Bana yardım eder misiniz...

Ne kadar süre önce oldu bu olay? Bu çok büyük bi konu değil. Bu konuda şiddet uygulayan daha büyük sorunlarda dayanabilir mi sence?

Hem Suçlu hem güçlü!
Suçunu şiddetle bastırmaya çalışan bir aciz eşin.
Olay eşine göre kapanmış ama senin için kapanmamış,kapanmaz da.

asip kesmek dogru degil bu konuda, zaten cok icerlemissin.
Esinin yaptigi yenilir yutulur bir olay degil, hem utanmadan bir baskasiyla yazisiyor daha yeni evliyken, hemde uzerine sizi hirpaliyor olay cikardiginizda. Kadinlarin dili zehir gibi olabiliyor, biz dilimize biraz hakim olmaliyiz evet. Ama erkekte ayni sekilde ofkesine hakim olabilmeli.
Bilemedim ne desem ki. Siz dovmesine takilmissiniz, sanirim takildiginiz konu sadece o degil ama. Sikintilarinizi once acik acik kendinize anlatip kabullenin, sonra o sikintilarla nasil basa cikacaginizi dusunun.
Rabbim yardimcin olsun.

Sadece bir kere yaşandı. Çok şiddetli tartışıyorduk. Daha doğrusu ben kendimi kaybetmiş bir şekilde hesap soruyordum ona. Tartakladı. Sonrasında yaşanmadı. Aileme hiçbirşey anlatmadım. O özür diledi çok pişman olduğunu söyledi. Henüz üç aylık evliyim.

Hatasını kapatmaya çalışan, işe yaramaz, karaktersiz zavallı erkekler bir kadına şiddette bulunur ?

Nasıl bir şiddetti bu ? Telafisi mumkun değilde bunun için sadece ozur mu diledi ?

Birde affetmişseniz ve devam ettiyseniz yolunuza bu konuda tekrar tekrar konuşmayın. Kavgalarda ortaya çıkarmayın. Hem içiniz soğumaz hem ortam hep gergin olduğundan affetmenizin anlamı kalmaz.
Ya ayrılın ya unutmuş gibi yapın uzun zaman geçmişse.

Bu yakaladığınız konuşmalar aldatmamıydı ?

başka biriyle konuşma derken?
aldattığından mı şüphelendiniz?

neden utanıyorsunuz,o utansın el kaldırdığına
ve bir daha tekrarlarsa onu terkedeceğinizi
sözlü olarak çok iyi yansıtın ona
yani ayrılmak istemiyor olabilirsiniz unutmak istiyor olabilirsiniz ama bir daha tekrarlanmayacağına kimse garanti veremez
ve tekrarlanmaması içinde çok iyi bilmeli her an onu bırakıp gidebilme ihtimalinizi..

Hem Suçlu hem güçlü!
Suçunu şiddetle bastırmaya çalışan bir aciz eşin.
Olay eşine göre kapanmış ama senin için kapanmamış,kapanmaz da.
O kadar doğru söylediniz ki. Evet olay ona göre kapandı. Benim için herşey ilk günkü gibi. Hazmedemiyorum. Nasıl yaşanmamış gibi kabul edebiliriz bunu. Pişman oldu evet ama konu kapandı ona göre.

onu bir kere affetmiş olman aynı şeyi tekrarlamıycağı garantisini vermez. ve kadın şiddeti bir kere görsün onu asla unutmaz. Bence bu şiddetin sebebi ne olursa olsun eşin sana vuramaz!! Ve ihanet de var içinde neyi bekliyosunuz sırada içki kumar mı var ?
Ha bunları diyorum ben siddet görmedim mi 4 defa alasını gördüm ama çocuk yüzünden sustum. Seni bağlayan bişey de yok bir saniye bile bekleme

başka biriyle konuşma derken?
aldattığından mı şüphelendiniz?
Bir arkadaşıyla konuşmuş. Şehir dışındaydı. Döndüğünde öğrendim. Geç bir saatte telefonda konusmuslar. Aldatma yok biliyorum ama bu durum bana gore dogru olmadığı için tartışma çıktı.

Bana göre şiddet asla ve asla kabul edilecek bir davranış değil.
Bir kere aldatan nasil ikincisini yaparsa bir kere vuran bir kez daha vurur. Bu kişinin karakteridir.
Çocuğun yok anladığım kadarıyla. Iyi düşün yolun başında ayrılmak sonunda ayrilmaktan daha az zarar verir.
Ayril demem ama katlan da demek sana bir saygısızlıktir.
Ailenden destek almalisin.

3 aylık bir evlilik..
Aldatma var,şiddet var..
Ne yapmayı düşünüyorsun peki?
Ne olur "aslında iyidir,sever beni" deme,seven insan bunları yapmaz.
Haklısın seven insan bunları yapamaz. Biz neredeyse on yıldır birlikteyiz. Peki ama neden anlamıyorum. Sevmiyor evet ama on yıldır benimle olmasının sebebi ne o zaman. Evlenmesinin sebebi ne o zaman. Bu sorular aklımı kemiriyor.

O kadar farklı hayal etmiştim ki evliliği. Daha doğrusu etmiştik. Bütün gün çalışıyorum eve gidiyorum ev işi yemek. Mutlu olsam bunlar benim için hiç zor değil ama bu kirginliklarin üzerine onun hep tv izlemesi elinden telefonunun düşmemesine katlanamıyorum. İnsan nasıl bu kadar kayıtsız kalabilir.

Ona tavırlı davrandığım için hep tartışma çıkıyor. Aşmamı kendi kendime unutmamı bekliyor.

Peki ama size birşey sormak istiyorum. Onca yıl onlarca hayal ne oldu. Sevmiyor evet ama neden yaşandı bunca yıl. Ne düşünceğimi şaşırdım.

Ne kadar süre önce oldu bu olay? Bu çok büyük bi konu değil. Bu konuda şiddet uygulayan daha büyük sorunlarda dayanabilir mi sence?
Iki ay önce oldu. Dayanamaz öfkesini kontrol edemez. Daha üç aylık evliyim ben ya. Yıllardır beklediğim bu muydu. Çok acı çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…