- 27 Kasım 2014
- 133
- 24
- 38
- 36
- Konu Sahibi sakurazensen
-
Boşanmayı düşünüyor musunuz?Öncelikle merhaba. Aranıza yeni katıldım. Çok uzun süredir üye olup sorunlarımı sizinle paylaşmayı düşünüyordum ama anlatmaya çekinip vazgeçtim hep. Anlatmaya utanıyorum ama artık kendi kendime çözüm bulamıyorum. Ben henüz çok yeni evliyim. Yıllardır birlikte olduğum adamla evlendim. Öyleyse neden mutsuzum bu kadar. Ben çok farklı hayal etmiştim. Bunu söylemeye çok utanıyorum ama ondan şiddet gördüm. Ben bununla baş edemiyorum. Günden güne kendimi bitiriyorum. İçimden bu öfkeyi nasıl atabilirim. Nasıl kurtulabilirim bu nefretten. Gururum öyle kırıldı ki içim soğumuyor artık aklimdaki düşüncelerle baş edemiyorum.
Hayır bir kere yaşandı ama unutamıyorum. Aklımdan atamıyorum. Bunu düşünmek canımı çok acıtıyor.
Niçin uyguladı peki? Şiddetin bahanesi olmaz ama neden oldu bu olay?Senlik bişeyler de var mı?Hayır bir kere yaşandı ama unutamıyorum. Aklımdan atamıyorum. Bunu düşünmek canımı çok acıtıyor.
siz neden utanıyorsunuz ki utanması gereken biri varsa eşiniz, siz onu utandırın yaptığını hep hatırlatın sizden onun canını yakın bence...Öncelikle merhaba. Aranıza yeni katıldım. Çok uzun süredir üye olup sorunlarımı sizinle paylaşmayı düşünüyordum ama anlatmaya çekinip vazgeçtim hep. Anlatmaya utanıyorum ama artık kendi kendime çözüm bulamıyorum. Ben henüz çok yeni evliyim. Yıllardır birlikte olduğum adamla evlendim. Öyleyse neden mutsuzum bu kadar. Ben çok farklı hayal etmiştim. Bunu söylemeye çok utanıyorum ama ondan şiddet gördüm. Ben bununla baş edemiyorum. Günden güne kendimi bitiriyorum. İçimden bu öfkeyi nasıl atabilirim. Nasıl kurtulabilirim bu nefretten. Gururum öyle kırıldı ki içim soğumuyor artık aklimdaki düşüncelerle baş edemiyorum.
Yasemincim,onluk bi'şey olsa dahi şiddet olmamalı çözüm..Niçin uyguladı peki? Şiddetin bahanesi olmaz ama neden oldu bu olay?Senlik bişeyler de var mı?
Onu belirttim zaten canım, hani bahanesi olmaz tabi ki şiddeti kimse haketmez, asla savunmam ama iki taraf da öfke patlaması geçirmiş olabilir onu demek istemiştimYasemincim,onluk bi'şey olsa dahi şiddet olmamalı çözüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?