bana yardim edin :(

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
İyi aksamlar kizlar.daha once buraya konu acmistim damat adayiyla ilgili...
Burada ki herkes olumsuz soylemisti.ailem de sizle ayni fikirdeydi hatta bende.
Biz ayrildik zaten.
Ama unutamiyorum.icim yaniyor.bu normal mi?sanki onunla evlenecekmisim gibi geliyor.sacma ama oyle hissediyorum.
Bir yandan da korkuyorum olur
Neden boyle olur kizlar.cok uzun sure kimseyle konusmamistim.baglanmis olabilirmiyim.bu kadar olumsuzluklarini bile bile
Gecer diyin kendi kuruntun diyin

Ondan iyidini bulduğun an biter ki malesef her biten iliski sonunun olmayacağını da bilsen insanı üzüyor..geçerrrr

neden ayrılmıştınız

başkaları görüşmek istiyormuş görüşmeyin kesinlikle yangından mal kaçırır gibi ne bu acele
Biz onlada sevgili degildik teyzemler araci olmustu.onlar farkli yerdeydi biz farkli gelmeden kizla oglan telefonda gorussun demisler.oyle orustu gelmeleri 3ayi buldu bizde mesajla arada telefonla konustuk.bir kere de abimlerin oldugu bir ortamda beni gormeye geldi.ailem istemedi soguk birisiydi.diger konuda anlatmistim aslinda.ben butun olumsuzluklari soylememe ragmen yani ailemin istemedigini o devam edelim olur bu is demisti.sonra o da anladi.bosa kurek cekmeyelim dedi.bitti.kotu ayrilmadim.iyi dileklerle.

hıı o zaman kafana da takacak pek birşey yokmuş aslında öyle güçlü duygular filan beslemiyor muşsun bu kişiye karşı,

unutman kolay olur.

Aslen nereli bu acaip insan?

hıı o zaman kafana da takacak pek birşey yokmuş aslında öyle güçlü duygular filan beslemiyor muşsun bu kişiye karşı,

unutman kolay olur.
Ben onu bir istemeye geldiklerinde birde iste ailesi olmadan ben abimlerin yanina gittigimde tanismak icin geldi o zaman gordum yani iki kere.ama mesajlasma ve telefon gorusmesi oldu o kadar.

insan evinde bi hayvancıkta besleyince zamanla alışıyor
sizinki alışkanlık zamanla geçer (nasip bu işler varsa nasibinde dünyanın öteki ucunda olsan gelir bulur)
Haklisiniz.bende bagimlilik var.bunu asamiyorum.kendim soyluyorum olumsuzluklarini ama iste sacma sapan takip ediyorum facebooktan felan her gun aptalim boyle iste.

Haklisiniz.bende bagimlilik var.bunu asamiyorum.kendim soyluyorum olumsuzluklarini ama iste sacma sapan takip ediyorum facebooktan felan her gun aptalim boyle iste.
Tatlım takip etmen gayet normal kafandan atamamışsın henüz kendi kendine söz ver yapmıycam diye şimdi örn günde defalarca bakıyosan günde bir kere olucak zamanla bi bakacaksınki unutmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…