Bana uygun olduğunu düşünmüyorum

Hiç karşılaşmadık onların odasına asla uğramıyorum msnden beni engellemiş olmalı ordada rastlaşmıyoruz.Ortak arkadaşlarımız var olayı bilmiyorlar hala evlenecek kız arayışı içerisinde bu demek oluyorki hiç umursanmıyorum.İşime gücüme bakıyorum küçük düşmemi unutmaya çalışıyorum

bence seni incitmek adına bilerek söylenmiş sözler bunlar. Kendini küçük görme hiç boşuna.
Kendini bilen,özgüveni yerinde,kişiliği oturmuş bi insan böyle cümleleri sarfetmez hiç kimseye karşı.
Baktı sen olumsuz bakıyosun kuyruk acısını bu şekilde hafifletmeye çalışmış.
Bi süre sonra hiç bişey olmamış gibi tekrar yakınlaşmaya bile çalışabilir böyleleri dikkat et derim.
Amaaan hiç takma bile kafana seni evliliğe ikna edecek cesareti özgüveni yok ya seninkini yerle bir etmeye çalışmış ama sen hiç umursama hayatına devam et.

Daha önce belirttiğim gibi sen değil o küçük düşmüş böyle düşünme hemen.Onun gözünde onu reddeden, ciddiye almayan bir hanımsın ve direk kaçmış zaten.Bir de bu açıdan bak,o kendi egosu zedelendiği için bu davranışlarda bulunuyor bence

Artık bende takmıyorum,bazen aklıma geliyor ama işle meşgul olunca çok düşünmüyorum.Allaha havale ediyorum o yüzden içim rahat intikam alma derdim yok zaten öyle birisi değilim,kim doğru kim yanlış zaman gösterecek

Kızların söylediklerine katılıyorum canım .. sen geri çekilince oda senin karşında küçük düşmüş oldu.. kendini kötü hiissedip acısını senden çıkarmaya çalışıyor şuan.. baktiki sen tersleyince onu kendini küçük düşmüş hissetti bellliki burnu yükseklerde olan bir şahısmış.. bu yüzdende sana pas vermek istemiyor yani aslında kendi istemiyormuş gibi biir tavır sergilemeye başlamışş.. allahın sevgili kuluymuşunki gerçek yüzünü hemen gördün.. allaha havale et kuzum boşver.. işine bak sen.. nice iyileri çıkar karşına ilerde bu dengesizemi kaldın sen..

Samimi olduğum iş arkadaşıma konuyu anlattığımda,o iyi birisi sen yanlış anlamışsındır kendisini ifade ederken birlikte uyum sağlamayacağınızı söylemek istemiştir altında neden arama dedi :44: hadi ben yanlış anladım diyelim,ki sizlerde düşünceme katılıyorsunuz diyelim hepimiz yanıldık neden beni engellemiş, neden benimle konuşmuyor.Cuma günü gördüm keyfi gayet yerindeydi neyseki beni görmedi şu aralar gözüme görünmese iyi olacak daha fazla kırılmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…