• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yalan söylemiş

benbirtaneyim

yenibirben
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
926
6
46
Karabük
Sevgilim bana güzel bir mesaj yazmıştı bana çok uğraştım bu mesajı sakla demişti. Bende saklıyordum. Bugün biryerde tesadüfen bana yazdığı mesajı gördüm bana kopyala yapıştır yapmış. Bir erkeğin bunu yapması normal mı? Bana yalan söylemesi, fikirlerinizi almak istiyorum?

Ben ona bunu bildiğimi söylemedim.
Mesaj bu
Gülüşünü alıp saklamak istiyorum. Sadece ben göreyim istiyorum, ben bileyim, başka kimseler görmesin. Bir kutuya koysam onu, olmaz mı? Her gece o gülümsemeyle uyuyakalmak nasıl huzur verici bilemezsin. Hele öptükten sonra durup bakıyorsun ya bana. Öylece. Sanki o an dünyada sben sadece ikimiz varmışız gibi. Sanki şu hayatta kirpiklerinden daha güzel bir şey yokmuş gibi. Sanki hayat yaşamaya değermiş gibi seni yasadigim seni sevdigim ve senin gibi bir sevgilim oldugu icin o kadar cok sansliyimkii butun esekliklerine guler butun sinirli halini severim askim benim seni cok seviyorum tamam mi benim icin hep boyle kal umutisigim ❤❤❤❤ son kısmı ona ait. Ben çok rahatsız oldum yine düşünüp yazmış ama ben yazdım demese uğraştım demese iyi olurdu

Hiç mi düşünememiş on saniyelik bir aramayla internette bu mesajı bulacağınızı?

Bence seni yakaladiiim diye espriyle yaklas. Ki bence gercekten komik :KK8: gozune gireyim istemis belli ki

Kendini ifade edemeyen kadar kötü erkek varmıdır ? başkasının duygularını kopyala yapıştır yapması çok kötü bence sen ondan çicek ve hediyede bekleme

Back
X