Aynı işyerinde çalışıyoruz,benden hoşlanmış numaramı istedi birlikte dışarda kahve içtik benimle ilgilendiğini söyledi.Ben hemen evlilik düşünmediğimi ama kendisinden çok memnun olduğumu söyledim.O günden sonra araya soğukluk girdi sadece zoraki merhabalaşmalar,cevap vermemeler..sıkıntı..sıkıntı...Söylediğim sözden dolayı böyle davrandığını düşündüğüm için fazla ilgi gösterdim kırdım mı seni?sorun mu var? tabi yine geçiştirmeler yok bişey sana öyle geliyor demeler.Bu belirsizlik 1aya yakın sürdü.Dün msj attı neden sürekli msj atıyorsun ben seninle ciddi düşündüm ama artık düşünmüyorum.Bende açıkladım sana yönelik o lafı etmedim dedim benim sorunum o değil zaten alınmadım dedi.Şok oldum.Ben ilk önce seni düşündüm evet ama sonra bana uygun olmadığını düşündüm ve vazgeçtim sende vazgeç dedinasıl utandım anlatamam Ben dostluk adına çaba göstermiştim sen bilirsin dedim. Hiç uyumadım ben nerde hata yaptım diye düşünüyorum davranışlarım hiç değişmedi ilk günkü gibiydim öyle şımarık,nazlı bir kız değilim etrafımdakiler hanım kız olduğumu söylerler,benim ona uygun olmayan ne yaptığımı düşünüyorum bulamıyorum.Bir bayanın böyle duruma maruz kalması çok küçültücü Artık işe gitmek istemiyorum onun varlığı beni strese sokacak keşke bu lafları etmek yerine arkadaş olalım deseydi çok ağır geldi bana
neden küçülüyormuşsun pardon ama?klasik bir kedi ciğer hikayesi.adam uzanamadığı ciğere pis diyor. takma sen ya,sen çok hevesli davranmamışsın ya o zoruna gitmiş onun.yoksa aklı başında karakterli hiçbir erkek bu sözü bir kıza karşı kullanmaz aksine sen onuninadına işe gidip çok mutluymuşsun gibi yapacaksın.takma canım takma işte senin bütün hareketlerini dikkatle inceliyordur sen onu öyle hevesle kabul etmediğin için,en ufak bir hareketinde atlamıştır öyle kaplan gibi "bu kız bana uygun değil" diye. sen şimdi yarın güzel güzel giyin işe git,hiç bu olay olmamış gibi davran,o kim oluyorda karşısındaki bir kıza bana mesaj atma ben vazgeçtim sen de vazgeç tarzı gerzeklikler yazabiliyor.hem de teklif eden kendisiyken.
sadece çok rahat ve güleryüzlü ol herkese karşı.
sıkma canını.
anlasılan siz hemen evlilik düşünmüyorum deyince o kırılmış gurur yapmıs ve o yuzden araya sogukluk girmiş ve aynı tepkıyle size dönüş yapmıs. sen istemiyorsan bende bu saatten sonra istemem gibilerinden.ayrıca birbirinizi yeteri kadar tanımıyorsunuz anladığım kadarıyla pat diye aşk işlerine girilmemeli diye düşünüyorum özellikledee aynı işyerindenseniz sonu hüsranla bitebiliyor. Biraz zman tanısaydınız kendinize bu konulara girmeden birbirinizi ölçüp biçseydiniz suan bu durumda olmazdınız. Neyse olmuşla ölmüşe çare yok derler. Bundan sonra bana kalırsa ne arayın ne sorun. Biraz çekilin kenara. İş icabı muhakkak konusacaksınız eğer bağlantılı işleriniz varsa tabi. Belki bir müddet soğuk olabilirsiniz ama maksimum bir ay sonra aranız az da olsa yumusar. Bu yumusamada yeniden arkadaşlığı doğurabilir. Birbirinize haksızlık ettiğinizi düşünürsünüz zamanla ve doğru y olu bulursunuz. Ama sizden ricam birden yine bu evlilik mevzularına vs girmemeniz. Her ne kadar yaşınız ileride olsa itici bir durum uzaktan. İnsanlar içinde bulundukları durumu iyi analiz edemezler ama dıarıdaki insan gözüyle bakıldığında olay çok acık ortada olabiliyor. Umarım kırıcı vs. olmamışımdır. Hayırlısı olsun sizin için. Canınızı da bosuna sıkmayın.
Sanki ben istemişimde o istememiş gibi oldu,sert davranışı çok kırdı beni.Bir keresinde odaya gelince neden uzak duruyorsun demişti;bende sizin oda kalabalık laf edilmesini istemiyorum bekar bir kızın bekar bir erkekle sohbet etmesi dedikodu nedeni olur işe yeni başladım sorun olsun istemiyorum diye açıkladım güzel düşünüyorsun demişti.Ben selamımı veriyorum oturup uzun uzadıya sohbet edememki.Beni beğensin diye yapmacık davranamam.Hiç bir zaman saygısızlık etmedim odalarındaki herkes sever beni.Evlilik düşüncesinden vazgeçirecek birşey olacak ayrıntılar değil bunlar,yani ben öyle düşünüyorumçok utandırdın beni yerin dibine geçseydim daha iyiydi dedim gerçekten öyle
canım canım bak şimdi sen hiç boşver olayın giriş gelişme sonucunu,o adamı daha tanımadan bir yorum yapıyorum,kaba saba, şarku kurnazı zihniyetli,büyük ihtimalle çok az ortama girip çıkmış,yine çok büyük ihtimalle ya birkaç arkadaşı var ya da yok,kısacası böyle darkafalı,kafası örümcek ağı bağlamış bir kişi.
yoksa bir kıza karşı nasıl konuşacağını bilirdi,sen niye kendine gününü zehir ediyorsunki,o sana öyle demiş diye öylemisin sen?
sen sadece ileriye odaklan,emin ol böyle saçma,kaba saba biriyle ömür geçmezdi.iyiki hiçbirşey ilerlememiş yani. yarın senin moralin bozuk olursa ona can gelir.lütfen hiç takmadan rahat rahat git işine,herkesle de güleryüzle konuş bak nasıl çarkediyor o "..."
Hiç kafanızı yormayıp normal bir şekilde gidin bence işinize. O kişiyle de bundan sonra sadece bir merhabanız olsun, öyle hiç yokmuş gibi de selamsız sabahsız geçmeyin bence yanından. Ha, o almazsa selamınızı, o da onun bileceği iş. Bundan sonra siz de selam vermessiniz olur biter.
Bundan sonraki ilişkilerinizde de bana kalırsa, ne zaman evlenmek istediğinizle ilgili laflar etmeyin daha ilk buluşmalarda. Karşı taraf hemen evlenmek isterse, ancak o zaman gündeme getirin bu konuyu.
Siz tabi dürüstlük adına böyle bir açıklama yapmak ihtiyacı hissettiniz, ama karşı taraf sanki kendini baştan reddedilmiş gibi de hissetmiş olabilir, ya da belki o da hemen evlenmek gibi bir düşünceye sahip değildi de, biraz görüşelim bakalım diyordu siz evlilikten bahsedince de bunu tuhaf buldu. Neticede bu ilişki her ne sebeptense bitmiş. Artık buna kafa yormayın, düşünülecek, işe gitmenizi engelleyecek bir şey yok bence.
Şimdi ben bir şey anlamadım size mesaj atmış ve "neden bana sürekli mesaj atıyorsun atma artık ciddi düşünmüyorum" demiş di mi?
Bir de bir yerde sana çok ilgi gösterdim ondan mı böyle davranıyorsun diye sormuşsunuz yanlış anlamadıysam.
Siz ona sürekli mesaj mı atıyordunuz ya da çok mu üzerine gidiyordunuz da böyle söyledi?
Hiç düşünmeye değmez, ulaşamayınca mundar olmuşsun işte. Sizden gerçekten hoşlansaydı kalbinizi kazanıp belki evliliğe sıcak bakma ihtimalinizi değerlendirirdi. Demek ki fedakarlık yapmaya bile hazır değil ne evliliğinden bahsediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?