bana yardım edin fikir verin lütfennn

kedimi7m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
30
0
36
İstanbul
merhaba bayanlar
ne yapacağımı bilemediğim için yazmak istedim. umarım bi çözüm bulurum çünkü gerçekten çok bunaldım. ağlıyorum sürekli..
derdim şu.. iki ay sonra evleneceğim. nişanlımla görünürde hiç bi prblem yok herkes çok sevio beğenio filan. günlük konuşmalarda da bi prolem yok.nereye gidelim napalım filan. ama gein görün ki ben kendimi çok yalnız ve mutsuzhissediyorum. çünkü onunla günlük şeyler dışında hiçbişi konuşamıyoruz. ne romantik bişiler ne duygusal ne de sorunum olduğunda çare oluyor.. bu sürekli olan bi durumdu ben de çok takmıordum büyütmemeye çalışıordum..
dün buluştuk bişiler yapalım dedim çok bunalmış ve yorulmuştum girdiğim sınavlardan o da hiçbişi ayarlamış sinemaya gittik saati de uymadı neyse ben eve gittim ama arabada cnm çok sıkkındı hiçbişi konuşmadı o dabeni eve bırakmak derdine düştü. akşam da konuşalım istedim bi iki msj attım. işte çokbunaldım cnm sıkılıo gibi. o da tv seyret uyu bilmem ne kısa kısa baştan savıcı msjlar attı. sora maç seyredicem ben dedi rahatsız etme gibisinden. ben de tmm dedim. geceye kadar seyretti sora da uyucam filan dedi ben bekledim onu konuşsun die rahat bırak beni filan dedi.ben de kızdım kızgın msjlar attım. tabi ben suçlu oldum. bugün de yine ben aradım. sıkıldım yaa 24 saat filan kafamı dinlemek istioyrum filan dedi. ben de kapattım. ya kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. diyeceksiniz rahat bırak boşver ama ben böyle mutsuzum ya bişi konuşamıcaksam nie evleniorum ki ben. böle her sıkıldığımda beni yalnız bırakacaksa ne anlamı kaldı aynı evde yaşamanın..çok üzgünüm..senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
bazi erkekler böyle iste
kimisi herseyi detayina kadar anlat ister
kimisi sus otur ister ama zamanida vardir bunun adam maca bakicam diyor
yorgunum diyor sen konusalim diyorsun mac varken maca bakmasi dogal bence
ki bahsi gecen mac dünya kupasi maci ardindan zaten saat 12 olmus adam ise gidicek
dogal olarak uyumak istiyor yani en azindan bu durumda senin anlayisli olman lazim
sunuda unutmayin ki kimse dört dörtlük degildir

uzulme cnm eger evlenmeyı kafaya koyduysan bu tur durumlerı cok yasıycaksın senı tesellı etmek ısterdım ama bu senı kandırmaktan başka bırsey olmazdı erkeklere ya baskın cıkacaksın ya baskın cıkacaksın onlara sozunu dınlettıreceksın yanı dıger degısle kılıbık bulcan bıur tane yok degılse cekeceksın boyle cnm durumun ıcın uzgunum ama bence arama bırak senı merak etsın cvp verme o ne zmn arasa sen cvp verıyorsun ya kendınce zannedıyorkı her zmn elının altındasın her zmn bıraktıgı yerdesın onsuz yaşayabılecegını goster sabret arama bırak arasın ıkı ve ya 3 aramadan sonra cevap ver telefonuna senn hıssettıklerını hıssetsın sabret bekle gor ınan sımdı nasılsa evlendıkten sonra daha beterler

Bu konuyu konuşmaya çalışın. Çünkü aşk maşk bir yana insanın en büyük sırdaşı, dert ortağı, en yakın arkadaşı olmalı eşi. Çok önemli bence bu.

24 saat olmaktan sıkılmış.. ne yapıcam ben ya delirdim.. cvp veren de yok of of

24 saat neyden sıkılmış ben anlamadım
senden mi sıkılmış
ohoooo daha evlenmeden sıkılmalar, ihmaller başlamış valla
tamam bazı erkekler maçlara çok düşkün, onların da zevki o
ama sana daha usturuplu bir cevap verebilirdi
canım bu maç önemli, seyretmem gerekli
sen şimdi biraz uzan dinlen kafanı topla yarın sıkıntın neyse detaylı konuşup halletmeye çalışırız üzme kendini falan dese sen de biraz teselli bulurdun, önemsendiğini hissederdin
daha evlenmeden seni anlamıyorsa işin zor. eş dediğin iyi günde kötü günde yanında olacak, sıkıntılarınızı paylaşıp çözümler arayacaksınız. bence bizlere anlattığın gibi ona da anlat ve içine sinmiyorsa, çözüm bulamıyorsanız, seni gerçekten anlayamıyorsa ilerde mutsuz olmaktansa yol yakınken bitirirsin.

ne zamandır bu şekilde, iş ciddiye bindikten sonra erkek mantığıyla çantada keklik oluyo kızlar, kaybetme korkuları olmuyo, ondan mı acaba?

Bu konuyu konuşmaya çalışın. Çünkü aşk maşk bir yana insanın en büyük sırdaşı, dert ortağı, en yakın arkadaşı olmalı eşi. Çok önemli bence bu.

bencede cok onemlı ama daha sımdıden 3 yıllık eş gıbhı davranmaya başlamış ay katlanamıyorum bazen ben bu hallere bırakıp gıdesım gelıyor ya

bence sen kendını gerı cek bıraz sabret adımları ondan bekle erkeklerın klasık tavırları yapıcak bırsey yok koca bır neslibaştan yaratamayız ya tabı ıstısnalar var ama ıstısnalar kaıdeyı bozmaz unutma tedbırını al olmadı yol yakınken donersın evlenınce ınsan hıc bırakamaz oluyor en azından nısanlısın ya daha kolay olur atlatması zor gunlerı

sıkılmışsa evlenmesin canım
boğazına bıçak mı dayadın da nişanlandı kötükedihüso
zorla mı nikah masasına oturtacaksın
yani bilmiyorum ama daha nişanlıyken bir erkeğin böyle davranması biraz tuhaf
evlenince zaten hayat koşuşturmacasından insanlar aşka meşke nişanlıyken olduğu kadar zaman ayıramıyor,ama sizinki ne tuhaftır ki daha nişanlıyken başlamış. iyice konuş bence ciddiyetini anlasın ve ona göre karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…