- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi sakurazensen
-
Ne kadar süre önce oldu bu olay? Bu çok büyük bi konu değil. Bu konuda şiddet uygulayan daha büyük sorunlarda dayanabilir mi sence?Özür diledi çok pişman olmuş ama ben kendime yakıştıramiyorum. Hazmedemiyorum. Tartışıyorduk ben kendimi kaybedip bağırmaya başlayınca tepkisini bu şekilde gösterdi. Tartışma konusu kıskançlık. Yani onun başka birisiyle konuşmasını gördüm telefonunda bunun uzerine başlamıştı tartışma. Olayın üzerinden iki ay geçti ama her dakika içten içe kemiriyor beni. Olay kapandı ama ben ona hep tavır yapıyorum. Elimde olan birşey değil bu.
Hem Suçlu hem güçlü!Özür diledi çok pişman olmuş ama ben kendime yakıştıramiyorum. Hazmedemiyorum. Tartışıyorduk ben kendimi kaybedip bağırmaya başlayınca tepkisini bu şekilde gösterdi. Tartışma konusu kıskançlık. Yani onun başka birisiyle konuşmasını gördüm telefonunda bunun uzerine başlamıştı tartışma. Olayın üzerinden iki ay geçti ama her dakika içten içe kemiriyor beni. Olay kapandı ama ben ona hep tavır yapıyorum. Elimde olan birşey değil bu.
Özür diledi çok pişman olmuş ama ben kendime yakıştıramiyorum. Hazmedemiyorum. Tartışıyorduk ben kendimi kaybedip bağırmaya başlayınca tepkisini bu şekilde gösterdi. Tartışma konusu kıskançlık. Yani onun başka birisiyle konuşmasını gördüm telefonunda bunun uzerine başlamıştı tartışma. Olayın üzerinden iki ay geçti ama her dakika içten içe kemiriyor beni. Olay kapandı ama ben ona hep tavır yapıyorum. Elimde olan birşey değil bu.
O kadar doğru söylediniz ki. Evet olay ona göre kapandı. Benim için herşey ilk günkü gibi. Hazmedemiyorum. Nasıl yaşanmamış gibi kabul edebiliriz bunu. Pişman oldu evet ama konu kapandı ona göre.Hem Suçlu hem güçlü!
Suçunu şiddetle bastırmaya çalışan bir aciz eşin.
Olay eşine göre kapanmış ama senin için kapanmamış,kapanmaz da.
Bir arkadaşıyla konuşmuş. Şehir dışındaydı. Döndüğünde öğrendim. Geç bir saatte telefonda konusmuslar. Aldatma yok biliyorum ama bu durum bana gore dogru olmadığı için tartışma çıktı.başka biriyle konuşma derken?
aldattığından mı şüphelendiniz?
Haklısın seven insan bunları yapamaz. Biz neredeyse on yıldır birlikteyiz. Peki ama neden anlamıyorum. Sevmiyor evet ama on yıldır benimle olmasının sebebi ne o zaman. Evlenmesinin sebebi ne o zaman. Bu sorular aklımı kemiriyor.3 aylık bir evlilik..
Aldatma var,şiddet var..
Ne yapmayı düşünüyorsun peki?
Ne olur "aslında iyidir,sever beni" deme,seven insan bunları yapmaz.
Asla istemiyorum.hemen cocuk dusunmeyın bence
Iki ay önce oldu. Dayanamaz öfkesini kontrol edemez. Daha üç aylık evliyim ben ya. Yıllardır beklediğim bu muydu. Çok acı çekiyorum.Ne kadar süre önce oldu bu olay? Bu çok büyük bi konu değil. Bu konuda şiddet uygulayan daha büyük sorunlarda dayanabilir mi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?