• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardim edin

badenur21

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
203
178
18
Eşim evlendikten sonra asık yüzlü soğuk olmaya başladı.cinsel anlamda hiç-bir problem yok. Ama arkadaşlarına çok düşkün. Evde tek kalmam falan umrunda değil.benimle vakit geçirmiyo kız gibi evde mi oturucam erkeğim ben diyor. Alıp benide dışarı çıkarmıyor. Bu koca nasıl hizaya getirilir kavga etmek ise yaramadı

Eşim evlendikten sonra asık yüzlü soğuk olmaya başladı.cinsel anlamda hiç-bir problem yok. Ama arkadaşlarına çok düşkün. Evde tek kalmam falan umrunda değil.benimle vakit geçirmiyo kız gibi evde mi oturucam erkeğim ben diyor. Alıp benide dışarı çıkarmıyor. Bu koca nasıl hizaya getirilir kavga etmek ise yaramadı
Hizaya gelmez. Neyse odur.. Allah yardımcınız olsun.

Allah kolaylık versin. Zor süreçler. Umarım doğruları görecektir.

Eğer çocuğunuz yoksa düşünmeyin derim. Yeni evli iken benimde eşim böyleydi, sonrasinda giderek arttı şiddet frlan çoğaldı ama benim çocuğum oldugu için bosanamiyorum. Oysaki zamanında ablam çocuk dusunme demişti. Ama ben her seferinde düzeldi sandım böylelikle kandim

Eğer çocuğunuz yoksa düşünmeyin derim. Yeni evli iken benimde eşim böyleydi, sonrasinda giderek arttı şiddet frlan çoğaldı ama benim çocuğum oldugu için bosanamiyorum. Oysaki zamanında ablam çocuk dusunme demişti. Ama ben her seferinde düzeldi sandım böylelikle kandim
Dayanamıyorum artık evde sürekli yanlızim o arkadaslariyla. çok gencim nasıl bi yol izlemeliyim düzeltebilme sansim yok mu.

Defalarca sordum. Canımı sıkma herseyini alıyorum ediyorum işten geliyorum biraz nefes alamaz miym diyo. Ve ben aylardır bu evde tekim .dışarıda nereye gidices diyor. Evde oturrugmzda film isliyor ses seda yok

Dayanamıyorum artık evde sürekli yanlızim o arkadaslariyla. çok gencim nasıl bi yol izlemeliyim düzeltebilme sansim yok mu.
Bu durumdan rahatsız olduğunuzu biliyor mu? Eğer bilmiyorsa karşınıza alıp konuşmayı deneyebilirsiniz. Ama bildiği halde devam ediyorsa, sizi dusunmeyen sadece kendisini düşünen biri ile mutlu olabileceğinizi sanmıyorum. İleriki zamanlarda daha net anlayacağınızi düşünüyorum.

Ne saçma bir düşünce ya. Bu erkeklerin çoğu böyle zaten. Sizin çevreniz yok mu? Arkadaş eş dost vs. Bu eş hikaye gelmez yani alışmış kudurmuştan beterdir.

Bu adam evlenmeden once cok guler yuzluydu evlenince bir anda asik suratli bir adama mi donustu? Yine bu adamin evde kiz gibi oturamam, erkegim ben diyen bir profil oldugunu falan hic anlamadiniz yani? Esinizle evlendikten sonra mi tanistiniz? Cunki genel olarak insanlar bir anda bu kadar buyuk degisiklikler gostermezler.

Evliliği sadece cinsel ihtiyaçlarını gidermek ve toplumun "evlen artık" baskısından kurtulmak için gören erkeklerden nefret ediyorum. Eşiniz de bunlardan biri maalesef.
Not: Evde canım sıkılıyor diye çocuk falan da düşünmeyin sakın.
Herkes çocuk yap evine baglanir diyor.ama yapmiyorum

Back
X