir kere ben de oluştu bu...bir antipati kaptım...

:26::26:

şu anda en gözde mesleklerden biri okul öncesi öğretmenliği ve rehber öğretmenliktir.Sorununu söylemişsin başımı açamam demişsin ama gene de bir büyüğün olarak tavsiyede bulunmak istedim , günümüzde bulunduğumuz şartlarda başkasına muhtaç olmamak kendi karnını kendin doyurabilmek çok çok önemli..bu köşede eşleri tarafından hırpalanan aldatılan birr çok kadının hikayesini okuyoruz.ellerinde mesleği olanlar çok şanslı olmayanlar ise tam anlamıyla çekiyor...çoluğu cocuğu ile aç kalanlar var..başörtüsü senin için hassas bir konudur buna saygılıyım ancak bide olayın bu tarafından bi düşünmeni de isterim..kimsenin eline kalmamak için..tercih senin

şu anda en gözde mesleklerden biri okul öncesi öğretmenliği ve rehber öğretmenliktir.Sorununu söylemişsin başımı açamam demişsin ama gene de bir büyüğün olarak tavsiyede bulunmak istedim , günümüzde bulunduğumuz şartlarda başkasına muhtaç olmamak kendi karnını kendin doyurabilmek çok çok önemli..bu köşede eşleri tarafından hırpalanan aldatılan birr çok kadının hikayesini okuyoruz.ellerinde mesleği olanlar çok şanslı olmayanlar ise tam anlamıyla çekiyor...çoluğu cocuğu ile aç kalanlar var..başörtüsü senin için hassas bir konudur buna saygılıyım ancak bide olayın bu tarafından bi düşünmeni de isterim..kimsenin eline kalmamak için..tercih senin

teşekkür ederim canım...işte kendimi muhafaza edeceğim tek ilahiyat kalıyor geriye...

sayısal zekam olsa işletme okur özel sektörde çalışırdım çok da güzel olurdu

sözelde kamu istiyorsam tek seçeneğim diyanet kalıyor...

bıraz kendını zorla çaliş ve hukuk oku derım... davaya gıremesen bıle davaları takıp edebilir, dilekçe verebilir cs yaparsın.. davaya ise arkdaşına vekalet verırsın o girer.. kapalı bır arkadaşım var.. hukuk okudu.. 3 çocugu ile evınde çalişiyor.. gayet guzel kazanıyor. ortak çalişiyor arkadaşıyla.. bu davaları hazırlıyor, arkadaşı mahkemeye gırıyor... en basıt davadan bıle 2000 tl rahat kazanıyor..
ve inş bende okumayı düşünuyorum.. ama tercıhım muhtemelen özel okul olacak.. fatıh üniversıtesı var.. orayı incele derim.

ayrıca eczacılık tavsıye ederım.. kendıne bır yer açınca rahatlıkla çalişabilirsin... dıploman olunca eczane açman için şartlar çok zorlayıcı degil..

ayrıca pskılolejı tavsıye ederım.. ilerde yaşam koçlugu vs tarzında her yerde rahatlıkla çalişabilirsin.. bır çok özel hastanede de başörtülü psıkojlar var.. ayrıca özel okullarda da iş bulma imkanın var..

kamu iş bulma imkanı ne kadar var bilmıyorum.. ama sanırım çok yok.. ilahıyatta iş imkanı az ve çok ilahıyatcı işsiz var... bu üç meslek en guzel meslekler arasında bayanın rahat çalişması açısından

bıraz kendını zorla çaliş ve hukuk oku derım... davaya gıremesen bıle davaları takıp edebilir, dilekçe verebilir cs yaparsın.. davaya ise arkdaşına vekalet verırsın o girer.. kapalı bır arkadaşım var.. hukuk okudu.. 3 çocugu ile evınde çalişiyor.. gayet guzel kazanıyor. ortak çalişiyor arkadaşıyla.. bu davaları hazırlıyor, arkadaşı mahkemeye gırıyor... en basıt davadan bıle 2000 tl rahat kazanıyor..
ve inş bende okumayı düşünuyorum.. ama tercıhım muhtemelen özel okul olacak.. fatıh üniversıtesı var.. orayı incele derim.

ayrıca eczacılık tavsıye ederım.. kendıne bır yer açınca rahatlıkla çalişabilirsin... dıploman olunca eczane açman için şartlar çok zorlayıcı degil..

ayrıca pskılolejı tavsıye ederım.. ilerde yaşam koçlugu vs tarzında her yerde rahatlıkla çalişabilirsin.. bır çok özel hastanede de başörtülü psıkojlar var.. ayrıca özel okullarda da iş bulma imkanın var..

kamu iş bulma imkanı ne kadar var bilmıyorum.. ama sanırım çok yok.. ilahıyatta iş imkanı az ve çok ilahıyatcı işsiz var... bu üç meslek en guzel meslekler arasında bayanın rahat çalişması açısından
fatih üniversitesi benim de aklıma yattı ama istediğim bölüme çok yüksek bir puan istiyorlar...

o puanla devlete rahat girerim yani...

dediklerinde çok haklısın hukuk özellikle...

canım özel ünv.ler çok mu pahalı ben de çok isterdim o dediğin bölümleri ama kaanmak çok zor.fiyatları ne kadar biliyomusun? hukuk ve psikoloji

canım özel ünv.ler çok mu pahalı ben de çok isterdim o dediğin bölümleri ama kaanmak çok zor.fiyatları ne kadar biliyomusun? hukuk ve psikoloji

netten araştırırsan bulursun cnm..her fakülte veya bölümün fiyatı farklı...

ama özel üniv okursan devlet yurdunda kalamıyorsun bilgin olsun....

Arkadaşlar,bundan 10 yıl önce orta okulu bitirdim,açık liseye yazıldım.Lise mayısta bitecek inşallah.Dersaneye gidiyorum.Her hafta deneme sınavı oluyoruz sınıfta il 3 e giriyorum mutlaka(Sözelciyim,sınıf ortalaması baya düşük)Tek bir bölüm istiyorum İlahiyat!Başörtülüyüm ve diğer bölümler de hep öğretmenlik ve ben başımı açamam.Fakat bazı sebeplerden dolayı örgün okuyamayabilirim de..İşte sorum bu yönde..Acaba ilahiyat önlisans mı okusam yoksa adalet veya sosyal bilimler mi?Eğer ilahiyat önlisans okursam dgs ile uzaktan eğitim şansım yokmuş,çünkü ben düz lise mezunuyum.Herkes adalet diyor ama Adalet saraylarında yine başörtüsü sorunu olur ve bilmediğim bir dalda hem de açıktan okumaya çekiniyorum.Ben kuran kursunda okudum ve ilahiyatı açıktan da çok rahat yaparım.Ama herkes önlisans okuyor iş imkanı az,mezun çok diyorlar.Kısacası açıktan okuyabileceğim(matematiğim berbat) ve bana uygun,iş bulmakta zorlanmayacağım bir bölüm tavsiye etmenizi istiyorum sizden..Teşekkürler.....

anaokulu öğretmenliği okumada ne okursan oku :1::1::1:rakip çoğalıyor:9::9::9:

şaka bi yana ilahiyat iyi fikir
önlisansı bitirdikten sonra niye okuyamayasınki ilitamı
yani öyle bir ayrım olduğunu sanmıyorum
benim eşimda
sakarya ilitamı bitirdi

ihl mezunu ama
öyle bişey yoktur sanmıyorum
yani sonuçta şartlar arasında ilahiyat önlisans mezunu olmak yokmu
önceden düz liseyi bitirdiysen giremezsin diye bişey yoktur herhal ama bakcam şimdi

anaokulu öğretmenliği okumada ne okursan oku :1::1::1:rakip çoğalıyor:9::9::9:

şaka bi yana ilahiyat iyi fikir
önlisansı bitirdikten sonra niye okuyamayasınki ilitamı
yani öyle bir ayrım olduğunu sanmıyorum
benim eşimda
sakarya ilitamı bitirdi

ihl mezunu ama
öyle bişey yoktur sanmıyorum
yani sonuçta şartlar arasında ilahiyat önlisans mezunu olmak yokmu
önceden düz liseyi bitirdiysen giremezsin diye bişey yoktur herhal ama bakcam şimdi

valla bi araştırsan çok makbule geçer..herkes farklı söylüyor çünkü

canım önlisansı ygsye girip tercih yapıyosun
mesela abimde açık liseden bitirdi ilahiyata başvurdu geldi ama 2.sınıfta arapçaları veremiyorum diye bıraktı:15:

yani ilahiyat önlisansı bitirince okursun merak etme
okumasan bile 2 yıllıklada atanma şansın var

ilitam çok zor çünkü:37: sanki eşim değil ben okudum okulu o derece yani

canım önlisansı ygsye girip tercih yapıyosun
mesela abimde açık liseden bitirdi ilahiyata başvurdu geldi ama 2.sınıfta arapçaları veremiyorum diye bıraktı:15:

yani ilahiyat önlisansı bitirince okursun merak etme
okumasan bile 2 yıllıklada atanma şansın var

ilitam çok zor çünkü:37: sanki eşim değil ben okudum okulu o derece yani
canım Arapça benim için çocuk oyuncağı
:1:
ondan yana hiç korkum yok
cevabın için teşekkür ederim

Fatih üNiversitesi Hukuk Fakültesi
peşin17.908 TL taksitli18.850 TL

Ayrıca kayıt yaptıran herkese Toshiba leptop hediyeymiş:1:

Back
X