- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Klasik boşanmış Türk kadını sendromuna tutulmuşsunuz ..
Acil şifalar diliyorum.
Pöfff
Eski eşimi sevmiyorum. Boşandığıma zerre kadar pişman değilim. Fakat çevreme bakıyorum herkes mutlu bense her gün dibe batıyorum Bir daha sevilemeyeceğimi ve yapayalnız öleceğimi düşünüyorum
Zaten boşanıp önüne bakan derhal bakıyor.. ( tebrik ettiğim cemaat ) bir de takılıp kalan var.Ay bu klasiği geçti 3 sene oldu adamın çocuğu olur yakında bir de o dert olur
Eski eşimi sevmiyorum. Boşandığıma zerre kadar pişman değilim. Fakat çevreme bakıyorum herkes mutlu bense her gün dibe batıyorum Bir daha sevilemeyeceğimi ve yapayalnız öleceğimi düşünüyorum
Geldim bn de.....cok aci ya...GünlerdirSonbahar 35 ün konularını okuyoruz,nerde bu Munevvergul diyodum, birbirinize çok benziyosunuz
Bu sozlerin acilimi ,oz guvenim gitti o hak etmiyor ama mutlu ...en azindan bana oyle geldi...kesinlikle oncelikle.kabullenmeniz lazim basiniza gelenleri ondan sarsiyor her defasinda toparlanamiyorsunuz...evet suan hayatimda kimse yok ama olmasi gereken bu demekki zamani gelince olur...evet kilo aldim ama verilemez seyler degil hallederim...evet o suan mutlu bu beni ilgilendirmez....inanin onun mutlu olmasi hak ettigi sizinde mutsuz olmaniz hak ettiginizden olaylarina girmeyin o bizleri asar kim neyi neden yasiyor bilemyiz imtihandir diyip gecinEski eşimi sevmiyorum. Boşandığıma zerre kadar pişman değilim. Fakat çevreme bakıyorum herkes mutlu bense her gün dibe batıyorum Bir daha sevilemeyeceğimi ve yapayalnız öleceğimi düşünüyorum
Sabredin sizde her gecenin sabahi vardir sizin konunuzu biraz okumuslugum var ona istinaden soyluyorum ki o sunumu zannet bu sunumu dusubsu yapmayin kim ne dusunurse dusunsun hiic orali olmayin rahatlayin onceliginiz kendiniz olsun belki bencilce gelebilir ama bazi durumlar sart boyle olmasiGeldim bn de.....cok aci ya...
garip bir cümleAllah da sana bakip inanamiyodur bacim.
Canım ...sakin inancını kaybetme...Rabbim e teslim ettim kendimi. .ondan başka hickimsem yok...iyi ki inançlı insanlarız. .ne gelirse ondan gelir.. içimizdeki burukluğu kirginligi o biliyor. ..dua et...ve gününü iyi geçirmeye bak..sen bnden kucuksun. ...ona teslim et kendini ve sabret bu dünyada olmazsa ahirette sorulur hesabı ... Onların mutluluğu ve ya huzunlerini takip etmeyelim. ..onlar yok gibi davranalim. .bunu kendimiz için yapalım. .mutsuz olsak da onlar olmasın sebebi. . ...Onların umrunda değiliz inan ki.....biz niye umursayslim. ...Bu arada bnden beklemeyen performans di mi arkadaşlar. ..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?