- Konu Sahibi montesorri
-
Herkes ayni fikirde.ailem yapamazsin diyorlar.abimler hic sevmedi.hatta iki aksam geldiler ikinci aksami kabul ettik diye abimle tartistikailemi kirmak istemiyorum.onlar bir sey goruyorlardir benim goremedigim dimi.yaniliyor olamazlar
Allah razi olsun.rahatladim biraz.rica ederim ne demek :) üzülme bu dert değil kendine dert edinme
İstanbulda dogmus buyumus.aslinda kime anlattiysam sizin gibi soylediler.iste icimde sikinti yaptim kendime.Hangi memleketten bu ilgisiz bey? Diger konunu da okumustum kurtulduguna sükret bence
Aynen öyle cnm. Sakın pisman olma. Ben yandım sen yanma...Herkes ayni fikirde.ailem yapamazsin diyorlar.abimler hic sevmedi.hatta iki aksam geldiler ikinci aksami kabul ettik diye abimle tartistikailemi kirmak istemiyorum.onlar bir sey goruyorlardir benim goremedigim dimi.yaniliyor olamazlar
ama bizde oyle ne deseydim.kizi istemeye gelirler.benim sulalemdeki butun kizlar oyle evlendi.Kendi kuruntunuz, gecer merak etmeyin...daha cok yeni... Yeni birisi icinde cok erken... Hem o ne öyle istemege gelmek istiyorlar, tezgahta meyvemisinizde begenip gelip istiyorlar? Kacinci yüzyildayiz, gecin böyle seyleri, evlilik bu cocuk oyuncagi degil, kimse gelmesin istemeye, zamani geldimi yeni biriyle tanisip,karar verdiginiz zaman evlilige,gelip isterler... Baskalari gelmek istiyor istemeye diyor yaaaa...
Ailem istemiyor.bu konuyu actiktan sonra yine dusundum.benim ona karsi aman aman bir sevgim yok.sadece butun erkekler ayni idare edebilirim diye dusundum.dusununce ne gerek var ben benu gercekten sevecek ve saygi duyacak guclu karekterli birini istiyorum.Evlenecekmişsin hissi normal
barışacağın garanti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?