• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yapılanların cezası verilmedi İçim acıyor...

Münevver ilaç kullanıyor musun? Senin ilaçla tedavisi görmen lazım. Böyle yazmakla konuşmakla olmaz. Bu tip bir ruh hali 6 ayı geçtiğinde patolojik kabul edilir. Psikiyatr git derhal! Allah muhafaza daha kötü olacaksın ondan korkuyorum.

Merhaba;
Şu an 28 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Eski eşim geçen yıl evlendi. Benimse karşıma hiç kimse çıkmadı. Çok genç yaşta büyük sıkıntılar yaşadım. Depresyona girdim hala tedavim sürüyor. İyi bir işim var ve çocuğum yok. Fakat içimdeki acı bir türlü dinmedi. Hayatım mahvoldu kilo aldım, gecelerce ağladım hala daha ağlıyorum.
Işin daha kötüsü artık Allah a inanmıyorum sanırım. Bugün yetmezmiş gibi eski eşimle karısını yanyana gördüm. Alt üst oldum. Neden ben? Ben tüm bu sıkıntıları yaşarken o musmutlu? Ben gerçekten yaşamaktan yoruldum Ne olur bana yardım edin

Ne tür bir tedavi alıyorsunuz? Psikologunuz ne diyor? Bir de kendi hayatınıza odaklanın. Eski eşinizin musmutlu olduğunu bilemezsiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza sorsak belki onlar da sizin için musmutlu boşandı ama toparladı diyecekler.

Eski eşimi sevmiyorum. Boşandığıma zerre kadar pişman değilim. Fakat çevreme bakıyorum herkes mutlu bense her gün dibe batıyorum Bir daha sevilemeyeceğimi ve yapayalnız öleceğimi düşünüyorum
cnm çok gençsin ve güzel bir işin varmış,sağlıklısın. herkesin mutlu olduğunu nereden biliyorsun.sosyal medyadan mı yoksa dışarıda ki tavırlarından mı? kimse mutsuz olduğunu göstermek istemiyor ki kolay kolay. bak 31 me giricem,8-9 yıllık ilişkim geçen senelerde bitti.aldatıldım ve o beni aldattığı kişiyle ya beraber ya da evli.(asla bakmıyorum sosyal hesaplarına ve ortak arkadaşlarımızı da uyarmıştım hiçbir şekilde haberini duymak istemiyorum diye.) psikolojim bozulmadı değil bozuldu elbet.ama bu yüzden asla kendimi suçlamadım ve inancımı kaybetmedim.evet şükrettim.çünkü böyle birinden kurtuldum ben.aklıma geldikçe şükrederim buna. sen kendini sevmezsen kimse sevmez seni.tüm olumsuzlukları sil at kafandan yeni güzel düşüncelere aç kendini.bu zor değil inan

Yaşin daha 28 okuz bi adam yuzunden hayatini zehir etmissin ondan kurtuldum ne hali varsa gorsun deyip gununu gun edecegine agla zirla hayati kendine cehenn yap devam et boyle ne diyeyim biraz özsaygi lutfen boyle olmaz kendine gel o naparsa yapsin de gec arkanda birak bazi seylwri

Münevvergul sen başka şehire gitmeyecekmiydin . Kurslara ,haftasonu gezilerine katıl kendini daha iyi hissedersin belki .

images.webp

Daha önce de konuşmuştuk senle...
Sana en iyi maneviyat gelecek oysaki...Allaha sarıl isyan etme sakın....Bana özelden ulaşabilirsin istedğinde...İşinde sorun yoksa çokşeydir bu....Ailende sorun yoksa çokşeydir....Sadece içine karşı mücadele edeceksin...Lütfen isyan edip inkar edip kaybetme diplere çekme kendini..Arkadaşların yok şuan galiba. Arkadaşın olurum..Gücümü toplar kendi derdimi unutur sana kafa yormaya çalışırım.

Son düzenleme:
Gecmise takilip kaldigin surece kendine "neden ben " diye sormaya devam edersin. Onunde cok guzel değerli bir hayat var onun tadini cikart ve kendine ceki duzen ver...

Yorumlarda dikkatli olalım arkadaşlar...Daha suçlamadan.Suçlamak onu daha iyi hissettirmez..

Merhaba;
Şu an 28 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Eski eşim geçen yıl evlendi. Benimse karşıma hiç kimse çıkmadı. Çok genç yaşta büyük sıkıntılar yaşadım. Depresyona girdim hala tedavim sürüyor. İyi bir işim var ve çocuğum yok. Fakat içimdeki acı bir türlü dinmedi. Hayatım mahvoldu kilo aldım, gecelerce ağladım hala daha ağlıyorum.
Işin daha kötüsü artık Allah a inanmıyorum sanırım. Bugün yetmezmiş gibi eski eşimle karısını yanyana gördüm. Alt üst oldum. Neden ben? Ben tüm bu sıkıntıları yaşarken o musmutlu? Ben gerçekten yaşamaktan yoruldum Ne olur bana yardım edin

Bu konuyu okuyunca sizin adınıza üzüldüm ve bi okadar da kızdım. Allah hepimizi farklı farklı sınıyor ve Karşılığında sabretmemizi bekliyor .
Bende boşandım ve benimde eşim evlendi . Üstelik boşandıktan bir ay sonra . Ama tüm yaşadıklarım alahı inkar etmeyi değil aksine imanımı güçlendirdi . Ve bu sayede ayakta kaldım . Bu zihniyetle ve düşünceyle devam ederseniz mutlu olamazsınız . Sizin Yaşadığınızı ben ve bir çok kişi yaşıyor. Elimizdekilerin kıymetini bilin . Şükredin . Kendinize acımayı bırakın . Sabredin ve dua edin , Allah'a sığının . Başka yolu yok .

Neden ben diye bir şey yok. Herkesin bir derdi var. İnan ben de sizin gibiyim, kendimde güç bulamıyorum, bazen şüphelere düşüyorum ama hiçbir zaman neden ben demedim. Depresyondayken bile sıcak yatağımızdayız

Yapılacak olan belli. Harekete geçmelisin, işe aldığın kiloları vermekle başla. Giden her kilo sana özgüven ve güç olarak geri dönecek

Merhaba;
Canım unutma allah bir elin hakkını öbür elde bırakmıyor herkes yaptığı günahların bedelini ödeyecek bak ben yeni doğum yaptım eşim ve kaynanam benimle kavga etti gittim baba evine bir ay kaldım kızım bir aylık olana kadar kimse sormadı bizi ben gittiğim günün akşamı eşim maçta kaza yaptı sırtından dolayı bir ay yatakta kaldı ben gittikten bir hafta sonra kaynanamda ameliyat oldu ameliyattan sonra hastanedeyken sıcak su torbasını ayağını hissetmiyorken ayağının üstüne koyup yaktı o da üç ay yatakta kaldı çünkü ayakları dizlerine kadar yandı ve içtiği ilaçlardan alerji olup daha kötü oldu haline acıdım ve ben hakkımı helal etmeyene kadar ayağı iyileşmedi benim iki gün yatağa girmeme izin vermediler kendileri yatağa düştüler sadece sabret ve allaha dua et herzaman hayırlısını iste mutlu günlerin yakındır inşallah herşeyi allaha bırak herşeyin bir zamanı var

Bunun belli bir süresi yok da eğer bir nebze rahatlayacaksan söyleyeyim boşandıktan 5,5 yıl sonra evlendim ben...

Boyle seyler soyleme.. Hatta kalk tovbe et ve dua et..
Kimsenin yaptigi yanina kalmaz.. Ya burda ya ahirette yada her ikisinde de gorurler karsiligini; bi kotuluk varsa..
Senin istedigin/bekledigin sekilde ve zamanda bi ceza olmamis olmasi, kimsenin yanina kar kaldigini gostermez..
Mutlulugunu eski esinin mutsuzluguna endeksleme..
Anliyorum zor, ben de bosandim.. Ama cozum bu degil, bi kendine gel, daha yaşın 28.. Olmadik beklentilerle vaktini kaybetme..
Ilk isin Allah'a sığınmak olsun..

bir boşanmayla imanımız sarsılacaksa, ohooo
Allah başka dert vermesin
yorumlardan anladığım siz gediklisisiniz buranın, haddimi aşmazsam; gerçekten saçmalıyorsunuz
ama anlamadığım şey; burada insanlar size ne yazarsa yazsın siz bildiğinizi mi okuyorsunuz? o zaman bu konuları açmaktan ne anlıyorsunuz?
sorular sorular

Uzaktan seyrederek kimin mutlu kimin mutsuz olduğunu anlayamazsınız öncelikle burada anlaşalım bi..Dışarıdan bakınca herkes mutlu sorunsuz,harika bir hayat yaşıyor.Ama yaa icimizde ne fırtınalar kopuyor??
Eşin evlenmiş ne biliosun çok mutlu olduğunu yada sevgi yumağı olduklarını?O evde neler yaşandığı uzaktan bakıp anlaşılmaz ki...
Hem geçmişe mazi derler.Adı üstünde geçmiş süpür halının altına önüne bak biran once..Kendine kiymet ver hayatın herseye rağmen yaşanası olduğunu unutma.Mutluluk birazda kendi içimizde.Çabalamaz emek vermezsek gelip bulmuyor bizi ne yazık ki..
Tüm güç senin içinde..İstersen o kadar mutlu olursunki sen bile şaşırırsin geldiğin noktaya.Ama yeterki iste bunu.Çünkü istemek başarmanın yarısıdır...

Merhaba;
Kendine saygin yok. Takintilisin

Back
X