• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yalan söylemiş

Anlamıyorum sızı ve boyle dusunenlerı.. Yahu sızı dusunup sıze boyle bır şıklık yapmış.. Boşverın sıze ıthafen yollamış niye bu kadar dorgular dorun haline getırrsınız anlamıyorm.. Kendınızı boylesı bır sebepten uzmeyın .. Sıze deger verılmış begenılen bır soz soylenmış yalan soylemışsede sızın ıcın soylemış ..

Siz de o güzel lafa istinaden "askim bak ben de senin icin cok ugrastim ve birsey hazirladim" deyin ve asagidaki mesaji gönderin.

S eviyorum ama kimi?
E n tatli birisini?
N asil anlatsam sana?
i lk harflere baksana

Bunu bilmiyor olamaz. Cocuklugumun klasik anket defteri kapanis cümleleri. Okusun da anlasin yutturabilmis mi yutturamamis mi.

Haha ben olsam aynısını gördüğüm yeri ekran fotosu yapar ,ona gonderirdim.. Çok mu kotuyum ne :KK14:
Ama kizmaya da gerek yok. Sadece küçük de olsa yalan yalandır. Ortaya çıkacağını bilmeli.

Ben soylerdim
Sonuçta isin içinde yalan var
Bu kadar rahat yalan söylenir mi yahu
Hem de senin zekani küçümsemis oluyor cok rahatsız edici
Ayrıca sen hepsini belki defalarca hissederek okudun ama size ait birsey bile degil

Yaslariniz kaç? En fazla 22 olmalı bunu yapan. Ben yalana karşı acayip hassas olduğumdan ona bir daha guvenmezdim. Neden dersen küçücük bir şey için yalan söyleyen büyük şeyler için daha rahat söylemez mi? Ya da karakteri oturmamis biri sanırım

Sevgilim bana güzel bir mesaj yazmıştı bana çok uğraştım bu mesajı sakla demişti. Bende saklıyordum. Bugün biryerde tesadüfen bana yazdığı mesajı gördüm bana kopyala yapıştır yapmış. Bir erkeğin bunu yapması normal mı? Bana yalan söylemesi, fikirlerinizi almak istiyorum?

sende ona kopyala yapıştır bir msj yolla çok uğraştım sakla de

ama msj herkesin bildiği bir msj olsun:KK53:

ya bu msjdan senin durumu anlayıp böyle bir ders vermek istediğini idrak eder

yada arsızca nerede sen yazdın yalan söyleme diyebilir o anda yapıştırırsın cevabı:KK59:

Tam olarak ne yazmış? Belki birisi ondan kopya çekmiştir olamaz mı?
Eşim askerdeyken şiir defteri tutuyormuş,çalınmış; bana söylediğinde sinirimden oturup ağlamıştım.
Şükür ki şairi yanımda:KK68:

abim de eşine sevgiliyken tutup özdemir asaf şiiri yollamış senin için yazdım diye. o zaman hiç bozmamış yengem. şimdi her konuştuğumuzda gülerek hatırlıyoruz :D abim etkilemek istedim de öyle yaptım diyor. hatta şiirin bir dizesini davetiyelerine de bastılar. çok da güzel oldu.

bozma hiç :) belli ki aranızda bir güzellik olarak kalsın istemiş.

Sevgilim bana güzel bir mesaj yazmıştı bana çok uğraştım bu mesajı sakla demişti. Bende saklıyordum. Bugün biryerde tesadüfen bana yazdığı mesajı gördüm bana kopyala yapıştır yapmış. Bir erkeğin bunu yapması normal mı? Bana yalan söylemesi, fikirlerinizi almak istiyorum?
Cok ugrasmis ya yazik:KK53:

Kesinlikle yüzüne vururdum..evet bazilarina gore ufak dert edilmicek bi durum ama,yalanın niteligi buyuklugu kucuklugu onemli degil..onemli olan kişinin gözunun icine baka baka yalan soylenmesi..bence kesinlikle yalanını yüzüne vur..cünkü yarın başka bi konuda gozunun icine baka baka yine yalan söyler

Erkek milleti sonucta bu tarz yalanlar soyluyorlar malesef
kavgayla gurultuyle degilde, goster gordugun siteyi ve hani sen yazmistin bana askim de gulerek

Fotoğrafını çekip gönderde kapak olsun. Saf yerine koymuş..

Çok uğraştım derken şaka yapmış olma gibi bir ihtimal var mı peki yoksa ben mi çok iyi niyetli düşündüm

Back
X