Bana yardım eder misiniz...

siz neden utanıyorsunuz ki utanması gereken biri varsa eşiniz, siz onu utandırın yaptığını hep hatırlatın sizden onun canını yakın bence...
Hatırlattığımda yeni bir tartışma çıkıyor. Neden moralimizi bozuyorsun diye bağırıyor.

Diledi. Ama ne kıymeti var ki Allah aşkına. Çok öfkeliyim sürekli ağlıyorum bir bahane bulup.
CNM BİLMİYORUM Kİ NE DESEM ALLAHIM GÖNLÜNE FERAHLIK VERSİN BELLİ Kİ EŞİNDE PİŞMAN İNŞALLAH BR DAHA YAŞATMAZ BUNLARI SANA YUVA KURMAK ÇOK ZOR YIKMAKSA ÇOK BASİT MALESEF

Çok teşekkür ederim. İnşallah bir çözüm bulabilirim. Böyle bir ömür geçmez. Sinir krizi geçiriyorum. Bu öfkeyle yaşanmaz. Durulmam gerek. Çok teşekkürler.

siz haketmediğinizi düşündüğünüz için bu kadar üzülmüş ve yıpranmışsınız
haketmemişsiniz de zaten kimse haketmez bu muameleyi, hele tüm ömrünü beraber geçirmek istediği bir insandan hiç haketmez
ama bu sizin ayıbınız değil, utanacak olan siz değilsiniz.
o utansın eğer biraz ar duygusu, vicdanı varsa
eğer gerçekten utanmadığını, bunu küçümsediğini hissediyorsanız, bu olayın aslında büyük olmadığını, sizin abarttığınızı söylüyorsa boşanmaktan başka çare yok
çünkü özür gerçekten pişman olarak dilenmemişse anı geçiştirmeye çalışmaktan başka işe yaramaz.

Canım merhaba,
Boşanacağınızı düşünmüyorum. O yüzden boşan vs demiyeceğim. çünkü eşi bir kez tartakladı diye soluğu mahkeme kapısında alanı henüz görmedim. Bu bir süreç olur ve sonrasında bahanelerden biri bu olur.
Evet unutmanın kolay olmadığıda aşikar ama sürekli bunu hatırlatmakta ilişkinizi iyice çıkmaza sokacaktır.Benim nacizane tavsiyem aileniz yakınınızdamı hani uzakta ise bir bahane ile bir 15-20 gün onların yanına gitseniz böyle evi terkediyorum havasında değilde hava değişimi gibi yada eşiniz gitse bir yere .eşinizi bu süre zarfında görmemeniz belki aranızın ilişkinizin yeniden canlanmasına fayda sağlayacaktır.
Anladığım kadarı ile devam eden birşey değil uzun süredir birlikte olduğunuza göre o zaman böyle bir süreç yaşanmamış ise tekrarının olmayacağını düşünüyorum ama siz yaşadığnızı daha iyi bilirsiniz tabi. Tartaklamak derken vurmak gibi bir eylem mi yoksa itiş kakış gibimi
Bu arada eğer eşinizin sizi aldatmadığını düşünüyor iseniz onu aldatıyormuş gibi suçlamamalısınız. Şahsen yapmadığım bir şey ile eşim beni aldatıyorsun diye itham etse bende çıldırırım herhalde..

Öncelikle merhaba,
Sizinle aynı durumu ben de yaşadım ben de sevdiğim insandan flört döneminde üstelik maruz kalmıştım şu an evliyiz ama benim yaşadığım durumun tekrarı olmadı.Açıkçası pişmanlığını gördükten sonra ben de tekrar tekrar yüzüne vurup durumu zorlaştırmadım.He sorarsanız affedebildiniz mi diye asla hayır sadece yaşanmamış gibi davranıp evlilikteki huzuru korumaya çalışıyorum.Kadın bir kere kırıldı mı asla unutmuyor,unutmak diye birşey yok bizler için.Size tavsiyem yüzüne vurmayın daha da agresifleşecektir kavgalarınız artacaktır çünkü zamanı geri alamaz o da farkındadır,özür dilemesine rağmen üstüne gitmeniz aranızdaki soğukluğu derinleştirmekten başka hiçbir işe yaramaz.Öncelikle kendi ruhunuzu tamir edin ve bu konuyu bir daha hiç açmayın hatırlatmayın da.Bazen susmak ve sessiz bir mesafe koymak erkeklere verilecek en büyük ceza.Sizi gerçekten seviyorsa telafi edebilmek ve sizi geri kazanmak için elinden geleni yapacaktır zaten.

Ya yapmayın allahaşkına..
Bi kere kız beni aldattı dememiş; yani ortada aldatma durumu yok.
Şiddet dediği de muhtemelen arkadaşın kendini kaybettiği bi öfke patlamasında şuurunu yerine getirmek için attığı bi tokat.
Bu şiddet değildir, en azından bana göre.
Kendimden biliyorum bu öfke patlamalarında karşındakini duymuyorsun saldırıyorsun falan.
Silkelemek gibi, kendine gel demek gibi bişey bu.
Hemen neyi bekliyosun? içki mi? kumar mı? ayrıl boşan bilmem ne..
Arkadaş bu kadar basit mi boşanmak?
Henüz 3 aylıklar, daha birbirlerine bile alışma evresini tamamlamışlar.

Bir süre onun işi gereği ayrı kalacağız. Farklı şehirlerde olacağız. Ben telefonunda gece birde on dakikalık bir konuşma gördüm tartışma bunun üzerine çıktı. Normal bir saat olsa asla tartışma cikarmazdim dedim. Ancak aradan üç dört gun geçtikten sonra söyle bir mesaj gördüm telefonunda. Mesaj yeniydi. 'Rahatsız oldum esin görse yanlış anlar sen benim arkadaşımsin' böyle yazıyordu. Sizce ne düşünmliyim.

Bırak senelerceyi, milyonlarca yıl çıksan da aynı evi paylaşmadan birlikte olduğun kişiyi asla tanıyamazsın. Sadece o kendini nasıl tanıtırsa sen o şekilde tanırsın. Ama aynı eve çıkınca takke düşer, kel görünür. Sende bunu yaşamışsın. Evlenmeden önce taktığı maske evlilik hayatında düşmüş eşinin. Bilmiyorum çocuğun var mı ama yoksa kesinlikle ama kesinlikle yapma. Şiddet de bence affedilmemesi gereken bir unsur. Neden çekmeye devam ediyorsun ?

Tek istediğim bu zaten. Ruhumu tamir edebilmek istiyorum. Kendimi bu kadar aciz hissetmekten nefret ediyorum. Siz nasıl aştınız yani içinizdeki öfkeyi nasıl kontrol altina alabildiniz. Ona mesafe koyuyorum yani zaten içimden iyi davranmak sıcak olmak gelmiyor. Böyle davrandigimda sürekli yeni tartışmalar çıkıyor.

Çocuğum yok. Henüz üç aylık evliyim. Neden çekmeye devam ediyorum bilmiyorum. Sanırım herşey çok hızlı oluyor yani üç ayda boşanmaya kalkarsam ailelerimizin üzülmesinden korkuyorum. Bilmiyorum.

Çocuğum yok. Henüz üç aylık evliyim. Neden çekmeye devam ediyorum bilmiyorum. Sanırım herşey çok hızlı oluyor yani üç ayda boşanmaya kalkarsam ailelerimizin üzülmesinden korkuyorum. Bilmiyorum.
Öyleyse eşini ıslah etmeye çalış, evlilik terapistlerine gidin. Evliliğinizi kurtarmaya çalışın. Ama şiddetler devam ederse kesinlikle bitir. Süreye takılma..

Tokat mı Hayır atmadı. İtekledi vurdu kolum ve Bacağım morardi. Sonrasında bunları yaptığını inkar etti. Çünkü hatırlamıyor. Kendini ne kadar kaybettiğini tahmin edebiliyor musunuz.

Sizin icin gercekten üzüldüm.
Ama kendinizi ezilmis veya kötü hissetmeyin sakin.
Su an daha cok dimdik durmak zorundasiniz.
Ezik olan kisi sizin esiniz.. bunu anlayin.
Ve ona hissettirin!

Yillarca sevgililik dönemi yasayanlarin evlendikten sonra daha cok zorluk cektigini düsünürüm hep...
Cunki iki ayri dünya gibi. Evlilik cok baska birsey.
Bir dönemden cikip baska bir döneme giriyorsunuz..sorumluluklar artiyor baski olusabiliyor hayatiniz kisitlanabiliyor..alismak zaman alir.. gerginlikler ilk aylarda normal dir.. ama siddet degil..

Hakkinizda hayirlisi olsun

Öyleyse eşini ıslah etmeye çalış, evlilik terapistlerine gidin. Evliliğinizi kurtarmaya çalışın. Ama şiddetler devam ederse kesinlikle bitir. Süreye takılma..
Bu duruma katlanıyor olmak daha da sıkıyor canımı. Onun dışında herşey o ladar güzel ki. Ailelerimizde hiçbir sorun yok hepsi el üstünde tutuyor bizi. Senelerdir hayalini kurduğumuz şey gerçek oldu. Bu adamın sorunu ne anlayamıyorum. Yukarıda da yazdım.Ben telefonunda gece birde on dakikalık bir konuşma gördüm tartışma bunun üzerine çıktı. Normal bir saat olsa asla tartışma cikarmazdim dedim. Ancak aradan üç dört gun geçtikten sonra söyle bir mesaj gördüm telefonunda. Mesaj yeniydi. 'Rahatsız oldum esin görse yanlış anlar sen benim arkadaşımsin' böyle yazıyordu. Bunlara ne gerek var anlayamıyorum.

Eşinmi yazmış mesajı yoksa bu karşı taraftan gelen mesaj mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…