sende bu adamdan hoşlandığını yazmışsın mesajında seni ne rahatsız ediyor ki adamda seni anlamış bu yüzden peşinde.açık şekilde belirt bize yani onu istiyorum ama evli de bunu söyle...zaten yazmışsın şimdi niye eveleyip geveliyorsun.adam senin gözlerinde kendisini görmese senden ışık almasa bu kadar üzerine gelmez ki............
kusura bakmayın ama sizi anlamıyorum adamı istesem çoktan birlikte olurdum ben dugyumu belli edecek hiç bişey yaşamadım yapamadım da kalkıp bana onu istiyorsun lafı eveleme gevelemem demeyin ortada suc warsa evet hoşlanmam ama duygularımı gizleyerek hoşlandım sadeceyaptıgım hatayı sizinle paylaştım suna hoşlanmamı gerektirecek hiç bişey yok bu yaazı aylar önce mevcuttu şuan o insanı kendimden uzak tutmak için yardım istiyorum çünkü baş edemiyorum suçlu benmişim gibi yorum atıyorsunuz biraz elinizi vicdanınıza koyun yuva yıkmak istesem çoktan yapardm duygularım oldu diye zamanında aşagılamanıza gerek yok ..tek taraflı düşünmeyin bana her gece msj atıp departmanımı değiştirmeme ragmen yanıma gelmeye çalışan bitek bana degil çalıştıgımız ortamda biden çok kişiye bu duyguları besleyen o insanında alın eleştirin... yardım istemek gerçekten yanlış bi hareket olmuş...