Bana yapılmayan adetler yeni geline yapılıyor

Eşinize o an, anne babasının yanında sorun:”.ben nişanlıyken bayram ziyaretine gelip gelmeyeceğinizi sorduğumda bizde öyle adet yok demiştin, gördün mü hayatım sizin köye de yeni adet gelmiş” diye, bakalım ne diyecekler.

Boşver girme,duyma hiç ilgilenme.Senden hiçbir şey bekleyemezler.Kimseye minnet etmemek çok güzel.Eger dediklerini yapsalardi bir tartışma vs senin için şunları şunları yaptık derlerdi .

Yapacak bir şey yok yol parası benzin parası adet örf sildirmiş e bu pahalılıkta pek de şaşmamak lazım

Boşverin ufak ufak intikam alır içinizi soğutursunuz

Şimdi ağzınızı açsanız önce kıskanç haset olarak yaftalar lar sonra da yeni gelinle yani elti ile aranı bozarlar

Gerek yok boşverin

ben olsam bana adetler vs yapılmadı diye memnun olurdum. Ziyaret yok çeyiz almak vs ne güzel işte. Ben saçma buluyorum açıkçası böyle şeyleri. Ne güzel ohh mis gibi kurtulmuşsunuz tüm bunlardan, kendinizi şanslı sayın. Çeyiz almaya gelmek nedir, beraber çaydanlık vs mi almaya çıkıyorsunuz yoksa sizin havlunuza falan mı bakmaya geliyorlar?

Sizde tanımış olursunuz bu şekilde onları ve ona göre davranırsınız. Bence hiç canınızı sıkmayın. Eşinize de anlattığınız zaman ‘ Ay canım evet sen haklısın’ demeyeceğine göre. O yüzden eşinize de bize yapmadılar diyip kendinizi haset etmiş gibi göstermeyin.

Boşverin. Umursamayın. Görüşünce konuşunca merhaba merhaba deyin geçin. Kimse sizden ailenizden evlatlarınızdan kıymetli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…