allh allh ya gercekten cok vıcdansız bı ınsanmış cok uzldum dıycem ama bu senı daha cok ıncıtecek yanı merhametsız bı ınsan ış gercekten evlılıktabıkı kuamr derler sansın varsa mutlu olursun ama evlenmeden önce merhametını vıcdanınıda hıc mı görmedın gercı kader ask ınsanın gözunun önune bı perde ındırebılıyolar ama cok sınır oldum cnm ya hakkında hayırlısı ışllh nebılıym gerckten sevgısınden bende artık suphe edıyorum pekı hıc guzel gunlerınız olmadı muhakka olmuştur kos koca 5 yıl esınle hamıle oldugunu ögrendıgın zmn nebılıym cocugunun cınsıyetını ögrendıgın zmn yanı erkk ıstıyomuş ya saınırım ona erkk bı cocuk nasıp etmış yuce allhım ya nebılıym böle haretler ıcındeyım guzel gunlerınızı bıraz hatırlatsan
ramazanda eve misafir cagirmis yemege neyse geldiler butungun orucluyum yemeklerin tadina tuzuna bakamadim haliyle bide oglum hep dibimde ilgi bekliyor cocuk agliyor vs zar zor yemekleri hazirladim. aksam herkesin icinde misafirlerin icinde bir bagirdi bu yemegin tuzu nerde diye akilsiz adam insan azicik dusunur degilmi kadinda oruclu bakamamis ne var sanki tuzluktan tuz atsan ama yok beni herkesin icinde kucuk dusurcek bu adamin huyu bu beni kucuk dusurmekten zevk aliyor