Bana yapılanların cezası verilmedi İçim acıyor...

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
933
264
323
Merhaba;
Şu an 28 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Eski eşim geçen yıl evlendi. Benimse karşıma hiç kimse çıkmadı. Çok genç yaşta büyük sıkıntılar yaşadım. Depresyona girdim hala tedavim sürüyor. İyi bir işim var ve çocuğum yok. Fakat içimdeki acı bir türlü dinmedi. Hayatım mahvoldu kilo aldım, gecelerce ağladım hala daha ağlıyorum.
Işin daha kötüsü artık Allah a inanmıyorum sanırım. Bugün yetmezmiş gibi eski eşimle karısını yanyana gördüm. Alt üst oldum. Neden ben? Ben tüm bu sıkıntıları yaşarken o musmutlu? Ben gerçekten yaşamaktan yoruldum Ne olur bana yardım edin

İnsanın Allah tan başka sığınacak kimsesi yok biliyorum ama yaşadığım acılar bazen dayanılmaz hale geliyor Biraz önce ekşi sözlükte boşanmış bir kadınla evlenmek diye bir başlık vardı okudum ve o kadar üzüldümki oturup ağladım Sanki boşanmış kadının bulaşıcı bir hastalığı var gibi. Ben hep böyle yalnız mı kalacağım diye soruyorum kendime. Artık kimseye de güvenim kalmadı
 
Son düzenleme:
Böyle hissetmek senin suçun hayata karşı gücün yok..istersen kendini toparlayıp hayata dönebilirsin..hayata diyorum çünkü yaşayan ölüden farkın yok..
Önünde kocaman bir hayat var..surpzler ve birsüru güzellikler pozitif ol biraz..
Sana yanlış yapanlar bu dünyada çekmese bile emin ol ahirette çekecek. .Allaha inan ona güven ve sadece ondan yardım işte..bir ara bende senin gibiydim..inancım beni ayakta tuttu..dua et göreceksin herşey yoluna girecek..
 
Ben sana şu yaşıma kadar yaşadığım mücadeleri, zorlukları, hayal kırıklığını vs vb saysam

Olabilir, her şey bizler için, bu senin imtihanındı, eski eşin kötü biriydi ya da değildi, sizin birlikteliğinizin vakti o kadarmış, belki o senden daha erken buldu ,sen ilelebet mutsuz olacaksın diye bir şey yok, ya bu dünyada ya ahirette elbette zorluklardan çıkma müjdesi verilmiş kitabımızda, ben bunu çok çok optimist biri olarak söylemiyorum .. benim de isyan sınırına gelip pes etme noktam çok oldu ama hayır eğer bu mücadeleyse ve bir sınavsa en zor sorular da çıksa geçene kadar en iyisini yapmak görevimiz.

Sarmaşık gibi seni sarıp zehirlemeden iyice bu düşünceler haftanın başlangıcı gibi yeni bir başlangıç yap kendine yarın..
 
onların mutsuzluğunu bekleme ,kendi mutluluğun için uğraş
spor salonuna yazıl mesela komedi filmleri seyret ailen yanındaysa onlarla bir yerlere git
değillerse onlara git farklı ortamlarda ol
haline şükret çocuklu ve beş parasız bir kadın olarak eski eşinin mutluluğunu izleyebilirdin
 
Kusura bakmayın lütfen ama imtihan denen bişey var. Yaptığınız hatalar yada yanlış tercihler yüzünden yaşadığınız sıkıntıları haşa Allah'a bağlayıp inanmıyorum demekte bence biraz işin kolaya kaçması. Herşey biyana birazda kendinize yapmışsınız. Önce bi kilo verin diyetle sporla bi zayıflayın kendinizi bi beğenin. İkincisi derdiniz bitek eşinizle boşanmış olmaksa hayatta ondan başka milyon tane seçeneğiniz olduğunu ve yaşınızında daha 28 olduğunu hatırlayın.Ne kadar kolay şeyler yüzünden çöküyorsunuz. Kendinizden vazgeciyorsunuz. İnsanlar evlat acılarıyla uğraşıyor ya. Kızıyorum ben böyle insanlara.
 
Münevver yeter artık ya kendine neler ettin böyle. Gençsin güzelsin nedir bu gam keder.

Her konun eski eşim evlendi sokayım eski eşine tövbe tövbe yine banlanıcam......B.kun tekiydi, koluna takan kadının da aklına turrrrrrp sıkayım. Çöpünü konteynırdan çıkarıp alan insanlara verdiğin tepkinin aynısını vermelisin bu kadar. Cazip mal olaydı çöpe atmazdın zaten, çöpünü geip alsalar onun da mı arkasından ağlicaksın????

Yeter artık neyse ne boşandıysan da salla geç hayatına bak artık. gençsin paran işin de var eeeeeee daha ne? Senin yerinde olmak isteyen binlerce kadın var bu ne karamsarlık kızım???

Güzel elbiseler al, yeni parfüm al, açık havada spor yap açıl, arkadaşlarınla gez, çağır arkadaşlarını eve dedikodu yap..3 yıldır hep aynı konu, 1 mg ilerlemedi hayatın çünkü senin kafa ilerlemedi. Kendine gel artık.
 
Onlar mutsuz olsa, sen mutlu olacak misin o zaman..hiç sanmıyorum
Hayata bakışını değiştir, eski esin mazide kaldı o evlenmiş seni unutmuş, sen niye yapıyorsun bu eziyeti kendine
Kendinden yükseklerie gorme, birazda alcaktakilere bak..ya işsiz parasız kucağında bebeyle ayrilsaydin, bunları yaşayan çok kadın var ne yazikki
Sende yolunu çiz artık, hayırlısıni dile Allahtan, her musibette inancimizdan vazgecemeyiz vardır bunda da bir hayır
 

Üzülme geçer. Başka türlü Mutlu olmayacağını bildiğim için önce zayıfla demek istiyorum. Çok gençsin çünkü. Karşına inşallah iyi biri çıkar. Ben 45 yaşındayım 4 yıl oluyor boşanalı. Benim de zayıflamam gerekiyor ama başaramadım hala. Başarsam bana çok moral olur. Eski eşimi hiç düşünmüyorum artık. Ama sağlık açısından kilo çok önemli. Sana ilaçlar aldırmıştır o kiloları. Hayat daha önünde. Sağlık diliyorum.
 
Eski esini seviyor muydun? Yani demek istedigim, istemeyerek mi bosandin? Pisman misin bosandigina? Keske ayrilmasaydik diyir musun?

Eger pisman degilsen, bir daha olsa yine bosanirim diyorsan, o ve esi umrunda olmamali. Onlardan bagimsiz bir sekilde seni mutlu edecek bir seyler bulmaya calis.

Kendini simart.
 
Eski eşimi sevmiyorum. Boşandığıma zerre kadar pişman değilim. Fakat çevreme bakıyorum herkes mutlu bense her gün dibe batıyorum Bir daha sevilemeyeceğimi ve yapayalnız öleceğimi düşünüyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…