Bana yardım eder misin artık kafayı yicem

cudaka

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
402
107
23
28
ben eşimle markete her gittiğimde kavga ediyorum çok sıkıldım bundanda sanki o evin hanımı ben erkek eve gerekli olanı o ayırt edip alıyor ben elimi bişeye attığımdada napıcaksın onu der sadece kendi canının çektiklerini alır bende saf saf yanında gezerim ve üstelik hamileyim gücüm kalmadı artık çok sıkıldım bu cimri halinden

O gitsin evin asıl ihtiyaçlarını alsın
Sende sonra git canının istediğini al
Beraber gitmek zorunda değilsiniz ki
Tabi maddi gücünüz var mı bilmiyorum
Hani siz çalışıyor musunuz yoksa eşiniz mi maddi olarak yardımcı oluyor size
Eğer öyleyse parada vermeyebilir galiba

Canım çok şükür kendi işi maddi durumu iyi bundan sonra dedim zaten gitsin kendisi alsın ben hiçbirseye karışmıyorum çünkü 1 buçuk senedir evliyim düzeltemedim para vermiyor zaten ben zorla alırsam arada ortaya koyarsa cüzdanını gözünün önünden alıyorum yoksa vermiyor zaten kendi karnı tok olsunda ben yemesemde olur onun için önemli değil

Evlendiğinin farkına varamamış, eşini kendine ortakçı gören, harcamalarını yersiz bulan bir koca daha!

Ya bunlar nasıl düzelecek?

Siz çalışıyor musunuz? (Kesin çalışmanıza da karşıdır)
Çalışmıyorsanız hemen iş aramaya başlayın, ne oluyor falan derse oturun konuşun, ihtiyaçlarımın eksiklerimin sorulmadığı asalak gb görüldüğüm bir evde ihtiyacımı görmek için kendi paramı kazanacağım deyin.

Bir liste yapın verin eline.o yalnız gitsin. Listedeki herşeyi al yoksa oturur kendi yemeğini kendin pisirirsin de..ve öylede yap.senin ihtiyaçlarını almıyorsa ona yemek yapma,kıyafetlerini ayır yıkama ve ütüleme..sessizce savaş. Asla bağırıp yüz göz olma.güçlü ve kararlı dur.baktın olmuyor çağır bizi kapıya dayanalim kk olarak..

Eşin i hamile de kendi canının istediklerini alıyor , konuş eşinle , tavrını koy , arkandayız .
1 saat oldu marketden geleli sabah kahvaltısı yaptık 9 da geldik bende yatıcam başım ağrıyor dedim tamam dedi kendine tostunu yiceklerini hazırlamış maç izliyor ben açmıyım tokmuyum umrunda değil. Ne yapsamda boş çünkü ona göre hep ne varki hep karşıma aldım konuştum bak böle böle yapıyorsun zoruma gidiyor diye ama hiç fayda etmedi artık napıcağımı şaşırdım

Aynısını yazacaktım. Sen niye gidiyosun liste yap mesaj at bu bu lazım diye. . Bak ilk zamanlar eşimle birlikte giderdik alışverişe. Ben alırken çok sesi çıkmazdı da huzursuz olurdu. Sonra bende ne istiyosam tek tek marka marka yazıp mesaj atıyorum alıyor gıkı bile çıkmıyor.

Çalıştırmıyor canım ben 20 yaşındayım o 31 evden kafamı çıkarırsam tek başıma şükrediyorum

B
Sen de zorla para al git kendi istediklerini al ayri ayri yiyin, boyle tuhaf adam da ilk defa duyuyorum, bebek dogunca onun da yediklerini sayacak potansiyele sahip.
bende ondan çok korkuyorum zaten öle olurmu o benim çocuğum herşeyin en iyisini yapıcam ona diyor ama hiç inanmıyorum işte kısa ve net anne sözü dinlemez kafana göre evlenirsen sonu bu olur

Hamilelik seni olduğundan da hassas yapıyor ve zaten haklısın alınmakta da..neden yüzüne demiyorsun kendine tost yapmışsın bir tane de bana yapsan elinemi yapisirdi diye?hamilesin biliyor.hatta bak yüzsüz ol. Uzat ayaklarını canım tost istiyor sana zahmet bir tane de bana yaparmış lütfen de bakalım ne diyecek?

Çalıştırmıyor canım ben 20 yaşındayım o 31 evden kafamı çıkarırsam tek başıma şükrediyorum
Tam tahmin ettiğim gb...
Çünkü o kendisine bir eş seçmemiş, bedava hizmetçi almış! Önce arkadaşların tavsiyesini uygula, alınacaklar listesi yap ver eline ya da mesaj at, baktın durum değişmiyor iş aramaya başla ya da arar gb yap. Olmaz öyle şey falan derse de çata çat söyle, benim ihtiyacım olan birşeyin alınması için benim de para kazanmam gerekiyor galiba diye düşündüm de damardan gir ciddi ve kararlı dur.

Karın tokluğuna hizmetçi tutmuş seni kendine. Böyle hayat arkadaşlığı olmaz, ev arkadaşlığı bile olmaz. İnsan nezaketen bile olsa sorar bir ihtiyacın var mı alınacak diye ki hamilesin bir de!

canım haklısın ama bi laf söylüyor bende o an kopuyorum tamam alma istemiyorum diyorum o kadar uyanik ki beni o kıvama getiriyor başka kadın olsa inadına alır dediğinide yaptırır ama ben saf gibi gidip arabaya oturuyorum çünkü insanların içinde tartışıp bişede demek istemiyorum çünkü ben annemden böle görmedim biz babasız büyüdük ama hiç bizamanda annem bize bunları yapmadı ne istediysek yapmaya çalıştı

Evet arkadaşların dediğini uygulicam. Bide öyle deniyim

Anlıyorum seni canım. Ama adam utanmıyor sen hiç utanma.zaten utanacak birşey de değil bu.ihtiyacını istiyorsun sadece.açıkça ve sert bir şekilde söyleyeceksin. Mecbur almaya bu kadar net.çünkü çalışmaya izin vermiyor başka bir gelirin de yok..mecbur alacak..NOKTA.
Bunu ona söyle.

Şuan sinirliyim bişey dersem ağlamaya başlarım kendimi aciz göstermek istemiyorum dik durmam lazım

Şuan sinirliyim bişey dersem ağlamaya başlarım kendimi aciz göstermek istemiyorum dik durmam lazım
Hatayi burada yapıyoruz işte biz kad8nlar.duygularını saklama dik durmak uğruna güçlü görünmek uğruna saklama kendini.bilsin üzüldüğünü kırıldığını kızdığını. Ağlamakineyi geliyorsa içinden ağla. Bağırmak istiyorsan bağır ama içine atma.hamilesin sen kendini ve bebegini düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…