Bana yardım eder misiniz...

sakurazensen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
133
24
38
36
Öncelikle merhaba. Aranıza yeni katıldım. Çok uzun süredir üye olup sorunlarımı sizinle paylaşmayı düşünüyordum ama anlatmaya çekinip vazgeçtim hep. Anlatmaya utanıyorum ama artık kendi kendime çözüm bulamıyorum. Ben henüz çok yeni evliyim. Yıllardır birlikte olduğum adamla evlendim. Öyleyse neden mutsuzum bu kadar. Ben çok farklı hayal etmiştim. Bunu söylemeye çok utanıyorum ama ondan şiddet gördüm. Ben bununla baş edemiyorum. Günden güne kendimi bitiriyorum. İçimden bu öfkeyi nasıl atabilirim. Nasıl kurtulabilirim bu nefretten. Gururum öyle kırıldı ki içim soğumuyor artık aklimdaki düşüncelerle baş edemiyorum.

Nasıl şiddet uyguluyor size? Dövüyor mu? Biraz daha açabilir misiniz konuyu?

Hayır bir kere yaşandı ama unutamıyorum. Aklımdan atamıyorum. Bunu düşünmek canımı çok acıtıyor.

Boşanmayı düşünüyor musunuz?

ne kadarlık evlisiniz?

neden şiddet gördünüz?

yani bir açıklaması olmamalı şiddetin, hiç bir sebep hafifletmez ama.

siz neden utanıyorsunuz ki utanması gereken biri varsa eşiniz, siz onu utandırın yaptığını hep hatırlatın sizden onun canını yakın bence...

ah canım...
evlilik çok değişik bir şey, ne olursa olsun sana vurmamalıydı
Bu konuyu ailene açtın mı?

Dogru tabi gurur incitici birsey daysk.aklinizdan cikaramamaniz normal.esiniz farketti mi hatasini bari.telafi yoluna gitti mi.

Sorun ne ? Siddet gostermeye varacak derecede ne konuda anlasamadiniz?
Hicbirsey siddeti hakli gostermez ama...

Özür diledi çok pişman olmuş ama ben kendime yakıştıramiyorum. Hazmedemiyorum. Tartışıyorduk ben kendimi kaybedip bağırmaya başlayınca tepkisini bu şekilde gösterdi. Tartışma konusu kıskançlık. Yani onun başka birisiyle konuşmasını gördüm telefonunda bunun uzerine başlamıştı tartışma. Olayın üzerinden iki ay geçti ama her dakika içten içe kemiriyor beni. Olay kapandı ama ben ona hep tavır yapıyorum. Elimde olan birşey değil bu.

Şiddetli tartışmalarda mı sadece şiddet uyguluyor yoksa sıkıldıkça mı merak ettim?
Evlenmeden önce şiddete yönelik bişey sezmiydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…