Bana yapılanların cezası verilmedi İçim acıyor...

Ay bu klasiği geçti 3 sene oldu adamın çocuğu olur yakında bir de o dert olur
Zaten boşanıp önüne bakan derhal bakıyor.. ( tebrik ettiğim cemaat ) bir de takılıp kalan var.
Daha 13 sene gider bu durum.
Kocaya değil de evliliğe aşık olunca böyle oluyor

Eski eşimi sevmiyorum. Boşandığıma zerre kadar pişman değilim. Fakat çevreme bakıyorum herkes mutlu bense her gün dibe batıyorum Bir daha sevilemeyeceğimi ve yapayalnız öleceğimi düşünüyorum

Hayatı kocaya endekslersen böyle olur
Önce kendin olacaksın, sonra çift olmaya bakacaksın

Eski eşimi sevmiyorum. Boşandığıma zerre kadar pişman değilim. Fakat çevreme bakıyorum herkes mutlu bense her gün dibe batıyorum Bir daha sevilemeyeceğimi ve yapayalnız öleceğimi düşünüyorum

Insanlarin mutlulugu sizi rahatsiz mi ediyor yoksa bir ben mutsuzum neden mi diyorsunuz?

Bir insanın en büyük ilacı yine kendisi. Size ne yaptılar bilmiyorum ama diyelim ki cezalarını buldular, bu sizin hayatınızda somut olarak neyi değiştirecek? Önce değmeyecek insanlar için içinizde öfke büyütmekten, eski yaralarınızı deşip durmaktan, kendinize acımaktan vazgeçin, bunlar size zarardan başka bir şey değil. Geçmişe sünger çekip, önünüze bakın. Ayrıca kendinizi başkalarıyla kıyaslamak niye? Kimsenin hayatı mükemmel değil ama herkesin hayatında mutlu olabileceği bir şeyler vardır, siz de onları bulmaya çalışın.

Herkesin Mutlu olduğunu nereden biliyorsunuz? Herşey gözüktüğü gibi mi yani?

Yalnız öleceğinizi nerden biliyorsunuz?

Diyelim ki hiç evlenmeyeceksiniz bir daha dünyanın sonu mu? Bekarlık bir hastalık mı? Kanser gibi mi?

Kötü bir evliliğe rağmen bekar kalmaktan korkmayı anlamıyorum . Hakkınızda hayırlısını dileyin.

sen o çevrende gördüğün ''hani herkes mutlu'' sanıyormusun hepsi mutlu?% kaçı mutlu ?

Hiç böyle düşünme önce kendiini sev!!! Hayatına yeni sayfa aç ve arkana bakıp ah vah etme!!! Ha bu dönemde sağlıklı düşünemezsin hemen yeni bir ilişkiye de yelken açma... atlamışım 3 yıl olmuş mutlu ol :) artık uzun zaman olmuş ..hakkında herşeyin hayırlısı olsun.

Bu sozlerin acilimi ,oz guvenim gitti o hak etmiyor ama mutlu ...en azindan bana oyle geldi...kesinlikle oncelikle.kabullenmeniz lazim basiniza gelenleri ondan sarsiyor her defasinda toparlanamiyorsunuz...evet suan hayatimda kimse yok ama olmasi gereken bu demekki zamani gelince olur...evet kilo aldim ama verilemez seyler degil hallederim...evet o suan mutlu bu beni ilgilendirmez....inanin onun mutlu olmasi hak ettigi sizinde mutsuz olmaniz hak ettiginizden olaylarina girmeyin o bizleri asar kim neyi neden yasiyor bilemyiz imtihandir diyip gecin

Sabir lazim konu sahibesi sabir hersey icin herseyin vakti ve takdiri var belki su halinizle yeni biri hemde dogru biri ciksa su psikolojiyle hersey daha kotu olacak nereden biliyorsunuz? Siz biraz diyet yapin spor yapin ozguveninizi gelistirecek seyler okuyun dinleyin (videodan bile izleseniz o bile iyi gelir )kendinizi yenileyin ama en basta kabullenmeniz lazim su anki sartlarla yola devam etmeniz lazim ki onlarida duzeltmeye cabalamaniz lazim....ve isyan etmeyin Allaha (cellecelaluhu )siginin bizim ondan baska kimimiz var ? tevbe edin guvenin o size yardim eder

Hem allaha inanmıyorum diyorsunuz hem de inanmadığınız varlıktan esinizi ccezalandırmasını istiyorsunuz. Ve esiniz cezalandırılmadigi için de siz kendinizi cezalandiriyorsunuz. Bence uzman yardımına ihtiyacınız var.

Münevver bn de boşanıyorum. .bn de unutamıyorum. ..ama onlar bizi unuttu..artık önümüze bakalım. .bn de öyle yapacağım. ..artık kararliyim kesinlikle...bosverelim. ..kendine bak.....bakmaliyiz. ..biz iyi olmaliyiz. ..artık kendimize gelmeliyiz. .inan bu forumda kaç defa konu açtım. . Unutamıyorum diye...ama suan seni gordum. .sen bnm hissettiklerimi yaşıyorsun. .daha fazla zamanımızı almasin bu insanlar...güzel günler görelim. ....mutsuzlugumuza sebep olmasın o insanlar. ... .lutfen

Geldim bn de.....cok aci ya...
Sabredin sizde her gecenin sabahi vardir sizin konunuzu biraz okumuslugum var ona istinaden soyluyorum ki o sunumu zannet bu sunumu dusubsu yapmayin kim ne dusunurse dusunsun hiic orali olmayin rahatlayin onceliginiz kendiniz olsun belki bencilce gelebilir ama bazi durumlar sart boyle olmasi

Canım ...sakin inancını kaybetme...Rabbim e teslim ettim kendimi. .ondan başka hickimsem yok...iyi ki inançlı insanlarız. .ne gelirse ondan gelir.. içimizdeki burukluğu kirginligi o biliyor. ..dua et...ve gününü iyi geçirmeye bak..sen bnden kucuksun. ...ona teslim et kendini ve sabret bu dünyada olmazsa ahirette sorulur hesabı ... Onların mutluluğu ve ya huzunlerini takip etmeyelim. ..onlar yok gibi davranalim. .bunu kendimiz için yapalım. .mutsuz olsak da onlar olmasın sebebi. . ...Onların umrunda değiliz inan ki.....biz niye umursayslim. ...Bu arada bnden beklemeyen performans di mi arkadaşlar. ..:)

Neden beklenmesin ben size çok inanıyorum. Icinizdekileri kusmaniz gerekiyordu. Şimdi daha iyisiniz ve çok daha iyi olacaksiniz. Belki git-gel yaşayacaksınız bazen ama kararli olunca sonu güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…