Bana yapılan sizce ırkçılık mı ?

Sizinle çalışmak istememişler

Öyle ya da böyle bu tercih

Anladığım kadarı ile iş hayatında yenisiniz bubları hepimiz yaşıyoruz alışıyoruz

Bir mülakat için sıramı bekliyorum şimdi

Yazılı sınav başarısı yetmiyor işte

Alınamayacağımı bilsem de oturuyorum burada

Nasıl bir yerde çalışıyordunuz ki? Böyle birini işe alacak kadar kötüyse çalıştığınız yer boşuna üzülüyorsunuz.

Boşuna üzülüyorum evet biraz zaman sonra belki böyle düşünürüm ama şuan daha çok yeni. Kendimi kötü hissediyorum doktora gitmem lazım, en azından bugün dinlenmem lazım dediğimde..15 günün kaldı sana daha ihtiyacımız var denildi..ihtiyaciniz yokmuş ki işe alinan ben olmadim dedim. Çiktim.

Evet yeniyim profesyonel anlamda yediğim ilk tokat oldu. Başarılar dilerim size.

Bu tavrınızla adamları haklı çıkarmış gibi olmuşsunuz. Sonuçta sözleşmeniz var değil mi?

Bir de o buralı demişsiniz o Zaman beden yabancı yazdınız

Sanki bu ırk ayrımı sizin alt benliğinize işlemiş gibi

Ya hayır ne alakası var bunlar olan şeyler uydurmuyorum, daha önce evlendiğim için bir iş yerinden çıkmam gerekti ve bana denilen şey ne oldu biliyormusunuz ?? Iyi evlenir 3 4 çocuk yapar çarşafa burunursun ki ben kapalı bir insan değilim. O yüzden şu an ırkçı olsalardı seni iş'e almazlardı diyenlere pek inanamiyorum.

Benliğime işlemiş olsaydı buralarda duramabileceğimi sanmiyorum.

Sözleşmen dolmadan çıktıysan yasal olarak suçlu sayılırsın sana isterlerse dava açarlar biliyorsun değil mi? Gerçekten strese karşı başa çıkamıyormuşsun arkadaşım.. Belki Bi denemeydi bu yaptıkları? Belki sizden daha olgun bir tepki alsalardı size tekrar sözleşme yapılacaktı?

Bu tavrınızla adamları haklı çıkarmış gibi olmuşsunuz. Sonuçta sözleşmeniz var değil mi?

Hangi konuda haklı çıkardım, çok ödün verdim kendimden iş çok birinizin izin gunu gelmesi lazim dediklerin o biri hep ben oldum cunku digerlerinin bahanesi hep hazirdi. Mesai 16.30 da biterdi 15.30da popolarını sandalyeye yerleştirip zamanin geçmesini beklerlerdi. ben ertesi gününün işlerini hallederdim o sırada.. Evet haklılar

ırkçılık değil türkiye de de olan torpil durumu olmuş işte. insan heryerde aynı demek ki hak yemek tanıdığı olma durumu falan

Çok duygusal davranıyorsunuz. İş hayatında duygusallığa yer yok. Profesyonel olmanız gerekiyor. Kendinizden ödün vermek sizin seçiminiz.

Hiçbirşey yapamazlar raporluyum. Yeterince olgunluk gösterdim, iki yuzlu davrandilar hala laylaylom devam edecek gücü bulamadım kendimde. Evet yeniyim iş hayatında ilk darbem belki yanlış davrandım o an ama bunun için bir pişmanlığım yok.

Irkçılık ile ne alakası var öyle olsaydı sizinle baştan çalışmazlardı. Diğer elemenanı oldukça gömmüşsünüz ancak bu sizin bakış açınız. Kimse sık izin kullanıyor diye kötü eleman değildir. Demek ki yönetici öteki elemanın daha uygun olduğunu düşünmüş sizden. Bir ihtimal torpil falan da olabilir tabi bilemem.
Ama siz devam edemediniz diye doktorluk olmanızı da garipsedim bayağı. Hayata karşı güçlü bir duruş sergilemiyor musunuz? Bu da yansır insanların davranışlarına ve yaptığı işe siz farkında olmasanız bile.
Neyse dünyanın sonu değil bu boşverin. Belki bu vesile ile daha güzel bir iş bulacaksınız. Bilemeyiz. Yine de siz güçlü durmaya çalışın her zamab

He iyi pişman değilsen sorun yok konu kapanmıştır.. Irkçılık falan da yok o konuda da için rahat olsun haydi hoşçakal

Peki diğer kişinin sizden gerçekten fazlasının olmadığını bilseniz hatta bununla ilgili konuşmalara şahit olsanız sizinde aklınıza ilk gelen şey bu olmaz mı ??
Asla bu olmazdı, bu 1,5 yıl içinde hiç ırkçılık yapmadılarsa bunu işten çıkarma sebebi olarak tabiki görmezdim ...

Çok duygusal davranıyorsunuz. İş hayatında duygusallığa yer yok. Profesyonel olmanız gerekiyor. Kendinizden ödün vermek sizin seçiminiz.

Evet sonuç olarak yaptıklarım boş'a gitti koca bir BOŞ. Gözümü açtılar, iş yerinde insanlık yok sadece robot olarak görüldüm ve bu beynime şimdi dank etti. Iyi olmayacaksın, kendinden ödün vermeyeceksin, inanmayacaksin soylenilen herşeye bunlar artık kulağima küpe.

bende yurtdisindayim (almanya) ve irkcilik hayatimin bir parcasi oldu.
suanda is yerimde rahatim ama arada sirada hafifde olsa sacmaliyorlar (is arkadaslarim 50 yas üstü erkekler, yabancilarla hic calismamislar ve özel hayatlarindada tanimiyorlar)
Ben sizin konunuzda irklicik sezmedim- ise alinan eleman erkekmi? türk oldugum icin bir projeye alinmadigim fazla olmadi ama kadin oldugun icin oldu (32 yas, cocuksuz kadin olunca patronlarin gözünde saatli bomba olarak yer aliyorum galiba)

Ben yoluma devam ederim. Doktorluk olacak, ağlayacak bir şey yok.
Haksızlığa siz uğradığınızı düşünüyorsunuz ama sizin göremediğiniz şeyler de olabilir.
Genelde kimse kendini objektif değerlendiremez. Sizin farkında olmadığınız durumlar olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…