- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Müslüman asıllı nasıl olunuyor ki? Müslümanlık ırk değil dindir.Yabancı da belki müslüman asıllı değildir
Evet ama onlar öyle görüyor onların bakış açısından yazdımMüslüman asıllı nasıl olunuyor ki? Müslümanlık ırk değil dindir.
Yabancı derken türk değil, kendi insanları demek istemiştim.
Doktora bir daha oraya dönmemek için gittim, peki siz büyük hir haksızlığa uğrasanız nasil tepki verirdiniz ? Hicbirşey olmamış gibi yolunuza devam mi ederdiniz ?
Nasıl bir yerde çalışıyordunuz ki? Böyle birini işe alacak kadar kötüyse çalıştığınız yer boşuna üzülüyorsunuz.
Sizinle çalışmak istememişler
Öyle ya da böyle bu tercih
Anladığım kadarı ile iş hayatında yenisiniz bubları hepimiz yaşıyoruz alışıyoruz
Bir mülakat için sıramı bekliyorum şimdi
Yazılı sınav başarısı yetmiyor işte
Alınamayacağımı bilsem de oturuyorum burada
Bu tavrınızla adamları haklı çıkarmış gibi olmuşsunuz. Sonuçta sözleşmeniz var değil mi?Boşuna üzülüyorum evet biraz zaman sonra belki böyle düşünürüm ama şuan daha çok yeni. Kendimi kötü hissediyorum doktora gitmem lazım, en azından bugün dinlenmem lazım dediğimde..15 günün kaldı sana daha ihtiyacımız var denildi..ihtiyaciniz yokmuş ki işe alinan ben olmadim dedim. Çiktim.
Bir de o buralı demişsiniz o Zaman beden yabancı yazdınız
Sanki bu ırk ayrımı sizin alt benliğinize işlemiş gibi
Sözleşmen dolmadan çıktıysan yasal olarak suçlu sayılırsın sana isterlerse dava açarlar biliyorsun değil mi? Gerçekten strese karşı başa çıkamıyormuşsun arkadaşım.. Belki Bi denemeydi bu yaptıkları? Belki sizden daha olgun bir tepki alsalardı size tekrar sözleşme yapılacaktı?Boşuna üzülüyorum evet biraz zaman sonra belki böyle düşünürüm ama şuan daha çok yeni. Kendimi kötü hissediyorum doktora gitmem lazım, en azından bugün dinlenmem lazım dediğimde..15 günün kaldı sana daha ihtiyacımız var denildi..ihtiyaciniz yokmuş ki işe alinan ben olmadim dedim. Çiktim.
Bu tavrınızla adamları haklı çıkarmış gibi olmuşsunuz. Sonuçta sözleşmeniz var değil mi?
Çok duygusal davranıyorsunuz. İş hayatında duygusallığa yer yok. Profesyonel olmanız gerekiyor. Kendinizden ödün vermek sizin seçiminiz.Hangi konuda haklı çıkardım, çok ödün verdim kendimden iş çok birinizin izin gunu gelmesi lazim dediklerin o biri hep ben oldum cunku digerlerinin bahanesi hep hazirdi. Mesai 16.30 da biterdi 15.30da popolarını sandalyeye yerleştirip zamanin geçmesini beklerlerdi. ben ertesi gününün işlerini hallederdim o sırada.. Evet haklılar
Sözleşmen dolmadan çıktıysan yasal olarak suçlu sayılırsın sana isterlerse dava açarlar biliyorsun değil mi? Gerçekten strese karşı başa çıkamıyormuşsun arkadaşım.. Belki Bi denemeydi bu yaptıkları? Belki sizden daha olgun bir tepki alsalardı size tekrar sözleşme yapılacaktı?
He iyi pişman değilsen sorun yok konu kapanmıştır.. Irkçılık falan da yok o konuda da için rahat olsun haydi hoşçakalHiçbirşey yapamazlar raporluyum. Yeterince olgunluk gösterdim, iki yuzlu davrandilar hala laylaylom devam edecek gücü bulamadım kendimde. Evet yeniyim iş hayatında ilk darbem belki yanlış davrandım o an ama bunun için bir pişmanlığım yok.
Asla bu olmazdı, bu 1,5 yıl içinde hiç ırkçılık yapmadılarsa bunu işten çıkarma sebebi olarak tabiki görmezdim ...Peki diğer kişinin sizden gerçekten fazlasının olmadığını bilseniz hatta bununla ilgili konuşmalara şahit olsanız sizinde aklınıza ilk gelen şey bu olmaz mı ??
Çok duygusal davranıyorsunuz. İş hayatında duygusallığa yer yok. Profesyonel olmanız gerekiyor. Kendinizden ödün vermek sizin seçiminiz.
Ben yoluma devam ederim. Doktorluk olacak, ağlayacak bir şey yok.Yabancı derken türk değil, kendi insanları demek istemiştim.
Doktora bir daha oraya dönmemek için gittim, peki siz büyük hir haksızlığa uğrasanız nasil tepki verirdiniz ? Hicbirşey olmamış gibi yolunuza devam mi ederdiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?