Sen onu reddettin, o seni değil... Bu gerçeği değiştirmesine müsade etme. O kadar umursamaz davran ki daha da uğraşamasın.
Bunu düsünerek kendine niye hayati zindan ediyorsun ki güzelim.O salak aslinda ben sana uygun degilim diyememiste böyle aptalca bir laf etmis.Bir insana verilecek en büyük ceza o kisiyi yok saymaktir diye okumustum.Ve de cok dogru.
seni kullanmak istemiş, faydalanmak ve sonundada atmak istemiş...biraz ağır oldu ama durum bu..sende başta yüz vermeyince ve sonra geri dönüş mahiyetinde üzgünlüğünü dile getirince kozu eline verdin..duygusal takıntılar yaptı...sakın bi daha peşinden gidipte msj felan atma..seni ciddi düşünen erkek böyle saçma sapan tripler yapmaz...sen aklını kullan, hem ne üzüntüsü ne pişmanlığı kaç gün tanıdın ki ne yaşadınki üzüntü duyuyorsun..bırakk çek git yoluna allah ıslah eylesin art niyetli insanlardan....kendilerini bişe sanıyor sonra haspalar...
Zaten bundan sonra gelsede ben istemem onu,ki geleceğini sanmıyorum. Tavır yapmak yerine umursamaz olacağım hiç birşey olmamış gibi davranacağım. Msj attığı sırada üzüntümü geçtim ağır bir laf eder altından kalkamayız bakacak yüzümüz kalmaz diye kendimi paraladım ben onu vicdanıyla başbaşa bırakıyorum
Aynen.Git isini yap diger arkadaslarla gül eglen.Insallah karsina daha uygun biri cikinca vatandas aklina bile gelmez.
Aynı işyerinde çalışıyoruz,benden hoşlanmış numaramı istedi birlikte dışarda kahve içtik benimle ilgilendiğini söyledi.Ben hemen evlilik düşünmediğimi ama kendisinden çok memnun olduğumu söyledim.O günden sonra araya soğukluk girdi sadece zoraki merhabalaşmalar,cevap vermemeler..sıkıntı..sıkıntı...Söylediğim sözden dolayı böyle davrandığını düşündüğüm için fazla ilgi gösterdim kırdım mı seni?sorun mu var? tabi yine geçiştirmeler yok bişey sana öyle geliyor demeler.Bu belirsizlik 1aya yakın sürdü.Dün msj attı neden sürekli msj atıyorsun ben seninle ciddi düşündüm ama artık düşünmüyorum.Bende açıkladım sana yönelik o lafı etmedim dedim benim sorunum o değil zaten alınmadım dedi.Şok oldum.Ben ilk önce seni düşündüm evet ama sonra bana uygun olmadığını düşündüm ve vazgeçtim sende vazgeç dedinasıl utandım anlatamam Ben dostluk adına çaba göstermiştim sen bilirsin dedim. Hiç uyumadım ben nerde hata yaptım diye düşünüyorum davranışlarım hiç değişmedi ilk günkü gibiydim öyle şımarık,nazlı bir kız değilim etrafımdakiler hanım kız olduğumu söylerler,benim ona uygun olmayan ne yaptığımı düşünüyorum bulamıyorum.Bir bayanın böyle duruma maruz kalması çok küçültücü Artık işe gitmek istemiyorum onun varlığı beni strese sokacak keşke bu lafları etmek yerine arkadaş olalım deseydi çok ağır geldi bana
Bugün onu düşünmedim işe adepte oldum tam başarıyorum derken öğle molasında ortak arkadaşlarımız ondan bahsettiler içim acıdı gözlerim doldu hazmetmem biraz uzun sürecek gibi.İnsana koyan vazgeçilmek değil basite alınmak.Zamanla aşacağımı umuyorum
ne basite alınması canım ya ne alkası var..adamın yaptığı terbiyesizlik tutupda hemen aylıp bayılıp evlenelimmi diyecektin sende ona mesaj atsaydın keşke pardon ben zaten cevabımı vermiştim sanıyorum seninle konuşuosam sana asıldığım anlamını ççıkarman çok komik inanki şu an yere yattım gülmekten gözlerinden yaş geldi sen çok yaşa emi yazaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?