• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edin lütfen

Ben nişanlıma bir yalan söyledim aslında iliskimizi etkileyen bir yalan değildi sadece doğrusunu söylemek için 9-10 aylık bir gecikmem var. Nişanlım da eğer bi kaç ay öncesinde söylemiş olsan umursamazdim bile zaten önemli bi mevzu değil ama bu kadar zaman neden sakladın diyor haklı olarak. 3-4 gün hiç konuşmadık sonra uzun bi konuşma yaptık herseyi unutuyorum sana bir şans daha veriyorum ama hemen duzelmemi bekleme dedi bende tamam dedim ama içimden bişeyler yapmak geliyor böyle süpriz tarzda aklıma bişey gelmedi yardımlarınızı bekliyorum hanımlar. Kısa kesmek için yüzeysel yazdım yalan söylediğim konu önemsiz bir mevzu biz nişanlımla tanisali daha 1 sene bile olmadı ilk tanisdigimizda guvenmedigim için doğru olarak anlatmadigim bi mevzu oldu zaman geçtikçe söylemek istedim ama nasıl tepki verir bilemedim zaten ayrı sehirlerdeyiz en sonunda dayanamadım ve söyledim. Söylediğim yalana değilde bu kadar uzun süre sonra söylememe kızdı

Hiçbirşey yapma,akışına bırak.Üstüne düştükçe daha suçlu duruma düşersin.

Güven sarsilacak bir mevzu değil eski sevgili muhabbeti hiç değil o konularda herseyi bilir içim rahat. Saçma sapan okuldaki bi dersi geçtim diyip geçmemiş olmamla alakali bi olay. Güven duygusu zedelenmedi çünkü kendisi dedi zaten utanmissindir soyleyememissindir sorun değil diye ama yine de üzüldük bu süre zarfında doğru dürüst kavga eden bir çift değiliz. O kötü günleri atlatmak adına güzel bi sürpriz yapmak istedim ama ne olacağını bulamadım hepsi bu

Allah aşkına konu bu mu? 3-4 gün konuşmadı diye asıl o senin gönlünü alsın.Ne çocukça bir hareket.Canı küsmek istemiş küsmüş.Mahcup olmuşsundur çekinmişsindir,o an öyle icap etmiştir gizlemişsindir.hAYATTA DAHA BÜYÜK ŞEYLER VAR,UFAK TEFEK ŞEYLER SORUN OLUP KÜSME DERECESİNE GELMEMELİ

ben hata olayını açmıcam valla anlatmamışsın zaten sürprize fikir vermek istedim malum yaz, razamandan önceki son hafta sonu imkanın varsa deniz kenarı bir tatil yoksa da güzel bir piknik sepetiyle mangala falan gidip güzel bir gün geçirin derim. maddi bişey alma ikiniz bişeyler yapın.

edit yapayım anlatmışsın ve cidden mevzu değil, hata yaptığın affetirmek için değil de kötü günleri unutturmak için yap bunu. bence güzel bir gün her şeyi çözer. herkese lazım :)

Son düzenleme:
Güven sarsilacak bir mevzu değil eski sevgili muhabbeti hiç değil o konularda herseyi bilir içim rahat. Saçma sapan okuldaki bi dersi geçtim diyip geçmemiş olmamla alakali bi olay. Güven duygusu zedelenmedi çünkü kendisi dedi zaten utanmissindir soyleyememissindir sorun değil diye ama yine de üzüldük bu süre zarfında doğru dürüst kavga eden bir çift değiliz. O kötü günleri atlatmak adına güzel bi sürpriz yapmak istedim ama ne olacağını bulamadım hepsi bu

Yahu böyle bir sebepten küsülür mü hiç koskoca yetişkin insanlarsınız siz :44: o an öyle gerekmiştir ondan onu söylemişsindir 3-4 gün konuşmamak ne demek bence biraz abartmış nişanlın neyse olan olmuş artık :26: Senin yerinde olsam hiç bir şey almazdım şu zaman da suçsuzken durduk yere suçlu konumuna sokmuşsun kendini :34:

Allah aşkına konu bu mu? 3-4 gün konuşmadı diye asıl o senin gönlünü alsın.Ne çocukça bir hareket.Canı küsmek istemiş küsmüş.Mahcup olmuşsundur çekinmişsindir,o an öyle icap etmiştir gizlemişsindir.hAYATTA DAHA BÜYÜK ŞEYLER VAR,UFAK TEFEK ŞEYLER SORUN OLUP KÜSME DERECESİNE GELMEMELİ

Yahu böyle bir sebepten küsülür mü hiç koskoca yetişkin insanlarsınız siz :44: o an öyle gerekmiştir ondan onu söylemişsindir 3-4 gün konuşmamak ne demek bence biraz abartmış nişanlın neyse olan olmuş artık :26: Senin yerinde olsam hiç bir şey almazdım şu zaman da suçsuzken durduk yere suçlu konumuna sokmuşsun kendini :34:

Haklısınız aslında ama onun gözünde bunu bile soylemediysen ben senin için ne ifade ediyorum. Sen yuva kuracagin adama güvenmiyor musun da sakliyosun tarzında bi düşünce oluştu. Sonradan o konuşmadığı günler için kalbimi aldı. Benim amacım affettirmek değil yaşadığımız kötü zamanları unutalim diye bi uğraş

Back
X