21 yaşındayımm..anlatacaklarım için çok utanıyorum ama anlatmazsam veya bir şekilde içimdekileri atmazsam daha fena olacagım.buraya yazacklarımı daha önce kendimle bile konuşmamıstım..keşke kendimle birazda olsa konuşup kendime bi çeki düzen verseydim..üniversite öğrencisiyim bunuda söyleyeyim.21 yıllık hayatıma o kadar sey sıgdırdımki..o kadar acı o kadar göz yaşı..lisedeyken bekaretimi kaybettim..kendimi iyice saldım..lise bitince tekrar başka biriyle hemde tanımadıgım biriyle sadece cinsel anlamda bi ilişkiye girdim çok pişman oldum ama pesimi bırakmadı tehtitlerle ve bu kişi bi polisti..hikayeler herzmn bira abartı gelir okuyanlara ama bnm hikayem gercek ve buraya yazdıklarımda eksik var fazla yok..hayatıma bi çok erkek girdi hiç biriyle doğru düzgün bi ilişkim olmadı ya ihanete ugradım bitti yada tekmeyi bastılar..inanmazsınız 21 yaşındaki bi kız bu kadr cok seyi nasıl yaşamıs diye ama yaşadım işte..1 buçuk sene önce hayatıma birisi girdi ve herkesten farklı birisi..o hyatıma girince bn çok değiştim düzelmeye basladım ve pişmanlıklarım arttı.bizimkisi yalan üzerine kurulmus bi aşk..yaşadıklarımı bilmiyor anlatmadım..anlattıgım tek sey biriyle ilişkiye girdiğim ve cok pişman oldugum..o beni bu halimle kabullendi ama dahasını bilse yüzüme bile bakmaz..ilk başlarda hersey çok güzeldi ama git gide ilişkimiz büyüsünü kaybediyor hersey ters gidiyor tam bn düzelmeye başlamısken yeni bi hayata yelken açmısken bu seferde onunla aramızda sürekli problmler cıkıyor hiç yoktan kavgalar tartısmalar..eskiden bnm her türlü tavırımı bunalımımı cekerken şimdilerde artık kaldıramadıgını yorulduğunu tavırlarıma gelemediğini söylüyor..hayattaki herseyim problem herseyim..bzen yaşamaya bile hakkım olmadıgını düşünüyorum..buraya bunları niye yazdıgımı ne beklediğimi amacımın ne olduğunu bile bilmiyorm.tek bildiğim cok zor durumda oldugum ve pişmanlıklarımın tüm vücudumu ruhumu sarmıs olması..o kadar kötü haldeyimki her an bi önceki anda canıma kıymadığım için şükrediyorum..bana kızın hakaret edin ama ne olursunuz bundan snraki hayatım için bi yol gösterin..