- Konu Sahibi tedirginkz
Pek konuşmadık soğuk davrandm sabah aradı ben aramadim oda dinlencem diyip kapattı bende byby dedim surundurcemmçektiniz mi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek konuşmadık soğuk davrandm sabah aradı ben aramadim oda dinlencem diyip kapattı bende byby dedim surundurcemmçektiniz mi :))
Öyle gerçekten canm doğru biseyde söylese şüpheye duscem artkHayatta yalana tahammülüm yok bütün güvenim sarsılır bir daha ki bütün konuşmalarımızda güvenim tedirginliğe yer verirdi . Bunlar basit ama ileride büyüme ihtimali yüksek olan yalanlar Güven çok önemli . Bitir diyemem ama zor bir durum geçekten.
Pek konuşmadık soğuk davrandm sabah aradı ben aramadim oda dinlencem diyip kapattı bende byby dedim surundurcemm
Slm seni uyarmak için yazıyorum.lütfen beni dinle ve o yalancıyı hayatından hemen çıkar.ben bir yalancıyla evlendim ve hayatımı zindana çevirdi bana herkes sakın onla evlenme dedi ve ben herkesi çiynefim o gereksizle evlendim daha kına gecesi hayatım yıkıldı ve yine devam dedim aglamadıgım allahıma yalvarmadıgım birtek gün olmadı ölseydimde evlenmeseydim dedim hergün bana şiddet uyguladı
Sozlum bana yalan söylüyor ve 2 oldu yakaladigim ama tepkimi koyamadigim gibi bide hakli çıkıyor deli olcam yaa anneme söyledim kendini bağlama felan diyor zaten uzak diyor(
perşembenin gelişi çarşambadan bellidir..annen haklı uzak dur..hem suçlu hem güçlü bu kişi..ileride seni çıldırtır..Sozlum bana yalan söylüyor ve 2 oldu yakaladigim ama tepkimi koyamadigim gibi bide hakli çıkıyor deli olcam yaa anneme söyledim kendini bağlama felan diyor zaten uzak diyor(
Ya aldatmış olsa kendi hattından da aldatmazmi kızlar biz sonuçta uzaktayiz ikimizde..Facebook'ta birilerini aratması neyse de başka bir hattının olması kabul edilir bir durum değil bence.
Ailemin gönlü yokki.. Yanlış anlamissiniz.. Öylede vazgeçmek kolay birşey degilkiYalanını görüp de ailen de arkandaykeen üstelik şuraya konu açmana şaşırdım yani. İsterse kral olsun bna yalan söyleyen adamla işim olmaz. Sevgi karın doyurmuyo. Şimdiden gözü dışarda. Evlenince kucağınd çocukla aldtılıyoruum diye konu açarsın burya.
İnan evlendikten sonra şimdiki vazgeçmek o kaar kolay gözüküyor ki insanın gözüne. Etrafımda nişanlıyken şöyle yaptı göz göre göre evlendim keşke bitirseydim diyen o kdr çok insan var ki. Pişman olmaman için söylüyorum. Evlenince şu an yaptığının kat kat fazlasını yapacak çkü dünyanın kanunu bu.Ailemin gönlü yokki.. Yanlış anlamissiniz.. Öylede vazgeçmek kolay birşey degilki
Birde birbirimize çok uzagiz ailem hic razi değil boyle şeyler ortaya çıktıkça ne için kimden vazgeciyorum dedim olmayacaksa da olmaz zaten bilmiyorum sogudumda olaydan beri doğru dürüst konusmadim hayırlısı diyorum artik evet. Evlenince vazgeçmek daha zor dur eminim şimdiden zorlaniyorsamİnan evlendikten sonra şimdiki vazgeçmek o kaar kolay gözüküyor ki insanın gözüne. Etrafımda nişanlıyken şöyle yaptı göz göre göre evlendim keşke bitirseydim diyen o kdr çok insan var ki. Pişman olmaman için söylüyorum. Evlenince şu an yaptığının kat kat fazlasını yapacak çkü dünyanın kanunu bu.
Bak canım. Şunu hiç unutma. Karşındki adam iyi olup seni pamuklara sardıktn sonr hiç sevemem dediğin adam dhi olsa öyle bi seviliyor ki. Bi kere ailen karşı çıkıyora kesinlikle sil kaafandn. Elin adamı bulunuyor da aile bulunma. İlerde evlendin diyelim. Bi de çocuk oldu. Yapmam deme kazayla da olsa olabilir. Ne ayrılabilirsin. Ne ailene gidip dert yakınabilirsin biz demiştik diyecekler. Oturup çekeceksin. O zaman beni hatırlarsın belki. İlişkinize sebep olmak istemem falan demiyorum aksine sebep olmak istiyorum. Böyle erkeklerden nefret ediyorum. Neyine yetmiyosun sen. Tek problem uzakta olman mı. Uzaktasın diye sdık kalmak bu kadr zor mu. Hadi faced bakmasını geçtim. Telefon nedir y. Allah çıkarıyor karşına. Seni uyarıyor. Bundan sonr göz göre göre gidersen ona tamamen senin seçimin kader falan olmayacak yani. Kendi şen ağlamaz ata sözünü senin iççin kullanacağım.Birde birbirimize çok uzagiz ailem hic razi değil boyle şeyler ortaya çıktıkça ne için kimden vazgeciyorum dedim olmayacaksa da olmaz zaten bilmiyorum sogudumda olaydan beri doğru dürüst konusmadim hayırlısı diyorum artik evet. Evlenince vazgeçmek daha zor dur eminim şimdiden zorlaniyorsam
Aradığında meşgul çalmasın diye falan olamaz mı? Yanlış anlama, seni aldattığını söylemiyorum; bilmediğin bir hattın varlığının normal olmadığını söylüyorum.Ya aldatmış olsa kendi hattından da aldatmazmi kızlar biz sonuçta uzaktayiz ikimizde..
Nedense hattainin olması o kadar koymadı da facede araması çok koymuştu. Bilmiyorum 2 gündür de konusmuyoruz zaten sonumuzu iyi görmüyorum onunda bir çabası yok arayıp sormuyo bende sormuyorumAradığında meşgul çalmasın diye falan olamaz mı? Yanlış anlama, seni aldattığını söylemiyorum; bilmediğin bir hattın varlığının normal olmadığını söylüyorum.