Bana yardım bana yardım :(

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
358
Kızlaar tatlı bi telaş içindeyim ancak çoook sıkıntılıyım.2 buçuk ay sonra evleneceğim ve yatak odası,yemek odası seçmem lazım hem de bu akşam.daha doğrusu gece :( acelen ne demeyin beğendiğim modeli özel yaptıracağız o yüzden kalite fiyat vs.önemli değil.model arıyorum.lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyin.bu bölüm daha çok okunduğu için buraya açtım.şimdiden teşekkürler

sizin zevkinizi biz nereden bilelim... sizin beğendiğiniz bir şey yok mu? google a mobilya yazın sınırsız sayıda örnek var. aralarında kararsız kaldığınız olursa resim koyup fikir isteyin.

Merhaba canım
Yaptıracağınız firma size Model katalogları verecektir zaten. Benim fikrimi sorarsan iç açıcı renklerde olsun mobilyaların siyah tozu çok gösteriyor ben pişman oldum. Birde gereksiz parçalar olmasın temizlik yaparken çok zorlamasın seni. İstikbalden yatak odası resmi gönderiyorum. $kristal-yatak-odasi-5.webp

sizin zevkinizi biz nereden bilelim... sizin beğendiğiniz bir şey yok mu? google a mobilya yazın sınırsız sayıda örnek var. aralarında kararsız kaldığınız olursa resim koyup fikir isteyin.

google a zaten 3 haftadır bakıyorum.zevkime gelince beyaz olacak avangarde pek tarzım değil.çok klasik istemiyorum.çok beğendiğiniz vardır ya da uzun araştırmalardan sonra aklınıza yatan vardır.fikir olsun diye bakmak isterim.foto ekleyeceğim ancak hiç eklememiştim uğraşıyorum

olmuş :) bunlar arasında karar veremedim arkadaşlar :(

Acik renk tavsiye ederim.
Hem ferah duruyor hem de kir gostermiyor..
Ayakli modellerin altlari da rahat temizlenebiliyor..
Tabi bunlar da zevk meselesi...
İns gnlune gore bulursun bi model..

Merhaba canım
Yaptıracağınız firma size Model katalogları verecektir zaten. Benim fikrimi sorarsan iç açıcı renklerde olsun mobilyaların siyah tozu çok gösteriyor ben pişman oldum. Birde gereksiz parçalar olmasın temizlik yaparken çok zorlamasın seni. İstikbalden yatak odası resmi gönderiyorum.Eki Görüntüle 778806

öncelikle teşekkür ederim.yaptıracağım firmanın gösterdiği modeller masif ağaç ve bi takım 10 bin tl ye falan geliyor.o nedenle bana farklı malzeme kullanacaklar.malzemeleri o kadar dayanıklı olmayacak ama rahat 6 7 sene garanti verdiler.tanıdık zaten.yani sen istediğin piyasa modelini seç dediler.temizliğe gelince çalışıyorum ve onu göz önünde bulunduruyorum.bu nedenle özellikle ayaklı istiyorum

kızlarr sizce hangisi ?yanlışlıkla yemek odasını da eklemişim kusura bakmayın

sanırım konu ilginizi çekmedi...neyse canınız sağolsun arkadaşlar...

bence ilk resim daha ferah ve şık duruo sanki tabi yine de kullanıcak olan sensin senin içine sinmesi lazım

Back
X