bana yardim edin :( ne yapmam gerekiyor

zzeynepp23

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
83
17
18
Uç senedir birlikte olduğum biri var. Ama şehir disinda olduğu için cok az yuz yüze gorusebilduk. Yaklaşık bir aydir yüz yüze gorusuyoruz. Bana uygun olmayan bi insan olduğumu anladim sanki. Yani karsimda agir bir adam beklerken gittiğimiz bi restoranda bile saçma sapan hareket ler yapan bi insan gordum. Onu çok seviyorum ve bana asiri güveniyor. Çok fazla kimsesi yok o yüzden çok bagli bana. Benimde birakmaya gönlüm e l vermiyor bende seviyorum.Ama ne aileme ne de bana uygun biri. Onu uzup hhakkına girmekten de korkuyorum. Bi akil verin nolur. Telefondan beri insan taninmiyormus hata etmisim farkindayim ama su an ne yapacagimi gerçekten bilmiyorum :(

neden farklı olduğunuzu düşündün..

Şimdi üzmek istemiyorum diye düşünürken ilerde daha çok Üzülmez mi ?? Bi de öyle düşünün gün geçtikçe daha çok bağlanacak

yaklaşık bir aydır yüz yüze görüşüyorsun ve üç yıllık ilişki.
yaşlar kaç merak ettim açıkçası

Uç senedir birlikte olduğum biri var. Ama şehir disinda olduğu için cok az yuz yüze gorusebilduk. Yaklaşık bir aydir yüz yüze gorusuyoruz. Bana uygun olmayan bi insan olduğumu anladim sanki. Yani karsimda agir bir adam beklerken gittiğimiz bi restoranda bile saçma sapan hareket ler yapan bi insan gordum. Onu çok seviyorum ve bana asiri güveniyor. Çok fazla kimsesi yok o yüzden çok bagli bana. Benimde birakmaya gönlüm e l vermiyor bende seviyorum.Ama ne aileme ne de bana uygun biri. Onu uzup hhakkına girmekten de korkuyorum. Bi akil verin nolur. Telefondan beri insan taninmiyormus hata etmisim farkindayim ama su an ne yapacagimi gerçekten bilmiyorum :KK43:
valla bence sen onu kendinden soğut günahına girmemiş olursun

Birinin bana acıdığı için bırakamadığını öğrensem daha çok kırılırdım.
Uygun olmamak dünyanın sonu değil, olabilir. Uzatmayın bence

3 senedir sana uygun olduğunu düşünürken ne yaptıda şimdi uygun olmadığını düşünüyorsun onu bi de hele, Acıyarak ilişki mi yürür asıl böyle hakkına girersin istemiyorsan ayrıl gitsin.

Eğer seni taşıyacak kadar ağır değilse tabii ki baştan kesip atman daha iyi olur.

3 yılda gerçekten tanımak adına daha fazla şey yapabilseydiniz keşke. Yazık olmuş ya da olacak. .

üç yıldır birliktesiniz
restoranda sana uygun olmadığını anladın.
Onu üzmek istemiyorsun ?
Fazla geç kalmamışmısın ? 3 yıl sonunda mı öğrendin anormal hareketleri olduğunu ben garipsedim hakkınızda hayırlısı olsun onu sevmediğiniz kesin.

Sağda solda dikkat çekecek kadar tuhaf davranan erkek gerer. Bir konuşsan ben şu şu hareketlerine anlam veremedim desen ne tepki verir acaba. Heyecanlanıyor da olabilir eğer öyle söylerse buna gerek olmadığını ve etraftan dikkat çekmekten hoşlanmadığını söylersin. Duruma göre düzelir ya da karakteri odur aynen devam eder. Eğer hep öyleyse yani karakteri oysa bu iş yürümez uzatmadan bırakılmalı. Tecrübeyle sabit.

kızlar benmde bir derdim var banada destek olurmusunuz,
sizden ricam lütfen tarafsız olmanız.
ben 1.5yıl kadar önce biriyle tanıştım ilkbaşlarda temkinli davrandım herşey olumlu gidiyordu, dürüsttü, merhametliydi, vicdanlı zannetim--önem verdiğim değerlerdir--, zor günler geçirdim yanımda oldu, bende bağlandım açıkçası.
yaşım 27 buarada. aslında ruh eşimmi değildi, (ama ciddi düşünüyordum, kendisine de söyledim bunu), anlatılacak çok şey var ama çok uzatmak istemiyorum, kendisi bana sebebini hala bilmediğim ve öğrenmek için biçok şey feda edebileceğim bi şekilde, benim hassiyetlerimi bilmesine rağmen, tek gecelik kadın gibi davrandı.istediğini alamayınca da arayıp sormadı.
ben çok üzüldüm bu duruma,üzüntüden 8 kg. verdim, 6 ay istisnasız hergece ağladım hergece, bana nasıl böyle yapar, diye.hayatımda daha önce kimse beni bu şekilde aşağılamamıştı.daha sonra sebebini sordum klasik ayrılık cümlesi sorun sende değil bende ben dengesizim dedi.
kendisi için çok beddua ettim, aylar sonra, senin kızına da aynısını yaşatsınlar, sen ancak bu acıyı böyle anlayabilirsin, mezarımda benden özür dileyeceğin günü bekleyeceğim dedim.
ne hikmetse, beni aradı özürler diledi.
şimdi birçok sosyal platformda karşıma çıkıyor, kendini içki sigaraya vermiş--ikisini de kullanmıyordu--, çok zayıflamış. görmek istemediğim için engelledim onu. şuanda bulunduğu ortamda arkadaşı yok, kendinden 5-6 yaş küçük kızlarla takılıyor, kendince mutluluk pozları veriyor, fakat bu fotoları kendi çok samimi arkadaşları tarafından bile beğenilmiyor.
ben öyle kötü biri değilim aslında vicdanım çok rahatsız ettiğim beddulardan dolayı. gerçekten hakettiğini düşünsem de yinede kimsenin başına kötü şey gelsin istemem.
ben şuanda çok üzgünüm, çok mutsuzum onun yaşaması gerektiği şeyleri ben yazşıyorum.
vicdanımı susturmak için ne yapmalıyım ben. nolur banada yardım edin,
bihterin aşkı memnu repliğindeki gibi ölüyorum ben.

ben 1.5yıl kadar önce biriyle tanıştım ilkbaşlarda temkinli davrandım herşey olumlu gidiyordu, dürüsttü, merhametliydi, vicdanlı zannetim--önem verdiğim değerlerdir--, zor günler geçirdim yanımda oldu, bende bağlandım açıkçası.
yaşım 27 buarada. aslında ruh eşimmi değildi, (ama ciddi düşünüyordum, kendisine de söyledim bunu), anlatılacak çok şey var ama çok uzatmak istemiyorum, kendisi bana sebebini hala bilmediğim ve öğrenmek için biçok şey feda edebileceğim bi şekilde, benim hassiyetlerimi bilmesine rağmen, tek gecelik kadın gibi davrandı.istediğini alamayınca da arayıp sormadı.
ben çok üzüldüm bu duruma,üzüntüden 8 kg. verdim, 6 ay istisnasız hergece ağladım hergece, bana nasıl böyle yapar, diye.hayatımda daha önce kimse beni bu şekilde aşağılamamıştı.daha sonra sebebini sordum klasik ayrılık cümlesi sorun sende değil bende ben dengesizim dedi.
kendisi için çok beddua ettim, aylar sonra, senin kızına da aynısını yaşatsınlar, sen ancak bu acıyı böyle anlayabilirsin, mezarımda benden özür dileyeceğin günü bekleyeceğim dedim.
şimdi birçok sosyal platformda karşıma çıkıyor, kendini içki sigaraya vermiş--ikisini de kullanmıyordu--, çok zayıflamış. görmek istemediğim için engelledim onu. şuanda bulunduğu ortamda arkadaşı yok, kendinden 5-6 yaş küçük kızlarla takılıyor, kendince mutluluk pozları veriyor, fakat bu fotoları kendi çok samimi arkadaşları tarafından bile beğenilmiyor.
ben öyle kötü biri değilim aslında vicdanım çok rahatsız ettiğim beddulardan dolayı. gerçekten hakettiğini düşünsem de yinede kimsenin başına kötü şey gelsin istemem.
ben şuanda çok üzgünüm, çok mutsuzum onun yaşaması gerektiği şeyleri ben yazşıyorum.
Canım erkekler bazen çok ama çok aptal olabiliyor. Ayrıldıktan sonra özgürlük sarhoşu olup saçmalayan mı dersin, durup dururken geri dönmek isteyen af dileyen mi dersin ohooo saymakla bitmez. Malesef bizler hepsini ciddiye alıyoruz oysa erkek yaptığı hareketlerin çoğunun farkında bile olmuyor. Sen bedduandan tövbe et, Allaha ilet hislerini yeterli olur gerisini kurcalamaya gerek yok bence. Kendini suçlu hissetmen yersiz.

Kendinize yeni bir konu açmalısınız.

Back
X