- Konu Sahibi montesorri
-
Ondan iyidini bulduğun an biter ki malesef her biten iliski sonunun olmayacağını da bilsen insanı üzüyor..geçerrrrİyi aksamlar kizlar.daha once buraya konu acmistim damat adayiyla ilgili...
Burada ki herkes olumsuz soylemisti.ailem de sizle ayni fikirdeydi hatta bende.
Biz ayrildik zaten.
Ama unutamiyorum.icim yaniyor.bu normal mi?sanki onunla evlenecekmisim gibi geliyor.sacma ama oyle hissediyorum.
Bir yandan da korkuyorum olur
Neden boyle olur kizlar.cok uzun sure kimseyle konusmamistim.baglanmis olabilirmiyim.bu kadar olumsuzluklarini bile bile
Gecer diyin kendi kuruntun diyin
Biz onlada sevgili degildik teyzemler araci olmustu.onlar farkli yerdeydi biz farkli gelmeden kizla oglan telefonda gorussun demisler.oyle orustu gelmeleri 3ayi buldu bizde mesajla arada telefonla konustuk.bir kere de abimlerin oldugu bir ortamda beni gormeye geldi.ailem istemedi soguk birisiydi.diger konuda anlatmistim aslinda.ben butun olumsuzluklari soylememe ragmen yani ailemin istemedigini o devam edelim olur bu is demisti.sonra o da anladi.bosa kurek cekmeyelim dedi.bitti.kotu ayrilmadim.iyi dileklerle.neden ayrılmıştınız
başkaları görüşmek istiyormuş görüşmeyin kesinlikle yangından mal kaçırır gibi ne bu acele
Biz onlada sevgili degildik teyzemler araci olmustu.onlar farkli yerdeydi biz farkli gelmeden kizla oglan telefonda gorussun demisler.oyle orustu gelmeleri 3ayi buldu bizde mesajla arada telefonla konustuk.bir kere de abimlerin oldugu bir ortamda beni gormeye geldi.ailem istemedi soguk birisiydi.diger konuda anlatmistim aslinda.ben butun olumsuzluklari soylememe ragmen yani ailemin istemedigini o devam edelim olur bu is demisti.sonra o da anladi.bosa kurek cekmeyelim dedi.bitti.kotu ayrilmadim.iyi dileklerle.
Kimseyle gorusmedim simdilik bende dusunmuyorum ama israr ediyorlar.buyuklere onlarda gelsinler gor bir kere bisi olmaz diyorlar onun icin sordum.dogru olur mu ayip mi olur diye.Zamanla gecer, ama simdilik kimseyle gorusme bence. Biraz kafani toplamaya calis
Biz onlada sevgili degildik teyzemler araci olmustu.onlar farkli yerdeydi biz farkli gelmeden kizla oglan telefonda gorussun demisler.oyle orustu gelmeleri 3ayi buldu bizde mesajla arada telefonla konustuk.bir kere de abimlerin oldugu bir ortamda beni gormeye geldi.ailem istemedi soguk birisiydi.diger konuda anlatmistim aslinda.ben butun olumsuzluklari soylememe ragmen yani ailemin istemedigini o devam edelim olur bu is demisti.sonra o da anladi.bosa kurek cekmeyelim dedi.bitti.kotu ayrilmadim.iyi dileklerle.
Ben onu bir istemeye geldiklerinde birde iste ailesi olmadan ben abimlerin yanina gittigimde tanismak icin geldi o zaman gordum yani iki kere.ama mesajlasma ve telefon gorusmesi oldu o kadar.hıı o zaman kafana da takacak pek birşey yokmuş aslında öyle güçlü duygular filan beslemiyor muşsun bu kişiye karşı,
unutman kolay olur.
Haklisiniz.bende bagimlilik var.bunu asamiyorum.kendim soyluyorum olumsuzluklarini ama iste sacma sapan takip ediyorum facebooktan felan her guninsan evinde bi hayvancıkta besleyince zamanla alışıyor
sizinki alışkanlık zamanla geçer (nasip bu işler varsa nasibinde dünyanın öteki ucunda olsan gelir bulur)
Tatlım takip etmen gayet normal kafandan atamamışsın henüz kendi kendine söz ver yapmıycam diye şimdi örn günde defalarca bakıyosan günde bir kere olucak zamanla bi bakacaksınki unutmussunHaklisiniz.bende bagimlilik var.bunu asamiyorum.kendim soyluyorum olumsuzluklarini ama iste sacma sapan takip ediyorum facebooktan felan her gunaptalim boyle iste.
Herkes ayni fikirde.ailem yapamazsin diyorlar.abimler hic sevmedi.hatta iki aksam geldiler ikinci aksami kabul ettik diye abimle tartistikHerkesaynı fikirdeyse asla psman olma
İnsallah unuturum hemen.tesekkur ederim desteginiz icin.Tatlım takip etmen gayet normal kafandan atamamışsın henüz kendi kendine söz ver yapmıycam diye şimdi örn günde defalarca bakıyosan günde bir kere olucak zamanla bi bakacaksınki unutmussun
rica ederim ne demek :) üzülme bu dert değil kendine dert edinmeİnsallah unuturum hemen.tesekkur ederim desteginiz icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?