Bana yardim edin ne olur:(

Haklısın valla , zaten hep eşler için insan katlanıyor her şeye. Ama burda ailenize de yapılan terbiyesizlik var, dünür olarak onlar da değer görebilirdi. Onlar da kızlarının mürüvvetini görüp sizi güzelce salondan uğurlayabilirdi. Eşiniz aslında olayı sadece sizinle ilgiliymiş gibi görüyor. Düğünde enson salonda ailesiyle vedalaşırken insan zaten hüzünlenip kötü hissedebiliyor, birde bunların üstüne ailenizin aklı sizde kalmıştır. Sabaha kadar uyuyamadılar belki de . Bunlar hep vebal iste, onlara göre oldu bitti nolcak ki . Ama insan bir kere evleniyor telafisi yok. Abisi madem ilerde pişman olacaktı koskoca adam dikkat edecekti davranışlarına. İnsan kendini tutar hepi topu 4 saat süren bir düğün var ortada.
Evet kardesim anlattı kac gunlerce aglmis kadincagiz babamda cok uzgundu zaten ben olanlari unutmaya calisirken surekli yeni birsey getiriyorlar onumuze o kadar kus kalmamamizi istiyorlarsa onunla konusup onun bizden özür dilemesini istemeleri lazim dilesede yaptiklarini unutturamaz belki ama madem oyle adimi o atmali ama yokk o buyukmuss biz kucuk

Abisi evlimi.Erkek kardesını mı kıskandı acaba.Yada problemlerı vardır.Ne buyuğu ya buyuklukmu yaptıda evıne gıtceksınız.Düşman deılız anne baba ama gorusmek ıstemıoruz de.
Evet evlii abiside ama Nişanima geldi surat kinama geldi surat nikaha hic gelmediler zaten nedense dugundede anlattgim gibi son bombasini yapti resmen

Derdi ney anlamadım.Konuşmayın o ınsanlarla bence onlar sizi dibe ceker
Konusulcak bir insan degilki esim dugunden sonra yolda gormus abisini yanyana gecmisler abisi yuzunu buruşturup tiptip bakip geçmiş yanindan merhamet olsa insan olsa öyle yapmaz simdi evine gitmemiz bekleniyor ve bu olayi esim ailesine anlatti ona ragmen o abin sen gidip sarilcktin konusucaktin dediler

Konusulcak bir insan degilki esim dugunden sonra yolda gormus abisini yanyana gecmisler abisi yuzunu buruşturup tiptip bakip geçmiş yanindan merhamet olsa insan olsa öyle yapmaz simdi evine gitmemiz bekleniyor ve bu olayi esim ailesine anlatti ona ragmen o abin sen gidip sarilcktin konusucaktin dediler
Ay çok sinirlendim dilime bi ton küfür geldi yemin ederim ayyy şu an gidip kv ve kp ne saydırmak geçiyor içimden 😠👊

ayrıca eşinizi gerçekten taktir ettim. burda kadınlar genelde bi sorun anlattıklarında haklı olsalar da eşlerinin kendilerini desteklememesinden yakınırlar. ne güzel eşinizi üzmeyin barışmayın bence de ben olsam barışmazdım ama eşinizi de üzmeyin gerçekten çok duyarlı size karşı. istiyorsan gidebilirsin gönül koymam ama beni götürmeni istemiyorum tekrar o anı yaşamak istemiyorum diyebilirsiniz.

Evet kardesim anlattı kac gunlerce aglmis kadincagiz babamda cok uzgundu zaten ben olanlari unutmaya calisirken surekli yeni birsey getiriyorlar onumuze o kadar kus kalmamamizi istiyorlarsa onunla konusup onun bizden özür dilemesini istemeleri lazim dilesede yaptiklarini unutturamaz belki ama madem oyle adimi o atmali ama yokk o buyukmuss biz kucuk
Eşine söyledikten sonra diretirse yok say zorla götüremez seni . Ailesi de diretirse benim düğünüm bir kere oluyordu benim de annem babam var onları da üzdü , bende anne babamı üzdüğü için affedemiyorum deyin esinizin ailesine. Esim kardesi ama ben el kızıyım mecbur değilim deyin resti çekin. Oğullarına özür diletecekleri yerde ödül gibi ayağına sizi götürüyorlar.
Görümcemle görüşmüyorum, sözlüyken bayramda bana surat asıp surat ekşitmişti. İlk kez kv me gitmiştim sözden sonra bayramlaşmaya. Orda yaptı bana bunu, sebep de esimle arası pek yoktu kendince benden çıkardı hıncını. Tüm gün ağladım o zamanlar. Daha da görüşmedim, kv birkaç kez yeltendi barışmam için. Dedim eşim görüşsün ablası ama ben el kızıyım bana terbiyesizlik yapamaz. Kendini de kesse görüşmem, ben ilk bayramımı ağlayarak geçirdim onun yüzünden çünkü. Görüşsem kendime saygım kalmaz .

bu adam neden bu kadar öfkeli? size alınanlar ona alınmadı mı? maddi falan mı konu
Para hirsi var adamda ailesi onada herseyi yapti evlenirken bizede yaptilar sagolsunlr ama bize yapilanlari hazmedemedi cekemedi degisik bi yapisi var ben kabul etmistim artik oda oyle ne yapalim diyordum dugunde rezillik çıkaricak kadar gozu dönmüş oldugunu bilemed😔

Esinin kardesi, istiyorsa gitsin gorussun ama senin hicbirseyin.. Ben senin yerinde olsam ASLA gitmem. Gerekirse bosanirim yine gitmem. Evime de sokmam adimini bile atamaz iceri.

Birseyden birsey yokken en guzel gununu nasil mahfeder bu nasil bir bencillik. Onlar icten ice size bilenmis, sadece abi degil gorumce de kiskanc.. Durduk yere ailenize bagirmasina baska anlam veremedim acikcasi.

Eşine söyledikten sonra diretirse yok say zorla götüremez seni . Ailesi de diretirse benim düğünüm bir kere oluyordu benim de annem babam var onları da üzdü , bende anne babamı üzdüğü için affedemiyorum deyin esinizin ailesine. Esim kardesi ama ben el kızıyım mecbur değilim deyin resti çekin. Oğullarına özür diletecekleri yerde ödül gibi ayağına sizi götürüyorlar.
Görümcemle görüşmüyorum, sözlüyken bayramda bana surat asıp surat ekşitmişti. İlk kez kv me gitmiştim sözden sonra bayramlaşmaya. Orda yaptı bana bunu, sebep de esimle arası pek yoktu kendince bende. Çıkardı hıncını. Tüm gün ağladım o zamanlar. Daha da görüşmedim, kv birkaç kez yeltendi barışmam için. Dedim eşim görüşsün ablası ama ben el kızıyım bana terbiyesizlik yapamaz. Kendini de kesse görüşmem, ben ilk bayramımı ağlayarak geçirdim onun yüzünden çünkü. Görüşsem kendime saygım kalmaz .

Cok iyi anliyorum insanin icinde yara oluyor boyle ozel gunlerde aglamak uzulmek:(( ben kayinvalideme onceden demistim beni karıştırmayın abi kardeş halletsin diye ama yok lf anlamiyorlar

Cok iyi anliyorum insanin icinde yara oluyor boyle ozel gunlerde aglamak uzulmek:KK43:( ben kayinvalideme onceden demistim beni karıştırmayın abi kardeş halletsin diye ama yok lf anlamiyorlar
Valla sizin yapacağınız tek şey rest çekmek ve konuyu bir daha açtırmamak açacaklarını anladıpın dakika ortamı terk etmek başka türlü anlamazlar

Esinin kardesi, istiyorsa gitsin gorussun ama senin hicbirseyin.. Ben senin yerinde olsam ASLA gitmem. Gerekirse bosanirim yine gitmem. Evime de sokmam adimini bile atamaz iceri.

Birseyden birsey yokken en guzel gununu nasil mahfeder bu nasil bir bencillik. Onlar icten ice size bilenmis, sadece abi degil gorumce de kiskanc.. Durduk yere ailenize bagirmasina baska anlam veremedim acikcasi.

Kesinikle. Bende bu zamana kadar yuzunu asla gormem benim icin bitti dedim hep bundan sonra gidersem kendime saygim kalmaz ben üzülcegime onalr uzulsun gitmek istemiyorum esimde vazgecsin bu fikirden insllah😔

Para hirsi var adamda ailesi onada herseyi yapti evlenirken bizede yaptilar sagolsunlr ama bize yapilanlari hazmedemedi cekemedi degisik bi yapisi var ben kabul etmistim artik oda oyle ne yapalim diyordum dugunde rezillik çıkaricak kadar gozu dönmüş oldugunu bilemed😔

kendine yapılmayan ne yapıldı ki bu kadar ne olabilir yani herkese benzer şeyler yapılıyor. ne edepsiz insanlar var ya düğünden önce hallet sonra hallet düğün günü ne yani boşver ne hali varsa görsün bide hala küsüyor. ne olacak biliyor musun sen gidip barışırsan benim eşimin eksik altınlarını tamamlayın benim eşyalarımı yenileyin. herkes hatasını bilsin cezasını kendi çeksin sen neden düşünüyorsun. kaldıramam gidersem tekrar yaşarım de konuyu kapat bence sen istiyorsan git gönül koymam de

kendine yapılmayan ne yapıldı ki bu kadar ne olabilir yani herkese benzer şeyler yapılıyor. ne edepsiz insanlar var ya düğünden önce hallet sonra hallet düğün günü ne yani boşver ne hali varsa görsün bide hala küsüyor. ne olacak biliyor musun sen gidip barışırsan benim eşimin eksik altınlarını tamamlayın benim eşyalarımı yenileyin. herkes hatasını bilsin cezasını kendi çeksin sen neden düşünüyorsun. kaldıramam gidersem tekrar yaşarım de konuyu kapat bence sen istiyorsan git gönül koymam de
Zaten bize esya alindi onada alindi bana altin alinirken eltimede zincirler alindi esim neden aliyorsun vakti zamanında onada yaptiniz zaten dediginde olsunn hak geçmesin dedielr boyle bir mantik olablirmi asil boyle hak geciyor surat asmasinalr diye bana yaptiklarini yine ona yeniden yaptilar

Zaten bize esya alindi onada alindi bana altin alinirken eltimede zincirler alindi esim neden aliyorsun vakti zamanında onada yaptiniz zaten dediginde olsunn hak geçmesin dedielr boyle bir mantik olablirmi asil boyle hak geciyor surat asmasinalr diye bana yaptiklarini yine ona yeniden yaptilar

görümce neden abiden taraf bu kadar saçmalığa rağmen

Kesinikle. Bende bu zamana kadar yuzunu asla gormem benim icin bitti dedim hep bundan sonra gidersem kendime saygim kalmaz ben üzülcegime onalr uzulsun gitmek istemiyorum esimde vazgecsin bu fikirden insllah😔

Bir de adam kiskancsa ilerde illa yine sorun olur. Ne yani buyuk diye hep siz mi gideceksiniz ayagina. Hayir hatalinin, ozurun buyugu, kucugu olmaz. Madem ailesi gorusmenizi istiyor buyuk ogullarina sozlerini gecirip ozur diletsinler. Evet dediginiz gibi unutturmaz ama en azindan ayagina gitmekten iyidir.

Cok iyi anliyorum insanin icinde yara oluyor boyle ozel gunlerde aglamak uzulmek:KK43:( ben kayinvalideme onceden demistim beni karıştırmayın abi kardeş halletsin diye ama yok lf anlamiyorlar
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi tek yapacağınız rest çekip gitmiyorum demek, sonra konuyu açarlarsa da ortamı terk etmek. Yüzsüzler resmen dugunu mahvederken oğulları akılları neredeymiş, asıl o ana babanın oğullarına ayar çekip burnunu sürtmesi lazımdı da kesin en gözde çocukları odur. Her ailede oluyor bir tane altın evlat, ne yaparsa yapsın affedilen mazur görülen.

Back
X