Hiç bir şey yapmadığın için zaten yeterince şey yapmışsın, kapiş???
Böyle bir konuda kadınlar kadınları savunur, ama evdekini!
paylaşacagım hiç kimse olmadıgı için hiç bişey yapmadım.. bugun paylaştım sizinle ve ilk adımı mail atarak yaptım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bir şey yapmadığın için zaten yeterince şey yapmışsın, kapiş???
Böyle bir konuda kadınlar kadınları savunur, ama evdekini!
ben onu seviyorum demedim oda beni seviyor demedim ondan hoşlandıgımda evli oldugunu bende dahil tüm işyeri bilmiyordu ne zaman eşi geldi o zaman anladık ki herkes için şok bi durum oldu diğer birlite oldugu kişilerde evli oldugunu öğrenince işyerinde söylentiler çktı ve ben o ondnan itibaren ona olan duygularımı engellemeye başladım ilk topic paylaştıgımda ayrıntılı anlatmadım olayı çnkü konu açıldıkca anlatıcatım herşeyi ondan hoşlanıyorum oda benden hoşlanıyor dedigimde geçmiş zamandan bahsettim ben duygularımı yeterince körelttim bu süre zarfında onun hala ısrar etmesinden rahatsız oldugum için burdayım ve sizden cesaret aldıgım için bugün bi mail attım amirimize .
paylaşacagım hiç kimse olmadıgı için hiç bişey yapmadım.. bugun paylaştım sizinle ve ilk adımı mail atarak yaptım..
Eğer gerçekten samimiysen, o serseri p.çe haddini bildirdiğine dair haberlerini burdan okuyo olcam...
ben kınayan arkadaşları anlamıyorum sadece dışardaki kadında mı suç? bence erkekte biten bir olay. evin dışına çıkmış olan o.ve şu var insanlar sevebilir sevgileri bitebilir. insanlar hata yapabilir yanlışlıklar yapılabilir ama bunlar o insan üzerine damga gibi vurmak yanlış.eğer konuyu açan evini yıkmak gibi bir niyeti olsaydı bunu cinsel cazibesini de katabilirdi. aynı çalışma ortamında olman senin dez avantajın. o mesajlar sana hep yollayacak. amacı zaten seni tekrardan geri kazanmak. sevgi bir süre sonra söner. sevgilin olduğunu yay ortama. ortamdakilere anlat güzel bir hikaye.herkes sevdiğin olduğunu düşünsün. bir süre daha seninle uğraşır. telefonda da güvendiğin bir erkek arkadaşını konuşturursun o zaman inanır. senin peşini de bırakır yalnızsan hep devam eder
nasıl ya evli bir adamdan hoşlanma hakkını sana kim veriyor!
masummuş![]()
samimiyim haddini bildirmeye başladım ondan etkilenerek tabiki büyük bi hata yaptım mail attım tekrar geri dönüş yaptılar odasına çagırmıs amirim ve iş çıkışıı toplantı yapılacakmıs benmde katılımım dahilinde bugun bu konuya netlik kazandıracaklarmıs öyle yazıyor mail de...
Sakın geri adım atma, karısını düşün, aynen devam, bi kere adı çıkarsa bütün karizması biter iş yerinde... Bi daha da iş yerinde en azından ötmez bi tarafı... Gerekirse msjları bile kullan...
şaka gibi gerçekten bana msj atmıs akşam toplantı umrumda olmadıgını ve duyguları konusun da asla geri vites yapmıyacagını bu insan gercekten şaşırmıs şuan büyük bi şoktayım !!!
cevap attım yeter artık dedim uzun zamandr beni rahatsız ettiğin akşam herşey netlik kazanıcak eşin duyarsa duysun senin ne kadar iğrenç bi insan oldugunu umrumda dahi degil bu durum dedim geri cwp attı eşim bilmesin konu kapansın nolur diye yalwarıyor bana umrumda degil onu bana msj atmadan önce düşünecekti kurulda konuşulup herşey bitsin istiyorum eşine elbette duyurmayacağım o kadar vicdansız degilim sadece başka yere sürülmesini talep edip hattımı 3. kez değiştircem ki bana ulaşmasın boylelikle bu mevsuzda kapanır..
..
sarılma mevsuzu sabahları aynı böülmde çalıştıgımz için tüm arakadaşlar merabalaşırız evli, yada bekar hepimiz ama o adam başka sarılıyordu ordan anladım zaten hoşlandıgını hem uzak duyuroum zaten yaklaşık 2 aydan fazladır görünmemeye çalışıorum ama msj atmayı kesmedi atıyor cwp vermiyorum iş değiştirme konusunda gelince buraya yıllarımı verdim bi insan için gelecegiimi heba edemem.. ben elimden geleni yapıyorum adam o kadar iğrenç ki süreklli adı biri ile anılıyordu bnm duygularım bi anlık bi şeyle başladı ama inan ilerletmeyi dahi düşünmem bu kadar büyük bi hata yapamam sadece engel olamadım görünce bi süre ama şuan bişey yok sadece kendimden uzak tutmak istiyorum
1 saat sonra yapılacakmıs toplantı bekliyorum bakalım büyük bi ihtimalle sürülecek..konu kapanır umarım bende bi kadınım yasadıgım hoş olmasada o adam cezalandırılmalı...