Bana yardım eder misin artık kafayı yicem

Haklısın canım yapıcam çünkü ben bebeğim zarar görüyor onun yüzünden ona bişe olmuyor

bir gün saçma sapan yemekler yap, nimete böyle denmez ama kıvamı tutmasın baharatı olmasın falan.
senin uygun gördüklerinle bu kadar yemek oluyor dersin. maddi sıkışıklık varsa bile "bütçemiz bu" diye bir miktar koyar ortaya, ona göre yine neyin alınıp neyin bırakılacağına evi kim çekip çeviriyorsa o karar verir.

böyle adamlardan niye çocuk yapıyorsunuz ki? yediğinizi sayıyor, 3 kuruşluk şeyleri sizden esirgiyor. aç mısınız tok musunuz umrunda değil, kendine kadar yemek hazırlıyor. 2 kişilik yaşamayı başaramamış bir adamın 3 kişilik yaşama alışmasını mı bekleyeceksiniz? yarın bebeğin ihtiyaçlarına da laf edecek, yetişkin insan soğan olsa kırar yer ama bebek bu, her şeyi veremezsiniz ki.

Şuan sinirliyim bişey dersem ağlamaya başlarım kendimi aciz göstermek istemiyorum dik durmam lazım
Bu aciz görünmek değil ki ağlamak istiyorsan tutma ağla, belki de adamı değiştirecek senin üzülüp ağladığını görmek?

Dik duracam diye içine atıp hasta olma, bir süre sonra kendini doğru ifade etmeyi de başarırsın zaten

Haklısın bende kendime bu yüzden kızıyorum işte kendi ailesinenden kısmayıp karısından kısan adamdan nası çocuk yaptım diye

Niye isteklerini dile getirmiyorsun o anlicakta aklina gelecekte bir bakmissin 60 na gelmissin hala anlicak diye bekle.

Canım ben ilk evlendiğim günden beri aynı sorunu yaşıyorum ağladım yalvardım yapma zoruma gidiyor diye konuştum üstüne saldırdım evi terk etdim ama hiçbiri fayda etmedi eşimin tek sorunu bu zaten kendi ailesine abisinie bütün aile apartmanına bakıp faturalarını herşeyini ödüyor bunları duyan bonkör diyor ama bana değil onlara sadece

Kendi ailesi diye bi şey olamaz , onun ailesi sensin artık , başkalarının faturalarını nasıl ödüyorsa senin de ihtiyaçlarını karşılamak zorunda , üstelik hamilesin .

Hmm o zaman eşine tavır alacaksın, ev işlerini falan bırak, senin istediklerin olmuyorsa onunkilerde olmayacak. Eline fırsat geçtikçe para at kenara gizli gizli. Aşk evliliği miydi yoksa görücü usulü müydü bilmiyorum ama bu bir evlilik değil!

Canım işin zor ,cimri adam insanin içini yer bitirir.biraz cazgır olmak lazim ama sizinkinin ruh halini bilmem.En doğrusu sizin çalışmanız ama şuan için zor biliyorum,daha iyi fikri olan arkadaşlara ihtiyacımız var ....

Yorum yapamıyorum allah sabır versin.

Ya kızlar ben bu hayatta ne öğrendim biliyormusunuz? Biraz bencil olacaksın! Vallahi ya, erkeklerin hepsi aynı bencil çünkü.Bizse fedakâr anac hep ver hep ver. Hata bizde aslında... Size tavsiyem keyfinize bakın yapmayın ona yemek falan önce kendi nefsinizi doyurun.. canınız ne isyiyorsa öyle yapin her işte kendi işinizi yapın... çamaşır ütü yemek Vs. Oda kalsın ortada mal gibi

ee arada açım demediniz mi

hamile biri bu kadar saat aç gezer mi

yani para varmış da yoksa bile simit alır insan

ağlamayana meme yok

dışarıda iken şuraya gidelim acıktım diyecektiniz

bir de markette kendi yiyeceğini alır bana almaz bu nasıl bir ayrım

et süt yoğurt yumurta makarna pirinç patates sebze meyve

senin benim olmaz ki

alırsınız ikiniz de yersiniz

Akıllı kadinin hali bir baska. Sessiz savasma taktikleri. Ne kadar güzel..

Akıllı kadinin hali bir baska. Sessiz savasma taktikleri. Ne kadar güzel..
Akilli kadın zaten sessiz savaşır! Bağıran kadin her zaman haksızdır çünkü, (onlara gore) bende mesajimda onu belirttim bencil olun kendi keyfinize göre ayarlayın her şeyi dedim

Akilli kadın zaten sessiz savaşır! Bağıran kadin her zaman haksızdır çünkü, (onlara gore) bende mesajimda onu belirttim bencil olun kendi keyfinize göre ayarlayın her şeyi dedim

Aynen. Bende cok beğendim zaten :) bi kizdiniz gibi geldi ordan

Çalıştırmıyor canım ben 20 yaşındayım o 31 evden kafamı çıkarırsam tek başıma şükrediyorum
Neden böyle bir hayatı kendinize reva goruyorsunuz çok kiziyorum ya. Daha genceciksin niye kendini mahkum ediyorsun ki. Bunlar hep kadinlarin yuzunden iste siz izin vermeseniz yapamazlar. Bide çocuk yapmissiniz böyle adama. .

Korkunç biriymiş gerçekten. Böylesine susmayıp ağzına yüzüne olan lafı saymakta fayda var. Otur gecenin köründe bağıra çağıra ağla yık evi damı. Bu yaptıkların sindiremiyorum diye sinir krizlerine gir. Ertesi g
ün eve geldiğinde olan mutfak eşyasını devir evden çık git. Olay çıkarmak küsüp arabaya oturmakla olmaz. Büyük olay çıkaracaksın ki bir daha sana bunları yapmaya cesaret edemesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…