bana yardım edin :(

rumeysha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
294
5
48
41
İstanbul
konuyu nereye açacağımı bilemedm ve buraya karar verdm....çocuklarımın hangi okula gittiklerini öğrenmek istiyorum ama bulamıyorum sadece t.c. numaraları var elimde bilgisi olan varsa ne olur bana yardmcı olsun 3 senedir göremiyorum çok kötü haldeym çok özledm...belki bir bilginiz vardr die sizlerle paylaşmak istedim

Ayy canım beim yaa kıyamam ben ya içim çok acıdı Allahım sana sabırlar mutluluklar nasip etsin. Herhangi bi okula gidip bizat doğrudan bilgi almanı öneririm birde seni bu halde yanlış bilgilendirmek istemem

Ayy canım beim yaa kıyamam ben ya içim çok acıdı Allahım sana sabırlar mutluluklar nasip etsin. Herhangi bi okula gidip bizat doğrudan bilgi almanı öneririm birde seni bu halde yanlış bilgilendirmek istemem

amin canm inşaallah....internetten çok araştırıyorum ama bulamadm malesef

Çocuklarınızı bu yolla değil de kimin yanındaysa ona sorarak öğrenemediğinize göre çocukları sizden mi kaçırıyorlar? Böyle birşey varsa mahkeme yoluyla hakkınızı almanızı tavsiye ederim.

kaçırıyor malesef babları...mahkeme başvurmam için boşandığım adliyeye gidip dosya numarasını bulmam lazım ben ise çok uzaktayı yani herşey maddiyata dayanıyor oda olmadığı için yardımcı olacak kimsemde yok yanlız başıma ne yapabilirim elim kolum bağlı beklemek istemiyorum çok zor durumdayım

Anladığım kadarıyla velayet babada. Size de belli zamanlarda görme hakkı verildiğini düşünüyorum. Yanlış ta biliyor olabilirim ama bu konuda karakola dahi gitseniz kafi diye biliyorum.

Anladığım kadarıyla velayet babada. Size de belli zamanlarda görme hakkı verildiğini düşünüyorum. Yanlış ta biliyor olabilirim ama bu konuda karakola dahi gitseniz kafi diye biliyorum.

görme hakkım var ama göstermiyor göstermediği gibide kaçırıyor ve çok dolduruyor çocuklarımı çok çaresizim

En sağlıklı ve hızlı çözüm mahkeme aracılığıyla yapman ama şimdilik hangi okulda olduklarını eğer nakil gibi bi durumları varsa e devletten görebilirsin ayrıca okul durumlarını ve ders programlarında öğretmenlerinin adları yazar nakilden bulamazsan öğretmenlerinin adlarını googleda arattırsan hangi okulda oldukları çıkabilir canım. E devlet şifresini pttden alıyorsun en son 1 lira karşılığında veriyolardı değiştiğini sanmıyorum olsa olsa 2 lira olmuştur kimliğinle gidip herhangi bir ptt şubesinden e devlet şifresi almak istiyorum dersen sana özel e devlet şifreni alabilirsin.

bunu bilmiyordum pazartesi ilk işim pttye gitmek olacak inşaaallh öğretmenlerinide bilmiyorum okulları herşeyleri oturdukları şehir bile değişti

Öğretmenlerini e devletten göreceksin canım zaten ders programlarından karşılarında yazacak derslerin. Kolay gelsin inşallah bulursun yavrularını. Bulunduğun ilde baroya başvursan sana yardım edebilecek bir avukat bulabilirler canım çocuklarını görebilmen için dava açman için vs. Gitme imkanın var mı adliyeye ?

adliyeye gidebilirim ama orda kime nasıl başvurucm kendi başımada yapamam gibi geliyor ama okullarını bir öğreneyim hemen yanlarına gidicem inşaallah

Yaşadığınız şehirdeki kadın derneklerini araştırsanız bir, muhtemelen hukuki destek veriyorlardır onlar, yardımcı olabilirler size.

e okuldan okul numarası olmadan bilgi alamazsınız sistem açmıyor bence siz direk bir dilekçeyle mahkemenin size belli zamanlarda görme hakkı verdiği halde çocukları kaçıran eski eşinizin adına savcılığa dilekçe verin diğer türlü bulamazsınız Allah yardımcınız olsun inşallah ...

adliyeye gidebilirim ama orda kime nasıl başvurucm kendi başımada yapamam gibi geliyor ama okullarını bir öğreneyim hemen yanlarına gidicem inşaallah

annelerin yapamayacağı hiç bir şey yok evlatları için siz gidin yardımcı olurlar zaten çok şükür okumanız yazmanız var zaten

avukat değilim hukukçuyum, bildiğim kadarıyla ilamların icrası Türkiye'de her yerden istenebilir. yani x ilinden mahkeme ilamı alsanız bile, y ilinden bu ilama aykırılığın giderilmesini isteyebilirsiniz. bulunduğunuz yerdeki adliyede çocuk teslimine ilişkin icra dairesine başvurabilirsiniz. bunun için oraya boşanma ilamını vereceksiniz. ilam yanınızdaysa zaten esas no karar no üzerinde yazılıdır.

valla ben 2 çocuğumu 3 yıldır göremiyor olsam eşekler gibi çalışıp ordan burdan ayırıp napar eder bulur görürdüm. kocan kaçırıyorsa gizli gizli git gör. annesisin nolursa olsun o çocuklar okula gittiği sürece bulabilirsin. kendine daha çok güvenmeni ve daha ısrarcı olmanı öneriyor ve diliyorum. en azından bir gününü kapı kapı avukat bürolarında gezmekle geçirsen bile en azından birinin sana en azından yol gösterebileceğini düşünüyorum veya forumda bir avukat sorularınızı cevaplıyor diye biliyorum. bir bakayım, linkini vereyim ilgilenirseniz.

mesela benim annemle teyzem çocukluğumdan beri görüşmüyor. ben teyzemle kuzenlerimi bile aradım görüşmek için anne yarısıdır diye. çocukluğumda anılarım var diye ama karşılık alamadım. kaldı ki sizin çocuklarınız...

Ekleme:

http://www.kadinlarkulubu.com/hukuk...lara-sorusu-olanlar-buraya-yazabilir-110.html

mesela burada avukat bir üye usanmadan soruları cevaplıyor. olmadı mesela bazen hukuk hakkında kafama takılan şeyler olduğunda girip hukuk sitelerinde soruyorum üşenmeden. siz de boş durmayın lütfen.

Son düzenleme:

İlkokul günlerim aklıma geldi birden duygulandım..Okulda ablamların sınıfında bir kız vardı.Annesiyle babası boşanmıştı,babasıyla yaşıyordu.Annesi de başka şehirdeydi ve bunların yerlerini bilmiyordu,babası da asla çocukları göstermiyormuş sürekli saklıyormuş galiba.Sonra bir gün okulda bir gürültü falan oldu.Kızın annesi yaşadığı şehirden gelmiş,izlerini bulmuş.Ve okula kızını görmeye gelmiş.Hatta sanırım götürmek istemiş.Kız ağlıyordu,okul babasını aradı mı hatırlamıyorum o kadar görememiştim olayı.Ama okulda baya bir olay olmuştu.Ve çok üzülmüştüm,çünkü bizim mahallede oturuyordu kız ve hep bizim eve gelirdi oyun oynamaya.Atari oynardık,sohbet ederdik.Sonra ne oldu bilmiyorum,taşındık oralardan.Olayın gerisini hiç hatırlayamıyorum nedense.Kızı annesi kaçırmış mıydı yoksa durmuş muydu bilmiyorum ama okulda görememiştik bir daha galiba.Şimdi hatırladım da hüzünlendim birden.

İnşallah çocuklarınızın yerini öğrenirsiniz,görmek hakkınız.Neden sizden saklıyor çocuklarınızı?

açıkçası sana kızdım.param yok diyorsun ama e devlet şifresi almak 1 lira.e devlette hakkında açılan davaları görür esas numarasını karar numarasını öğrenirdin.bu sistem yıllardır var.mahkemeye gidip çocuklarımla görüşmeme müsaade etmiyorlar diye 2 satır şikayet dilekçesi yazacaktın 3 YIL ÖNCE.o zaman polis direkt babanın ve çocukların yerini öğrenecekti,yurt dışına çıkma yasağı koyacaktı.seninle görüştürecek ve çocuklarına kavuşacaktın 3 YIL ÖNCE.internet kullanmasını biliyorsun ki buraya kadar konu açmışsın yani keşke 3 YIL ÖNCE bu konuyu açsaydın ki kızlar sana yardım etselerdi.geç kalmışsın kardeş.en azından bundan sonra peşini bırakma velayet davası aç onlar için mücadele et araya yıllar koyma.selametle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…