bana vurdu

napcamben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
34
0
36
İstanbul
çok severek evlendık hersey guzeldı evlendık maddı sıkıntılar aılevı olaylar bırbırımıza saygımızı göturdu ve esım bana vurdu bende ona omuzumu ıncılttı burnum çok açıyor hala sımdıde özur dılemek yerıne az yapmısım dıyor napmalıyım ben boşanmak ıstıyorum aylar gectı unutamıyorum zaten kaba ve ilgisizbana karşı bense mutlu olmak anne olmak ıstemıştım evlenırken..:(

o dayagi yediginizde ne yaptiniz allah askina susup oturdunuzmu eger öyle ise ne bekliyorsunuzki kim olsa saygi duymaz hatta yeri gelir daha beterini yapar

herkes mutlu olmak için evlenir ama derler ya kavun değilki koklayıpta alsak...zamanla ilişkiler buhale geliyo..flört dönemindeki cazibemiz kalmıyo,ulaşılmaz olarak görülen kadın el üstünde tutulurken evlendikten sonra laçkalaşıyo herşey..zaten problemler maddiyat ve aileler yüzünden oluyo çoğunlukla....saygısız ,vurdumduymaz bir adamla ömür geçmez canım..bence seni kaybetme korkuunu yaşamalı eğer aileniz arkanızdaysa eşinize hiçbişey demeden ailenizin yanına gidin birsüre zaten sizi seviyosa evliliğinizin devamını itiyosa kendini affettirmek için herşeyi yapacaktır..yok umursamazssada yolun kıyısından dönersiniz,yoksa her geçen yıl dahada artacak şiddet,saygısızlık size keşke daha önceden bitirseydim diyeceksiniz.Allah yardımcınız olsun,zor bir durum,hamile kalmaya acele etmeyin..çünkü erkekler doğumdan sonra birsüre olduklarından daha gamsız sorumsuz oluyolar,evlilik oturmadan çocuk olayını düşünmeyin derim..eskiler hep der çocuk olunca herşey düzelir diye ,inanın böyle bişey yok..

çok severek evlendık hersey guzeldı evlendık maddı sıkıntılar aılevı olaylar bırbırımıza saygımızı göturdu ve esım bana vurdu bende ona omuzumu ıncılttı burnum çok açıyor hala sımdıde özur dılemek yerıne az yapmısım dıyor napmalıyım ben boşanmak ıstıyorum aylar gectı unutamıyorum zaten kaba ve ilgisizbana karşı bense mutlu olmak anne olmak ıstemıştım evlenırken..:(

çok üzüldüm gerçekten boşan demek geliyor içimden, dayak kötü birşey,çocuğunda yokmuş nasılsa, yada bir süre birbirinizden uzaklaşın kendinizi dinleyin , doğru karar verebilmek için zaman tanı kendine.

dayak olayına karsıyım elbet hakettınde demıyorum ama bir erkek vurduktan sonra az yapmışım diyorsa bir nedeni vardır? anlatmadıgın sorununu anlatsan eminim senın ıcın faydalı seyler söylenecektir...ve sakın ola ki bebek yapma su durumda

o dayagi yediginizde ne yaptiniz allah askina susup oturdunuzmu eger öyle ise ne bekliyorsunuzki kim olsa saygi duymaz hatta yeri gelir daha beterini yapar
bende ona saldırdım tırnakladım kufur ettım çektım gıttım sonra ağlaştık klasık özürler falan fılan az once az yaptım dedı herkes bızı mutlu sanıo içime ata ata mahvoldum artık boşansam oda çözum degıl evlı kalsamda oysa çok hayyerım vardı ağlayarak yazıorumm iftar vaktı ii degılım

herkes mutlu olmak için evlenir ama derler ya kavun değilki koklayıpta alsak...zamanla ilişkiler buhale geliyo..flört dönemindeki cazibemiz kalmıyo,ulaşılmaz olarak görülen kadın el üstünde tutulurken evlendikten sonra laçkalaşıyo herşey..zaten problemler maddiyat ve aileler yüzünden oluyo çoğunlukla....saygısız ,vurdumduymaz bir adamla ömür geçmez canım..bence seni kaybetme korkuunu yaşamalı eğer aileniz arkanızdaysa eşinize hiçbişey demeden ailenizin yanına gidin birsüre zaten sizi seviyosa evliliğinizin devamını itiyosa kendini affettirmek için herşeyi yapacaktır..yok umursamazssada yolun kıyısından dönersiniz,yoksa her geçen yıl dahada artacak şiddet,saygısızlık size keşke daha önceden bitirseydim diyeceksiniz.Allah yardımcınız olsun,zor bir durum,hamile kalmaya acele etmeyin..çünkü erkekler doğumdan sonra birsüre olduklarından daha gamsız sorumsuz oluyolar,evlilik oturmadan çocuk olayını düşünmeyin derim..eskiler hep der çocuk olunca herşey düzelir diye ,inanın böyle bişey yok..

bebek guzel bır hayal benım için gunahsız yavruma yazık olur çok ıstesemde dusunemıyorum özür diliyor aglıyor sızlıyor sonra aynı kızınca iyi yaptım diyor zaten ilgisiz net basında hep 15 gunluk evlıyken vurdu bana ılk oldu 1.5 yıl hep kavga ailem herseyı ıyı bılıor onun bana çok ıyı oldugunu sanıyor ıcıme ata ata sıstım aglamaktan bıktım artık hergun aglıyorum işimde kötuydu yenı çıktım canımdan bezdım.......

çok üzüldüm gerçekten boşan demek geliyor içimden, dayak kötü birşey,çocuğunda yokmuş nasılsa, yada bir süre birbirinizden uzaklaşın kendinizi dinleyin , doğru karar verebilmek için zaman tanı kendine.

çok istiyordum ama çocuk bana hayal o hengemeye dunyaya getıremem zaten gıtsem bırakmıo oda gıtmıo:(

bende ona saldırdım tırnakladım kufur ettım çektım gıttım sonra ağlaştık klasık özürler falan fılan az once az yaptım dedı herkes bızı mutlu sanıo içime ata ata mahvoldum artık boşansam oda çözum degıl evlı kalsamda oysa çok hayyerım vardı ağlayarak yazıorumm iftar vaktı ii degılım

bosanmak neden cözüm degil anlamadim bence tek cözüm
yanlis anlamayin size illede bosanin demiyorum siz esinize sans vermissiniz ama anladigim kadariyla bu sansini sizi kazanmak icin kullanmiyor anlasamiyorsunuz siddette var bu durumda benim aklima baska bir cözüm gelmiyor

dayak olayına karsıyım elbet hakettınde demıyorum ama bir erkek vurduktan sonra az yapmışım diyorsa bir nedeni vardır? anlatmadıgın sorununu anlatsan eminim senın ıcın faydalı seyler söylenecektir...ve sakın ola ki bebek yapma su durumda

ailev sorunlar bana hakaretler bır dolu seyler ben agladıkça nefret edıyor maddı manevı sorun çalışmıorum suan subıttı evde desemolay ne desemolay bende delırıorum bagırıorum bana vurdun sövdün kabasın dıorum duzelt kendını çekıp gitcem dıorum az yapmısım gıt dıo gıderkende kapıları kapatıo yada nerdeysem alıp getırıo mutlu degılım dıorum bende dıo nolcak bılmıorum şimdi yemek yapıo mutfakta dengesız bı anı bı anını tutmuo sarılır masaya cagırır bırazdan

Bana bir daha vurursan darp raporu alacağım ve aileme herşeyi anlatacağım ardından seni boşayacağım nafakamı da alacağım diyin ...
Sinmeyin ..
Ona Son bir şans verdiğinizi söyleyin ya kendini toparlasın ya da boşanın..
Ama siz de onu hareketleriniz ve sözlerinizle tahrik etmeyin..

bosanmak neden cözüm degil anlamadim bence tek cözüm
yanlis anlamayin size illede bosanin demiyorum siz esinize sans vermissiniz ama anladigim kadariyla bu sansini sizi kazanmak icin kullanmiyor anlasamiyorsunuz siddette var bu durumda benim aklima baska bir cözüm gelmiyor

hakılısın aılem benım ne desen haklısın dıyor sonra gelıp aılesı ıcın benle dalaşıo şimdiye kadar boşanırdım çok emek verdık sonu bole olmasın dıye yalvardım hep oda istemıorum boşanmak diyor ama saygımız kalmadı artık yuzumuzu görmeye tahamulumuz yok uzakkende ayrı kalamıyoruz ama benımde aklıma baska çözum gelmıyor sevgı var saygı yok bırbırımızı kırmaktan çekınmıyoruz o bana buruo bnde ona ben 50 kiloyum o 120 kılo bı adam..........

Bana bir daha vurursan darp raporu alacağım ve aileme herşeyi anlatacağım ardından seni boşayacağım nafakamı da alacağım diyin ...
Sinmeyin ..
Ona Son bir şans verdiğinizi söyleyin ya kendini toparlasın ya da boşanın..
Ama siz de onu hareketleriniz ve sözlerinizle tahrik etmeyin..

dedım çok dedım tehdıt etme defol gıt dedı gıttım sonra özürün bini bin para kaç kere adlıye yolundan donduk bılıyorum sonumuz yok dua edıyorum çk sevmıştım ıyı kı çocuk yapmamışım diye

dedım çok dedım tehdıt etme defol gıt dedı gıttım sonra özürün bini bin para kaç kere adlıye yolundan donduk bılıyorum sonumuz yok dua edıyorum çk sevmıştım ıyı kı çocuk yapmamışım diye
bence sorun sende geri dönderiyor izin vermiyor ne demek bahane bunlar kusura bakma kendini kandırıyorsun....ailen mi arkanda durmuyor yoksa

ailen arkanda durmuyorsa bile sana el kaldırdığında hemen polis çağır o ara avzın çıktığı kadar bağır şahit olurlar.....polisler rapor almana yardımcı olacaktır eşini 6 ay evden uzaklaştırma cezası verilecek ve terapiye alınacak.....bu rezillik ona yeter sanırım

siz nasıl bu hale geldiniz yaaaa:ssz:sanki birbirinizi de seviyosunuz ama yiyyosunuz aynı zamanda...siz delimisiniz:27:mutlu olmak varken bu savaş ne ya:ssz:inatlaşıyomusunuz nedir.şiddet olayı 1 kere ve hata ile olmuşsa sende adamı tahrik etmişsen(üstüne atlayıp tırnaklamışsın)o özür dilemişse bidaha yapmıycaksa affet.üsteleme artık.az yapmışım diye mahsus söylüyo belli.daha fazla yapsa yapardı o anda...ya sende atlama adamın üstüne bacım...hanım hanımcık ol.oda sana daha çok sevgi saygı duysun...hergün kavga olurmu yaaa:53:

Normal şartlarda ılımlı bir insanım, kimseye boşan demem ancak dayak yenir yutulur şey değil.

Bir erkeğin eşini dövmesi ilişkinin,duygunun,evliliğin........ sözün bittiği yer.

Buna sessiz kalmayın, ayaklarınızın üzerine basın ve hayatınızı kurun. Bu affedilecek bir şey değil.

ailev sorunlar bana hakaretler bır dolu seyler ben agladıkça nefret edıyor maddı manevı sorun çalışmıorum suan subıttı evde desemolay ne desemolay bende delırıorum bagırıorum bana vurdun sövdün kabasın dıorum duzelt kendını çekıp gitcem dıorum az yapmısım gıt dıo gıderkende kapıları kapatıo yada nerdeysem alıp getırıo mutlu degılım dıorum bende dıo nolcak bılmıorum şimdi yemek yapıo mutfakta dengesız bı anı bı anını tutmuo sarılır masaya cagırır bırazdan

hakılısın aılem benım ne desen haklısın dıyor sonra gelıp aılesı ıcın benle dalaşıo şimdiye kadar boşanırdım çok emek verdık sonu bole olmasın dıye yalvardım hep oda istemıorum boşanmak diyor ama saygımız kalmadı artık yuzumuzu görmeye tahamulumuz yok uzakkende ayrı kalamıyoruz ama benımde aklıma baska çözum gelmıyor sevgı var saygı yok bırbırımızı kırmaktan çekınmıyoruz o bana buruo bnde ona ben 50 kiloyum o 120 kılo bı adam..........

sorununuzu anlayabildiniz mi??

ben anladım da..

tek taraflı bir dengesizlik değilki bu.. kusura bakmayın ama siz de dengesizsiniz. adama dengesiz diyorsunuz da sizin de ondan aşağı kalır yanınız yok. madem adam dengesiz size vuruyor vs.. e o zaman siz 'adam' gibi tepki koyun ya da rest cektiniz mi de ardında durun.. ne bu çocuk oyunu mu vur kır küfret sonra sarıl opüş koklas sofraya otur falan...

aile terapistine gidin.

:ssz:bence ikinizinde birbirinizden özür dilemesi lazım.oda sana vurmuş sende ona vurmuşsun hatta üstüne atlayıp tırnaklamış üstüne bide küfür etmişsin, hakaret karşılıklı :26: yapmışsınız:50:yani sen özür bekliyosun ama o senden dileyince seninde özür dilemen lazım bence:ssz:

Maalesef şiddet bir kereyle kalmıyor her defasında terkrarlanacak düzelir diye beklemeyin evliliğimde beşinci yıla gireceğiz şiddetde gördüm küfürde hakaretde sevdiğim için sabrettim düzelir sandım, şimdi bebeğim var 15 aylık ve bebeğim olduktan sonra bana ilgisi sıfır benden uzak hakaretler küfürler şiddet sadece bebeğimize bağlı ben yokum artık onun için boşanmak istediğimi her söyleldiğimde beni tehdit ediyor sen neriye gidersen git çocuğumu götüremezsin eğer almaya kalkarsan ailenede sanada çok kötü şeyler yaşatırm diyor daha sabah mübarek ayda bana vurdu.... size bu anlattıklarım yeterli gelir umarım biz birbirimizi severek evlendik hatta o beni daha çok seviyordu...Kimse darp raporu al polise git demesin rapor alacak kadar şiddet yok kaldı ki gidemem polisin ne kadar koruduğu ortada zaten babamında ödü kopar boşanırım diye haberide yok olanlardan olsada bir şey yapacağını sanmıyourm,kimse eşimin bunları yaptığınada inanmaz dışardan çok sevilen biri...

Back
X