Hayır tabii geçmişe dönülmez ama şuanki denk gelen konu bayram genel olarak hiçbir adet yapılmadı bizim böyle adetimiz yok dendi ama şimdi yeni yeni ottaya çıkıyor aslında varmış ve biz farklı şehirlideyiz diye yok denip geçilmişYani isteklerinize anlam veremedim ben kendi adima ama kvnin ziyarete gelmemesi bu derece dert edinilcek bir seyse bile geçmiş zaman geri gelmez. Bunun için ofke veya kiskanclik duymak sadece size zarar verir kimsenin umrunda olmayacagi gibi bir şey de degistirmez.
Hayır bayram sadece şuan denk gelen hiçbir adet yapılması düğünde kınada ve saygı yoktu ağzımı açmadan bizim öyle adetimiz yok dediler ama 1 sene önce olmayan adetler şimdi orataya çıkıyor beni üzen buFarklı ve uzak şehirlerde gelip gitmek zor oluyor. Adet uygulamasi da zor oluyor.
Hayır, saygı duyuyorum ama hakikaten böyle seylerden hoşnut oluyor musunuz?
Kız kardeşim sırf nişan videosu için adamları kapıya götürdü utancımdan yerin dibine girdim. Onun adına ben utandım valla. Neymiş kapı çalıp çiçek vereceklermiş bunun videosu olacakmış
Olabilir. Herkesin topluca sehir degistirmesi kalacak yer ayarlamak vs zor yani uğraşmak istememişlerdir.Hayır tabii geçmişe dönülmez ama şuanki denk gelen konu bayram genel olarak hiçbir adet yapılmadı bizim böyle adetimiz yok dendi ama şimdi yeni yeni ottaya çıkıyor aslında varmış ve biz farklı şehirlideyiz diye yok denip geçilmiş
Şuan bayram yakın olduğu için bu konu ortaya şıktı ama genel olarak herşeye bizim öyle adetimiz yok dendi ama be hikmetse 1 sene önce olmayan adetler şimdi orataya çıkıyor.Bayramda sizi ziyaret etmeleri adet oldugu için değil kibarliklarindan size değer verdikleri için olmalıydı. O zaman tepki vermediyseniz şimdi dert etmenin anlamı yok. Şu an sizde işinize gelmeyene bende öyle adet yok diyin siyrilin alın size fırsat.
Şuan bayram yakın olduğu için bu konu ortaya şıktı ama genel olarak herşeye bizim öyle adetimiz yok dendi ama be hikmetse 1 sene önce olmayan adetler şimdi orataya çıkıyor.
Düğün sürecinde okadar üzüldüm ki arama mesafe koydum zaten yeni geline yakın olmaları gerçekten benim isteyeceğim şey insan bir kere soğuyunca eskisi gibi olmuyorHerkesin hassasiyeti farklı başka kimseler için önemli olmayan sizin için önemli olabilir, saygı duyulması gerekir.
Başka şehire gitmek zor gelmiş, bizde yok diyip geçmişler kendinizi üzmeyin bence en çok yeni gelini sevsinler, en çok yeni geline özensinler, onunla daha yakın olsunlar boşverin :))
Hiçbir adet örf adet yapilmamasi dünyanın en mükemmel olayı. Çok şanslısınız neyi takıyorsunuz Allah aşkınaMerhaba arkadaşlar ben 5 aylık evliyim. şuanda eşimin erkek kardeşi nişanlı evlilik sürecinde. Soru başlığından da anlaşılacağı üzere moral bozukluğu yaşıyorum. Eşim ve ben ayrı şehirlerdeydik. Nişanlılık sürecimde hiçbir örf adet yapılmadı 2 bayram geçti ziyaret edilmedi çeyiz almaya gelinmedi hiç ziyarete gelmediler bunun gibi birsürü şey. O dönem ben be dersem bizde öyle bir adet yok dendi şimdiki gelin kendi şehirlerinde. Bugün konuşuyorlar bayramda geline gidecez diyorlar eee ben zamanında eşime söylediğimde öyle bir adet yokmuş sordum diyordu. Biz farklı şehirdeyiz diye hiçbir şey yapmadılar öyle adetimiz yok deyip sıyrıldılar. Eltimi az çok tanıdım iyi biri seviyorum kaynım kardeşim gibi kötülüklerini asla istemiyorum ama ben kendimi çok kötü hissediyorum kıskanmıyorum diyorum ama kıskançlık mu bilmiyorum ama içim rahat değil. Beni çok üzdüler istediğim hiçbir şey olmadı.
İşte fırsat olarak görün bunu yakın ve samimi olmak hiç iyi bir şey değil, ben kayınvalideme dört senedir siz diye hitap ederim hiç zararını görmedim aksine herkes yerini sınırını biliyor kaynımın sevgilisiyle elele kolkolalar sürekli ben her işlerinin dışındayım çok şükürDüğün sürecinde okadar üzüldüm ki arama mesafe koydum zaten yeni geline yakın olmaları gerçekten benim isteyeceğim şey insan bir kere soğuyunca eskisi gibi olmuyor
Aman boşverrrr.Bana çeyrek takmayan kp yeni geline aman saatsiz olmaz diye ortalıkta gezdi.Merhaba arkadaşlar ben 5 aylık evliyim. şuanda eşimin erkek kardeşi nişanlı evlilik sürecinde. Soru başlığından da anlaşılacağı üzere moral bozukluğu yaşıyorum. Eşim ve ben ayrı şehirlerdeydik. Nişanlılık sürecimde hiçbir örf adet yapılmadı 2 bayram geçti ziyaret edilmedi çeyiz almaya gelinmedi hiç ziyarete gelmediler bunun gibi birsürü şey. O dönem ben be dersem bizde öyle bir adet yok dendi şimdiki gelin kendi şehirlerinde. Bugün konuşuyorlar bayramda geline gidecez diyorlar eee ben zamanında eşime söylediğimde öyle bir adet yokmuş sordum diyordu. Biz farklı şehirdeyiz diye hiçbir şey yapmadılar öyle adetimiz yok deyip sıyrıldılar. Eltimi az çok tanıdım iyi biri seviyorum kaynım kardeşim gibi kötülüklerini asla istemiyorum ama ben kendimi çok kötü hissediyorum kıskanmıyorum diyorum ama kıskançlık mu bilmiyorum ama içim rahat değil. Beni çok üzdüler istediğim hiçbir şey olmadı.
Düğün sürecinde okadar üzüldüm ki arama mesafe koydum zaten yeni geline yakın olmaları gerçekten benim isteyeceğim şey insan bir kere soğuyunca eskisi gibi olmuyor
Benimde moralim bozulurdu ben de neden böyle oldu yapmadılar neden istemediler sorun ben miydim? Ya da eşim mi umursamadı gibi şeyler düşünebilirim. İnsanız ve gayet normal önemli olan mutlu olduğunuzu sevindiğini gösterin. İçinizde olayı çözün ve şu da bir gerçekten aileler yakın şehirlerinden olan kişilere karşı daha bir korumacı olabiliyor. İşte bizim oralı falan gibi hemşericilik. O yüzdrn bundan sonra da yaranmaya çalışmayın, boşverin. Kendi Hsllerine bırakın.Merhaba arkadaşlar ben 5 aylık evliyim. şuanda eşimin erkek kardeşi nişanlı evlilik sürecinde. Soru başlığından da anlaşılacağı üzere moral bozukluğu yaşıyorum. Eşim ve ben ayrı şehirlerdeydik. Nişanlılık sürecimde hiçbir örf adet yapılmadı 2 bayram geçti ziyaret edilmedi çeyiz almaya gelinmedi hiç ziyarete gelmediler bunun gibi birsürü şey. O dönem ben be dersem bizde öyle bir adet yok dendi şimdiki gelin kendi şehirlerinde. Bugün konuşuyorlar bayramda geline gidecez diyorlar eee ben zamanında eşime söylediğimde öyle bir adet yokmuş sordum diyordu. Biz farklı şehirdeyiz diye hiçbir şey yapmadılar öyle adetimiz yok deyip sıyrıldılar. Eltimi az çok tanıdım iyi biri seviyorum kaynım kardeşim gibi kötülüklerini asla istemiyorum ama ben kendimi çok kötü hissediyorum kıskanmıyorum diyorum ama kıskançlık mu bilmiyorum ama içim rahat değil. Beni çok üzdüler istediğim hiçbir şey olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?