ay cok sevındım ya masallh dılımızı ısıralım sende k..nı kası :) ay valla hepımızın duası olcak saate geldı galiba ya bundan sonra hersye bıraz daha ılımlı yaklas eger terapıye gıtmeye de ıkna olduysa bır cocugunun ve karısının oldgununda farkındaysan super yaaaa buyuk gelışme artık dıdışme ben haklıyım yada sen haksızsın gıbı kaflar sarfetmeyın haklıyı haksızı degıl çözumu aramaya odaklanmıssınız e hadı kolay gelsın ay vlla işllh ıı seyler olurrrrrr
merhaba arkadaslar benden sonra yapilan yorumlari okumadan yaziyorum.
esimin kafasina tas mi dustu cin mi carpti yoksa biri dua ettide duasimi kabul oldu bilemiyorum.
sabah ise gitmeden yanima geldi ilk defa ilk kez konusalimmi dedi olur dedim hicbirsey soylemedim.
dedi ikimizinde hatalari var bazi seyleri konusup duzeltmeliyiz boyle kisir bir donguyle gitmez yurumez dedi.
bende o oyle konusunca icimdeki herseyi butun duygularimi durumumu hislerimi anlattim.
en sonundada olmuyor kendimizi kandiriyoruz ne sen degisiceksin nede ben bosuna yorulmayalim ben ayarladim herseyi carsamba gunu kesin gidiyorum dedim. oda bu sefer dedi ki bir sans daha verelim birkez daha deneyelim. sen biliyormusun bir bosanma oldugunda ars titrermis . esim bunu soyleyince cok sasirdim hayatta boyle seyler soylemez konusmazdi. ne oldu bu adama birden bire sasirmis durumdayim.cocugumuz var oglumuz annesiz babasiz ayri ayri evlerde buyumesin dedi. bende dedim ki son bir sans istiyorsan benimde bazi sartlarim var birlikte terapiye gidecez dedim biraz dusundu sonra kabul etti soz verdirdim. bakalim son kez birkez daha denemeye karar verdim. onu affettim hayir ama gelip konusmasi bazi seylerin farkina vardigini gormek benim icin inanilmaz birsey.
cok motive oldum aylardir olmadigim kadar mutlu hissediyorum simdi kendimi. bu arada randevu aldim persembe terapiye baslicaz.duzelir mi degisir mi bilemiyorum acikcasi pekde umidim yok ama denemedik demem ve sonunda bosanirsam soz vermistin terapiyede gittik demek icin artik bir hakkim daha olucak.