• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yapılanların cezası verilmedi İçim acıyor...

1 yıldır ilaç kullanıyorum. Daha iyiydim son zamanlarda ama bugün gördüğüm tablo beni çok sarstı :( yaşadım mı öldüm mü anlayamadım.

Kilo alımın antidepresandan olduysa kilo aldırmayacak olanları dene..Ben ef...kullanıyorum.İşim hareketli kilo verdim.67den 57ye düştüm.İşimin hareketli olması güzel de ortam kötü benim..senin iş ortamın nasıl..

Dünyada adalet yok, çok nadir vardır o da tesadüf zaten ulu bir güç tarafından verilen bir ceza değil.
Ha bu arada, öbür dünyada da adalet falan yok bu sadece insanları kandırmak için var bence.

Diyeceğim: bu dünyada ne kadar mutlu oldun oldun, bunlarla harcama ömrünü.

bir boşanmayla imanımız sarsılacaksa, ohooo
Allah başka dert vermesin
yorumlardan anladığım siz gediklisisiniz buranın, haddimi aşmazsam; gerçekten saçmalıyorsunuz
ama anlamadığım şey; burada insanlar size ne yazarsa yazsın siz bildiğinizi mi okuyorsunuz? o zaman bu konuları açmaktan ne anlıyorsunuz?
sorular sorular
Ya işte insan iyi olmazsa iyi değilim diyor bunda anlamayacak ne var.Okadardan sıkılıyor insanlar kendi kendini napsın..

Dünyada adalet yok, çok nadir vardır o da tesadüf zaten ulu bir güç tarafından verilen bir ceza değil.
Ha bu arada, öbür dünyada da adalet falan yok bu sadece insanları kandırmak için var bence.

En azindan öbür dünyanin var olduguna inanmanizda güzel bisey. Adalet yok evet ama sadece bu dunyada yok

Öncelikle kendine acımaktan vazgeç. 3 yıl geçmiş ama sen hâlâ 3 yıl öncesinde takılıp kalmışsın. Her şeye negatif bakarak hiçbir ilerleme olmaz.

"

..." dedi #burcubahar0635

Yaşın çok genç daha...Görücü oldu mu hiç?Bir görüşme?

Ya işte insan iyi olmazsa iyi değilim diyor bunda anlamayacak ne var.Okadardan sıkılıyor insanlar kendi kendini napsın..
tatlım b n aynı dönemde hem çok sevdiğim erkek arkadaşımdan ayrıldım, hem de ihanete uğramışım onu öğrendim, hem işimi bırakmak zorunda kaldım, hem sağlığımı kaybettim, hastalığım teşhis edilemedi, ülke değiştirdim, iş aradım, bi dünya yerle görüştüm, en sonundaa sektör değiştirip 0 dan başladım, bu arada ciddi hastalığım için senelerce ilaç tedavisi gördüm
dünyanın şeyini yaşadım
ne Allah'a inancımdan vazgeçtim ne kendime güvenimden
ben kendimi koyversem zaten ölürdüm, çok şükür herşeyi yavaş yavaş toparladım çok da mutluyum,
Allah başka dert vermesin, hayat bizim tek sermayemiz, 3 sene kendine gelmek için yeterince uzun bir zaman
ama her şeyden önce insan kendine yeniden mutlu bir hayat kurmayı istemeli, istemezse nasıl olacak?

Nerden biyorsun mutlu sıkıntısı yok.Zaten bırak ne hali varsa gorsun alan hayrını gorsun.Zaman ne getirir bilinmez belki sabah bambaşka olacak.Önce kendinize bakmakla başlayın kilo verin sacinizi yenileyin.Çevren bir gorsun nasıl topladığını.:KK39:

Sen önce kendini sev, sevilmek için öncelikle kendini sevmen gerek...
Dinini sorgulama yoksa altından kalkamayacağın dertler seni bulur sakın canım böylesi bir şey için isyan etme yazık edersin şeytana uyma...
Gençsin,her insan güzeldir ruhunu arındır,sağlıklısın, ya!dermansız derdin olsa ne yapardın Allah korusun başkalarına muhtaç olsan bunları düşün ve nefes aldığın her an için şükret, şükret ki güzel Allah ım sana rahmet kapılarını açsın....

Böyle zamanlarda Allaha sığınmak dua etmek en büyük İlaçlardan biridir benim için. Sen yaşadıklarını dünyada kimse yaşamadı sanıyorsun ama insanlar neler neler yaşıyor. Hatta çok daha büyük acılar yaşayan sevdiklerini kaybedenler bile var. İnancın tam olsaydı daha çok dua eder yardım beklerdin. Derdi de dermanı da veren Rabbim. Sen bir erkek için ömrünü mahvetmeyi seçmişsin kendine işkence yapan sensin. Bu durumdan seni kurtaracak olan tek kişi de sensin. Ya Hergün daha çok denize batmayı seçeceksin yada yüzüp kurtulmayı.

ne demek ben mahfoldum...hergünü saçma sapan sebeplerle ağlayarak aldatılma,psikolojik ve bedensel şiddetle geçmiş 6 yıllık bir hikayenin sonlarını yaşıyorum mesela ben...
kimsenin kolay kolay yapmayacağı fedakarlıkları 2 çocuğumun hatırına göze alıp bugünlere getirebildim ancak...sonra nemi oldu 3 gün önce elime tutuşturduğu 100$'la uçağa bindirip 2 küçük masumumla attı bizi hayatından...
üstelik ne senin gibi iyi bir işim nede sığınabileceğim bir ailem var...
hiçte mahfolduğumu düşünmüyorum...beni öldürmeyen acı güçlendirdi hamdolsun...
şimdilik ablamlarda diken üstünde ve bir belirsizliğin içinde olsamda geçecek inşaAllah...
sende bırak artık yas tutup hayıflanmayı...inanmıyorum dediğin Allah cc "ben 2 emniyeti bir arada vermem"buyuruyor...yani bakma sen sana yapılanların onun yanına kalacağını ve mutlu göründüğüne...silkelen ve kendine gel...

Ya iş ortamları sorunlarını napacağız?Bir mobbing eksikmiş gibi...Kendi kendini tamir etmeye çalışırken yaşadığın sorunlarda(ayrılık ,aile) düştüğün an kalkmaya çalışırken acımasız ayaklar altında ezilmek iş hayatında.Sorunlara bir de iş eklenmesi.Kadın kadının düşmanı..

Arkadaşım kalk iki rekat namaz kıl dua et, şükür et.3 yıl olmuş ya 3 yıl. Ay bayilacam valla.

İnsanlar anne babasını evladını kaybediyor da tekrar hayata tutunuyor. Koca ne ki.

ben sizi tebrik bile edicem. Yani sırf boşanmamak için şu depresyonu yaşamamak için eşinden ayrılmaya cesaret edemeyen kaç kadın var şu hayatta. Bir kere siz burda bir adım ondesiniz.

Bir de Kilo almanız kendinizi iyi hissetmesine tekrar sevilmenize engel değil. Benim 45 yasinda 100 Kilo olan üvey annem o cirkinlikle giyinebiliyor, sabahları yürüyüşe çıkıyor zayiflama umidiyle!!!cıvıl cıvıl yaşıyor. Ki neler yaşamış evlenmeden önce. (Yani kendisini hiç sevmem o ayri 16 senedir de zayiflayamadi ayrica).
Ama yani siz daha 28 yaşındasıniz. Kurslara gidin spor salonuna yazılım yeni arkadaşlar edinin, onlarla gezin tozunu ne bilim işte hayat tarzınıza göre sizi mutlu edecek şeyler yapın. Bunları yapamazsınız calismiyorsaniz bir ise girmek için uğraşın. Yürüyüş bedava !!!yapin.guzel kıyafetler alın giyinir süslenin. Ama bunları birini bulmak için değil. Kendinizi iyi hissetmek icin yapın.

Zaten enerjinin topladiginizda onu öyle bir yayarsinizki kendiliğinden olur hersey.

Ama yapmayın allah inancını kaybetmeyin. Sonra allah sizi daha zorlariyla sinarsa . Ne yaparsınız. Allah bize akıl vermiş el ayak vermiş çok şükür halimize deyin.ben de bazen ümitsiz lige kapildigimda kızım aklıma gelir hemen. Allah onunla sınamasin. İnanın şu hayatta hepimizin sınavı var.bana basit gelen size dert,size basit gelen bana dert,hayatımın anlamı. ... bu böyle ne yapalım

Back
X