Bana uygun olduğunu düşünmüyorum

Sen onu reddettin, o seni değil... Bu gerçeği değiştirmesine müsade etme. O kadar umursamaz davran ki daha da uğraşamasın.

Sen onu reddettin, o seni değil... Bu gerçeği değiştirmesine müsade etme. O kadar umursamaz davran ki daha da uğraşamasın.

Çok kızgın sert cevaplar verdi ben üstüne gidersem bakacak yüz bırakmayacak alttan aldım tamam dostluk bitsin arkadaşlık sürsün dedim kabul etti ama gelin içime sorun onun bu yaptığını asla unutmayacağım kırgınlığım asla geçmeyecek ama bunu böye sindireceğim,aynı ortamdayız küs kalamayız ikimiz içinde gerginlik istemiyorum.

Nedenini sormaya korktum öyle kızgınki daha çok kırar beni, kafamda bilinmeyen bir soru olarak kalacak, tek yorum sizlerinde dediği gibi benim ona en başında olumlu yanaşmamam kendimde başka suç bulamıyorum

Bunu düsünerek kendine niye hayati zindan ediyorsun ki güzelim.O salak aslinda ben sana uygun degilim diyememiste böyle aptalca bir laf etmis.Bir insana verilecek en büyük ceza o kisiyi yok saymaktir diye okumustum.Ve de cok dogru.

Bunu düsünerek kendine niye hayati zindan ediyorsun ki güzelim.O salak aslinda ben sana uygun degilim diyememiste böyle aptalca bir laf etmis.Bir insana verilecek en büyük ceza o kisiyi yok saymaktir diye okumustum.Ve de cok dogru.

Zaten bundan sonra gelsede ben istemem onu,ki geleceğini sanmıyorum. Tavır yapmak yerine umursamaz olacağım hiç birşey olmamış gibi davranacağım. Msj attığı sırada üzüntümü geçtim ağır bir laf eder altından kalkamayız bakacak yüzümüz kalmaz diye kendimi paraladım ben onu vicdanıyla başbaşa bırakıyorum

seni kullanmak istemiş, faydalanmak ve sonundada atmak istemiş...biraz ağır oldu ama durum bu..sende başta yüz vermeyince ve sonra geri dönüş mahiyetinde üzgünlüğünü dile getirince kozu eline verdin..duygusal takıntılar yaptı...sakın bi daha peşinden gidipte msj felan atma..seni ciddi düşünen erkek böyle saçma sapan tripler yapmaz...sen aklını kullan, hem ne üzüntüsü ne pişmanlığı kaç gün tanıdın ki ne yaşadınki üzüntü duyuyorsun..bırakk çek git yoluna allah ıslah eylesin art niyetli insanlardan....kendilerini bişe sanıyor sonra haspalar...

Haklısın niyetim ciddi diyordu ama farklıda olabilir ben onun huyunu suyunu bilmiyorumki zaten oda beni tam tanımadan hislerini döktü,sonra ben geri dönünce kendince yonttu gurur yaptı

Aynen.Git isini yap diger arkadaslarla gül eglen.Insallah karsina daha uygun biri cikinca vatandas aklina bile gelmez.

Aynen.Git isini yap diger arkadaslarla gül eglen.Insallah karsina daha uygun biri cikinca vatandas aklina bile gelmez.

Allah onun karşısına birisini çıkarsın bana yaptıklarını ona yaşatsın görmezden geldiği kırgınlığımı yürekten anlasın şu mübarek ayda gereksiz yere bana acı çektirdi beddua etmiyorum asla ama bana yaşattıklarını kendiside yaşasın sabaha kadar hiç uyumadım bin kere düşündüm hareketlerimi hata bulmaya çalıştım acıyorum kendime

Emaaaannn boşver yaaaa... sen ne düşünüyosun, sıkılıyosun.
O düşünsün de sıkılsın, git hiç bi şey olmamış gibi işini yap, hiiiiç belli bile etme ne düşündüğünü.
Ukala dümbeleeee. nolcak :76:

iş yerinde olduğunuz için bir süre canınız sıkılabilir haliyle. aynı bölümde değilsiniz allahtan. olmamış gibi davranmaya çalışın, zamanla sönecektir bu durum. bir de bir bayana böyle davranılmaması gerektiğini bilmeyen bir erkekmiş, başlamadan bitmesi iyi olmuş zaten.

Ben de kendi ilişkimde aynı durumla karşılaştım ama şuan 5 yıldır beraberiz.İlk zamanlar çok tereddütte kalmış hala kavgalarımızda da söylüyor bunu zaten:)
Benimki aile yapısı, görüşü, inançları konusunda tutucudur.Ben de nasıl diyeyim biraz fazla özgürlük düşkünüyim.Aile yaşantım da böyle, ailem kızlarının kendi ayakları üstünde duran birey olması için küçük yaşlarda sorumluluk verdiler mesela lisede yatılı okudum vb...Onun tüm çevresi ise kız dediğin evinde oturur, çalışmaz şu bu mantığındaydı. Sen evlilik düşünmüyorum deyince durumu garipsemiştir beyefendi.Bütün kadınlar evlilik meraklısı olması gerekir ya hem de onun gibi biriyle nasıl düşünmezsin aaa:) Güçsüz erkek, dişli ve kendinden emin hanımları görünce böyle kaçıyor malesef, çünkü kendilerine ezecek, sözünden çıkmayacak eş arıyorlar.Ben senin kaybettiğini düşünmüyorum.Sadece beyefendinin ne olduğunu gösterdiği kanaatindeyim

Bugün onu düşünmedim işe adepte oldum tam başarıyorum derken öğle molasında ortak arkadaşlarımız ondan bahsettiler içim acıdı gözlerim doldu hazmetmem biraz uzun sürecek gibi.İnsana koyan vazgeçilmek değil basite alınmak.Zamanla aşacağımı umuyorum

evet vazgeçilmek degilde basite alınmak çok zorunan gidiyor insanın..

ne basite alınması canım ya ne alkası var..adamın yaptığı terbiyesizlik tutupda hemen aylıp bayılıp evlenelimmi diyecektin sende ona mesaj atsaydın keşke pardon ben zaten cevabımı vermiştim sanıyorum seninle konuşuosam sana asıldığım anlamını ççıkarman çok komik inanki şu an yere yattım gülmekten gözlerinden yaş geldi sen çok yaşa emi yazaydın

Ben evlilik anlamında asla umut vermedim ama ona saygı duydum,kırdığımı düşündüğüm için ilgi gösterdim bunu biliyor,aslında hata bende üstüne gidip umursamayacaktım amaan olan oldu yediğim lafla kaldım bunu hazmedip yoluma bakacağım ömrüm boyunca onunla karşılaşmak istemiyorum incinen gururum düzelmez

ilk şoku sayenizde atlattım olaya geniş açıyla bakmamı sağladınız çünkü ben sürekli oturup kendimde hata arayacaktım, evet yaralandım ama iyileşeceğim benim kimseye zararım olmadı vicdanım rahat.Allaha havale ediyorum

sen şimdi o işe yeni başlamış bekar bir kızsın..yeni olduğun için arkadaş, çevre, iş anlamında henüz boşluklarını dolduramamışsın..bu adamda yeni olmanı kullanmış sanmış ki, boşluktan sen teklifine hemen atlayacaksın kabul edeceksin..ama öle olmayınca gururdan seni üzmek için üzmeye çalışmış..altını çiziyorum bu adam seni üzmek için üzüyor..yani onun davranışları seni üzdüğünden değil adam sen üzül diye konuşuyor bütün lafları.. ''bana uygun olmadığını anladım' vs..' bu lafları sindiremiyorsun çünkü hakettiğin için duymuyorsun bu lafları..
yalnız anladığım kadarıyla bazı duyguların oluşmuş ona karşı ..olsun..henüz başındasın..lütfen gözünü dört aç.. senin üzüldüğünü gördükçe içinde başarı nidaları atıyor...arkadaş kalma çabası içine girmeni de çok saçma buldum ...bırak ne hali varsa görsün... karşısında neşeli ve keyifli görünmeyi unutma ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…