• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edin ki bitsin bu acı.

Haklısınız. Boyle sucu bana yukleyip terketmesi cok dokundu bana. İnanın aldatsa canım bu kadar yanmaz. Ama zayıf yanımı bilip bunu yuzume acımasızca vurması... cidden beni cok kırdı

Yerinde olsam gider şükür namazı kılar üstüne fakir fukarayı sevindiririm şu adamın gerçek yüzünü geç olmadan gördüğüm için. Nasıl bittiyse bitti önemli olan o degil ki. Siz birbirinizin kaderi degilmissiniz sonuç olarak. Bunu kabullenip yaşadığınız âna odaklanirsaniz çok daha kolay atlatırsınız insallah. Şuan öyle hissetmiyorsun ama gün gelecek iyi ki ayrılmış benden diyeceksin. Güven bana zaman herşeyin ilacı. Sadece yaranın kabuk bağlamasina izin vermelisin, kanatıp durmamalısın... Unutma ki insanlar seni sadece senin onlara izin verdiğin kadar üzebilir...

Sen kendi elinden tutup ayağa kaldıracaksın kendini. Pamuk ipliğini kopar hayatından, yaşıyorsan gerek olmadığını anlar daha güçlü bağlanırsın hayata.

Sen kendi elinden tutup ayağa kaldıracaksın kendini. Pamuk ipliğini kopar hayatından, yaşıyorsan gerek olmadığını anlar daha güçlü bağlanırsın hayata.
Evet. Kucuklugumden beri hep hayatımda biri olsun yalnız kalmıyım istedim. Ama cok korktugum sey basıma hep geldi. Psikolojik olarak suan cökmus durumdayım. Ayaga kalkmam zor olcak ama kalkmak zorundayım. Sevse gitmezdi. Tek bildigim bu.

Bırakmıstım fakat tekrar baslıcam. İstanbul Avrupa yakası uygun bir yer arıyorum. Belkide dediginiz gibidir. Her insan aynı olmak zorunda degil. Her insanın gel gitleri olur. Evlendigimde boyle olsaydı daha kotu olurdu. Tesellim bu.

Devam edin elbette. Artık herkesin psikolojik destek alması gerekiyor, anksiyete pompalayan bir dünyada yaşıyoruz. Cok normal destek almak.

Ama siz degersiz, sevilmeyecek, negatif birisi degilsiniz. Bunu aklınızdan çıkarın lütfen. Eski sevgiliniz bunu bahane etmis, adam degilmis.

Seven bir insan bunu bahane etmemeli. Ozellikle sevgiliyse konu hep yanında olmak gerekli degil mi? Sevgi denilen sey bu demek degil mi?
yoo sevgi hislere baglidir. senin ona kendisini nasil hissettirdigine de baglidir. o zmn hic bi sevgili ayrilmasin sevgi bu mu denilecekse. psikoloik destek alin derim.

yoo sevgi hislere baglidir. senin ona kendisini nasil hissettirdigine de baglidir. o zmn hic bi sevgili ayrilmasin sevgi bu mu denilecekse. psikoloik destek alin derim.
Gayet iyidi aramız. Hic konusu bile acılmamıstı. Hatta yarına iftar bile duzenlemistik 2 gun icinde oldu hersey. Benim panik ataj gecirmem bunu getirdi iste.

Devam edin elbette. Artık herkesin psikolojik destek alması gerekiyor, anksiyete pompalayan bir dünyada yaşıyoruz. Cok normal destek almak.

Ama siz degersiz, sevilmeyecek, negatif birisi degilsiniz. Bunu aklınızdan çıkarın lütfen. Eski sevgiliniz bunu bahane etmis, adam degilmis.
Bahane olmalı. Bu bir insana yapılmaz. Kaldı ki bu sozler cok agır. Sevdigim zaman cok guzel seviyormusum. Oyle demisti. Bu yuzden benimle olmak istemisti.

Gayet iyidi aramız. Hic konusu bile acılmamıstı. Hatta yarına iftar bile duzenlemistik 2 gun icinde oldu hersey. Benim panik ataj gecirmem bunu getirdi iste.
bazen ayrilma kararina an bile yterli olur. siz bardagn bos tarafini goren biriyseniz ya da karamsar vs. onun yasayacagi hayat gozunun inunden gecti belki. velki de korktu. ya da bu durum hislerini azaltti vs. sevgi konusu cok net sinirlari olan bisi degil ki bitirmesi herseye bagli olabilir. siz kendi basiniza var olabilmeyi ogrenin basarin. sinra ki iliskilerinzde hersey yolunda gider umarim

Bahane olmalı. Bu bir insana yapılmaz. Kaldı ki bu sozler cok agır. Sevdigim zaman cok guzel seviyormusum. Oyle demisti. Bu yuzden benimle olmak istemisti.

Demekki yola çıkılacak biri degilmiş. Bosverin. Allah kurtarmış sizi.

Kendinize iyi gelen seyler yapın bu sürede. Sizden bir taje daha yok kıynetinizi bilin lütfen. :)

bazen ayrilma kararina an bile yterli olur. siz bardagn bos tarafini goren biriyseniz ya da karamsar vs. onun yasayacagi hayat gozunun inunden gecti belki. velki de korktu. ya da bu durum hislerini azaltti vs. sevgi konusu cok net sinirlari olan bisi degil ki bitirmesi herseye bagli olabilir. siz kendi basiniza var olabilmeyi ogrenin basarin. sinra ki iliskilerinzde hersey yolunda gider umarim
Hersey duzeldiginde geri döner mi sizce? Yani benim iyi oldugumu anladıgında? Merak ettim bilmiyorum ama dönmez sanki.

Değişmek zorunda değilsin. Sen böylesin ve kendini ilk o megatifliginle bunalımınla sevmelisin. Seninle hayat geçmez vs o tarz şeylere aldırış edip üzme kendini.

Hersey duzeldiginde geri döner mi sizce? Yani benim iyi oldugumu anladıgında? Merak ettim bilmiyorum ama dönmez sanki.
bunu da kimse bilemez. siz onun donmesi icin degil kendiniz icin iyi olmayi ogrenin. hayata pozitif bakin. sonrasinda guzellikler de yaniniza gelir umarim. o kisoden daha iyileri belki :)

23 yaşındasın aa benim yaralarımı saracak güçlü erkek buldum modundan çıkar mısın. Kimse kimsenin yarası üzerinden ilişki kurmamalı. Önce kendinizi sevin bir birey olarak kendinizi kabullenin aman sevigilimden ayrıldım tedavi gördüm yazdıklarınızda bile kendinizi yetersiz gördüğünüz belli. Ya kadın bu dünyadaki her varlıktan güçlüdür. Koca koca adamları biz çekip çeviriyoruz minicik bedenimizde can taşıyoruz, dünyanın en zor varlığını insanı büyütüyoruz. Bir erkeğin yapabildiği ve yapamadığı her işi yapıyoruz. Her ay kanayıp her ay dimdik ayakta durabiliyoruz neden böyle bakmıyorsun. Ben yaralı ceylanım beni iyileştirin moduna girme. Bu negatiflik kız için de erkek için de geçerli eşimle bi arkadaşımız var adam her cümlesnden sonra oflar iki dakika oturamayız adamla şşimdi evlendi eşine şaşırıyoruz mesela... Yani güçlü olduğunuzu farkedin çünkü kadınsınız. Sevgililer mi gelir geçer insanlar anne babalarıyla görüşmüyor eşlerini boşuyor da ertesi gün yepyeni hayata başlıyor. Sana tavsiyem:
Kendini sev!
Güçlü olduğuna inan!
İnsanlara yara bandı muamelesi yapma!
İnsanlara yük olma karşılıklı ilişki kur!
Sevgilin olmasa da mutlu bir hayat yaşayabilirsin mutluluk kriteri ilişki değildir anla!

Bahane tabiki... bu çocuk seni bir buçuk senedir tanıyordu huyunu suyunuda biliyordu seni böyle sevdi. Suçu kendinde arama. Ama kendin için bir şey yapmak istiyorsan daha mutlu optimist bir insan olmak istiyorsan o zaman çözüm arayışına girmelisin. Belki problemin fiziksel bir sebeplidir yeterince endorfin üretemiyorsundur vs vs. İlaç kullanarak geçebilir belki. Yada sadece bakış açını değiştirmeyi yada beklentilerini değiştirmeyi öğrenmen gerekiyordur. Hayatta mutluluk sadece erkeklerle olmuyor. Bir hayvan büyüterek onun sevgisiyle mutlu olunabiliyor bezen bir iş yeni bir çevre gerçek dostlar ile...

Son guvendigim insanın beni ayaga kaldırıp tekrar yere dusurmesi bana cok agır geldi.
Yaşadıklarınızın nedenini bu cümledeki bakış açınız özetliyor bence. Siz kendiniz ayağa kalkmazsınız başkasının insafına kalır ve sevgisine bağımlı olursunuz.

İlişki denen şey bir insanın diğerini onarması değildir. Siz değerinizi başka insanlardan gördüğünüz onaya, değere, ilgiye bağlarsanız bir gün dünyanın -sözde-en mutlu kadını olurken diğer gün mutsuzluğunuz katlanılmaz olur.
Sizin değeriniz kendi özünüzden gelir. Daha ilk ayrılığınızda bu konuyu çözmeliydiniz. Sevgi iyileştirir demişsiniz, ama gördüğünüz gibi sonuçlar kalıcı olmadığına göre bu gerçek bir iyileşme olmuyor. Sevgi insana iyi gelebilir belki ama bu konularda iyileştirici olan kişinin kendi çabasıdır. Belli ki zamanında önünü alamadığınız için negatifliğiniz de kemikleşmiş sizde. Bu yüzden bir uzman yardımı alın derim.

Bu negatifliğinizi önce kendi beyin kimyanız ve ruh sağlığınız, sonra da sağlıklı ilişkiler kurabilmeniz için değiştirmeniz gerek. Ama bu bir suç değil, olanlar sadece çözemediğiniz bir sorunun sonucu. Böyle görmeye çalışın. Fakat bu negatifliğinizi çözmezseniz, isimler değişir ama siz hep aynı hikayeyi yaşarsınız bence. Uzman desteği alın. Sorunu çözdüğünüzde sonuçları da değiştireceksiniz.

Ayrıca kendinize de bu kadar yüklenmeyin. Hayat bu.. Yaşadıklarınıza deneyim gözüyle bakın, kendinizi daha iyi tanımanıza vesile olan deneyimler, o kadar. Fakat iyileşmek umuduyla bundan sonra yine başkalarının sevgisine sığınırsanız o zaman hata olur bence. Zaten bu son birlikteliğiniz de gerçek aşk mıydı, alışkanlık mıydı, yoksa sadece size iyi gelen bir şey miydi, tartışılır. Çünkü ilişkiye başladığınızdaki ruh haliniz bunu anlamıza engel olmuştur. Tekrar bu ruh halinde başkasına sığınmayın da, destek alın olur mu?

Son düzenleme:
Neden bi başkası senin derdine derman olsunki eskinin acisini yenisiyle gidermek istersen sonuc hüsrandır

Back
X