Bana yardımcı olabilir misiniz ?

Nazmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
245
147
53
34
Şuanda 5 haftalık. Lakin normal ultrasyonda gözükmedi bugün . Sizce bi sorun var mı doktorum tam açıklama yapmadı Cuma günü tekrar bakacağını söyledi. Sizce bu nokta kese mi ?

Eklentiler

• image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 140
5 haftalık olduğuna emin misin? Bazen gözükmeyebiliyor moralini bozma cuma netleşir

Şuanda 5 haftalık. Lakin normal ultrasyonda gözükmedi bugün . Sizce bi sorun var mı doktorum tam açıklama yapmadı Cuma günü tekrar bakacağını söyledi. Sizce bu nokta kese mi ?

canım selam ; 4+4 ken ben vajınal muyane oldum ınan bunun kadar bıle yoktu kesem ; o mınık yuvarlak kese olabılır evet ama net konusmak dogru olmaz tabı ; doktor sadece karartı seklınde suan ama emın degılım onun kese oldugundan demıstı ; aradan iki hafta gectı barız kese ve mınıcık ıcınde nokta bebeısım gorundu ; kalbıde duyuldu o yuzden acelee etme canım ınsallah guzel haberlerın olur 1-2 haftaya kadar

İnşallah ya

benimki de böyle nokta şeklindeydi canım bir sonraki ne daha da büyümüş olarak göründü.

benim kesem yaklaşık 7 haftalık iken göründü canım biraz sabır gerektiren zaman 3 günde bir gittim görünmesi için zor oldu ama göründü inşallah senin keseciğinde görünür :) hayırlısı olur hepimiz için :)

En son adet tarihim 10-15 ağustos.

Geç döllenme olabiliyor. Benim öyle olmuştu. Mesele reglim 14 gün geçmişti ama kese yoktu bebiş 3 haftalıktı henüz. Aynı durumu yaşadım sayılır. İçini ferah tut. Rahim kalınlaşması varsa bir sonraki kontrolde daha net belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…