- 20 Haziran 2022
- 203
- 178
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi denedi ama adamda tık yok.Olayin ilginç yanı çıktıkları dönem adam çok eğlenceli, sürekli kızla bağlantı halindeydi.Cok hayaller kurdurmus kıza.Evlendikten sonra bambaşka biri çıktı işte.Galiba anne babasını taklit ediyor.Sizde kv-kp ilişkisini gözlemleyin muhakkak örnek aldığı ilişkidirKardeşinizde muhakkak her yolu denemiştir ve pes etmiştir. Yine de çabalıyorum 1 yıllık evliyim yazık yani bir yılım hiç oldu .balayında bile sürekli sıkıldı şimdi bizim arkadaşlar okey oynuyordur beraber falan diyordu. Bildiğiniz odun
Babası da böyle biriymis evlendikten sonra bunuda gördüm. Ebeveynini taklit ediyor olabilir lakin anneside babasına hicbir şey söylemiyor sadece Para sini yer şekilde mutlu.Tabi denedi ama adamda tık yok.Olayin ilginç yanı çıktıkları dönem adam çok eğlenceli, sürekli kızla bağlantı halindeydi.Cok hayaller kurdurmus kıza.Evlendikten sonra bambaşka biri çıktı işte.Galiba anne babasını taklit ediyor.Sizde kv-kp ilişkisini gözlemleyin muhakkak örnek aldığı ilişkidir
Herkes bir şekilde hayatta kalmaya çalışıyor işte.Yoksa çatlar insan ne yapsın kadınBabası da böyle biriymis evlendikten sonra bunuda gördüm. Ebeveynini taklit ediyor olabilir lakin anneside babasına hicbir şey söylemiyor sadece Para sini yer şekilde mutlu.
Herkes bir şekilde hayatta kalmaya çalışıyor işte.Yoksa çatlar insan ne yapsın kadın![]()
60’ından sonra düzelir belki, o zamana kadar sabreder misiniz? Belki de düzelmez. Ya boşan yada öyle kabul et, sen de konu komşu ile vakit geçir, arkadaş edin.Dayanamıyorum artık evde sürekli yanlızim o arkadaslariyla. çok gencim nasıl bi yol izlemeliyim düzeltebilme sansim yok mu.
Hizaya getirmek mi abboğğwwEşim evlendikten sonra asık yüzlü soğuk olmaya başladı.cinsel anlamda hiç-bir problem yok. Ama arkadaşlarına çok düşkün. Evde tek kalmam falan umrunda değil.benimle vakit geçirmiyo kız gibi evde mi oturucam erkeğim ben diyor. Alıp benide dışarı çıkarmıyor. Bu koca nasıl hizaya getirilir kavga etmek ise yaramadı
Gerçekten çok üzgünüm60’ından sonra düzelir belki, o zamana kadar sabreder misiniz? Belki de düzelmez. Ya boşan yada öyle kabul et, sen de konu komşu ile vakit geçir, arkadaş edin.
Cinselliği niye katıyorsunuz araya?Eşim evlendikten sonra asık yüzlü soğuk olmaya başladı.cinsel anlamda hiç-bir problem yok. Ama arkadaşlarına çok düşkün. Evde tek kalmam falan umrunda değil.benimle vakit geçirmiyo kız gibi evde mi oturucam erkeğim ben diyor. Alıp benide dışarı çıkarmıyor. Bu koca nasıl hizaya getirilir kavga etmek ise yaramadı
Daha önce danistigim kişiler cinsellik yoksa kaçar dediği için belirtmek istedim kimse sormadanCinselliği niye katıyorsunuz araya?
Annesi her konuda diyor neden kocanı düzeltmiyorsun ona çocuk versene falan diyor tek derdi çocuk annesininTek yapman gereken senin de dışarı çıkman..İllaki karışacak beyefendi kendi rahat geziyor ya.. Ben de nefes alıyorum dersin..
Kadınlar olarak hayvan eğitmeni(!) de kocanızın annesi de değilsiniz adamı eğitesiniz, annesi eğitecekti onu..
Hah işte burda kendini savunduğun gibi kaldır telefondan başını evdeki kocanada kendini böyle savun işte ozaman birşeyler değişir.Herkesin evliliği aynı değil. Üstelik ben detay vermedim diyorum kapının önüne koydum belki eşyalarını çöp posetiyle.ben buraya problemime destek olunsun diye yazdım zor ve çaresiz olduğum için. Sizin tanı ve teşhisisiniz le uğraşmak için değil. Evet aynı kafadayız diyelim ben hak ettim evet .lütfen konuma dahil olmayın destek değil nedense suçlama ile yaklaşıyorsunuz. Bu kadar depresyonda olan birine..
a yine mi sen geldin kız .Hah işte burda kendini savunduğun gibi kaldır telefondan başını evdeki kocanada kendini böyle savun işte ozaman birşeyler değişir.![]()
Siz de birlikte olmayin dicem de ona da bulur bi cozum ama boyle de hayat gecmez . Karsiniza alip guzelce bir konusun bence ya da onun abisi kardesi birisi varsa o konussun dicem de istemedigi surece kimse onu degistiremezBoşanmak istediğimde kıyameti kopardı ne dışarıdan vazgeçiyor ne benden.ve ben bu hayata mahkum edilmiş gibiyim. . Aileme söylemiyorum çok üzülür yaşlılar . Eşimi değiştirmeye çalışıyorum inanın kitaplar doktorlar evlilik konulu herşeyi takip ettim eşim yinede dışarı hastası ..sadece seks ve yemek uyku olarak görüyor evini
Arkadaşlar benim aşamadığim bir konuda burada kafa dağıtmak belki benzer olayları yaşayanlar varsa nasıl bu durumları aştıklarını yada ilgilenip yol gösterecek birileri vardır diye konu açtım ve linç eden ve onu destekleyenler oldu sizce bu kadar zor durumda iken ben köstek olmak küçük dusurmek dogrumuHah işte burda kendini savunduğun gibi kaldır telefondan başını evdeki kocanada kendini böyle savun işte ozaman birşeyler değişir.![]()
Onada çözüm bulur canım.cok teklif ettim boşan kardeşim madem benimle ilgilenmiyorsun. Hemen 1 2 gün düzeliyor sonra ayniSiz de birlikte olmayin dicem de ona da bulur bi cozum ama boyle de hayat gecmez . Karsiniza alip guzelce bir konusun bence ya da onun abisi kardesi birisi varsa o konussun dicem de istemedigi surece kimse onu degistiremez![]()