• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yalan soyluyor

Iliskide guven cok onemli.onun sizi birakmasi onemli degil.sizin onu birakmaniz gerekli...evlenince bunlari hatirlar ahcekersin cnm....offf bu erkekler neden boyle.biz kadinlar sevdikmi sever iliskiyedevamederiz.sagudukmu terkederiz.ama erkekelr sevseler de sevmeseler de illahi devam ettirirler...yalancilar....sevmiyorsan git merakettigin hoslandiginla beraber ol.
Sevmiyorsa bıraksın uzulmuycem yani uzulurum ama geçer ileride kotu olacaksın simdi bitsin simdi uyuyor yarin konuscam bunları o beni iyi anlayamamış anlaşılan :KK43:

Bu msj yüzüme tokat gibi çarptı peki beni ona bağlayan ne hala

seviyosun olabilir ama daha dün demiyo muydun ona haksızlık mı ediyorum diye
ben de sana demiştim o bunları düşünmüyordur şeyinin keyfindedir diye boşuna yıpratma kendini görüyosun ne kadar umursuyor sen kendini yiyip bitiriyosun o nasılsa ayrılamaz yaa keyfime bakıyım modunda :KK14:

seviyosun olabilir ama daha dün demiyo muydun ona haksızlık mı ediyorum diye
ben de sana demiştim o bunları düşünmüyordur şeyinin keyfindedir diye boşuna yıpratma kendini görüyosun ne kadar umursuyor sen kendini yiyip bitiriyosun o nasılsa ayrılamaz yaa keyfime bakıyım modunda :KK14:
Öylede bırakırım ki Allaha şükür beni bağlayan o kadarda büyük birşey yok ortada hayırlısı diyorum artik

Çok haklisin ben hep karşı tarafı düşündüm keşke degseydi
Slm seni uyarmak için yazıyorum.lütfen beni dinle ve o yalancıyı hayatından hemen çıkar.ben bir yalancıyla evlendim ve hayatımı zindana çevirdi bana herkes sakın onla evlenme dedi ve ben herkesi çiynefim o gereksizle evlendim daha kına gecesi hayatım yıkıldı ve yine devam dedim aglamadıgım allahıma yalvarmadıgım birtek gün olmadı ölseydimde evlenmeseydim dedim hergün bana şiddet uyguladı

Slm seni uyarmak için yazıyorum.lütfen beni dinle ve o yalancıyı hayatından hemen çıkar.ben bir yalancıyla evlendim ve hayatımı zindana çevirdi bana herkes sakın onla evlenme dedi ve ben herkesi çiynefim o gereksizle evlendim daha kına gecesi hayatım yıkıldı ve yine devam dedim aglamadıgım allahıma yalvarmadıgım birtek gün olmadı ölseydimde evlenmeseydim dedim hergün bana şiddet uyguladı
A.slm Ya çok üzüldüm hala evlimisin.. Bizim sorunumuz o kadar büyük değil ama ilerde daha büyük bir hal alabilir haklisin.. Uyarin için tesekkur ederim gözüm korkmaya başladı :KK43: senin eşinin söylediği yalanlar küçük muydu sen evlenmeden önce niye istemedi kimse

Hamileligimin ilk ayında bile aynı olunca bu böyle gitmez dedim ve bitirdim .şimdi ikinci evliligim ve eşim asla yalanı sevmez ve bende nefret ederim iyiki zarardan dönmüşüm çok şükür huzurluyum mutluyum allahıma şükürler olsun

Nişanlıyken her yalanını yakaladıgımda suçu başkasına atıyodu madur rolüne giriyodu evlenincede beni yalana zorluyodu kendine inanan olmayınca beni şahit gösteriyodu bende kabul etmeyince bana şiddet uyguluyodu ben asla yalan söyleyemem

Onun yüzünden evlilikten bile nefret ettim erkeklerin hepsi onun gibi olur diye.oyüzden sana tek tavsiyem yol yakınken dön kendini yakma.yalanın madumu olmaz ve yalan konuşan kişide bilki piskolojik sorunlarda vardır bunu unutma asla affetme birkere yalanını affedersen gerisi büyüyerek çogalarak gelir

Onun yüzünden evlilikten bile nefret ettim erkeklerin hepsi onun gibi olur diye.oyüzden sana tek tavsiyem yol yakınken dön kendini yakma.yalanın madumu olmaz ve yalan konuşan kişide bilki piskolojik sorunlarda vardır bunu unutma asla affetme birkere yalanını affedersen gerisi büyüyerek çogalarak gelir
Anladım canm sende lütfen hakkini ara şiddete boyun eğme.. Yalanın küçüğü olmaz yalan yalandır birşeyler yapıyor ortaya çıkınca da eli ayağı dolanıyor napicam bilmiyorum

Anladım canm sende lütfen hakkini ara şiddete boyun eğme.. Yalanın küçüğü olmaz yalan yalandır birşeyler yapıyor ortaya çıkınca da eli ayağı dolanıyor napicam bilmiyorum
Hakkımı haram ettim boşandım 5 yıl geçti.11 ay önce yeni bir evlilik yaptım yurtdışında yaşıyorum.şimdiki eşim çok dürüst yalandan nefret ediyoruz ikimizde mutluyum huzurluyum eşimle birbirimizi seviyoruz.şükürler olsun rabbime

Hakkımı haram ettim boşandım 5 yıl geçti.11 ay önce yeni bir evlilik yaptım yurtdışında yaşıyorum.şimdiki eşim çok dürüst yalandan nefret ediyoruz ikimizde mutluyum huzurluyum eşimle birbirimizi seviyoruz.şükürler olsun rabbime
Çok sevindim canm Allah bozmasin kıymetini bilir insallah

Yalanlar bir başladı mı ucu bucağı gelmiyor. Yalanı yalanla örterler, sonra sen onu ortaya çıkarıncaya kadar bir önceki yalanlarına kılıfı çoktan hazırlamış olurlar filan filan... Bu iş böyle sürer gider... Bir de zaten senden sakladığı telefon çıkmış filan... Çek şutunu, arkana bile bakma...

bben bakmadim dese, kivirmaya calissa bir kereye mahsus hadi neyse dersiniz,

adamkuyruklu yalan soyleyip bir de arkadaslarini sucluyor, sahit gosteriyor...
yani merak etti bakti diyip masumlastirmayin.

ustelik sizden gizli bir teli daha varmis!
flortu degilsiniz siz onun sozlususunuz!!! ne demek gizli telefon?!

omrunuzu nasil biriyle gecirmeye evet dedignizi farkedin... her yil bu tip 1tane yalani olsa timarhaneyi boylarsiniz.

bben bakmadim dese, kivirmaya calissa bir kereye mahsus hadi neyse dersiniz,

adamkuyruklu yalan soyleyip bir de arkadaslarini sucluyor, sahit gosteriyor...
yani merak etti bakti diyip masumlastirmayin.

ustelik sizden gizli bir teli daha varmis!
flortu degilsiniz siz onun sozlususunuz!!! ne demek gizli telefon?!

omrunuzu nasil biriyle gecirmeye evet dedignizi farkedin... her yil bu tip 1tane yalani olsa timarhaneyi boylarsiniz.
Kafam çok karıştı benimde napicam bilmiyorum o kadar emek verdimki

Back
X