Yok söylemedi yaBaska birsey soylemedi mi.Dr.
En son adet tarihim 10-15 ağustos.5 haftalık olduğuna emin misin? Bazen gözükmeyebiliyor moralini bozma cuma netleşir
Şuanda 5 haftalık. Lakin normal ultrasyonda gözükmedi bugün . Sizce bi sorun var mı doktorum tam açıklama yapmadı Cuma günü tekrar bakacağını söyledi. Sizce bu nokta kese mi ?
Saygı hastanesinde muayene olmuşsun hangi Dr acaba. Benimde öyle geç gozukebilir.takılma yanii aksi bi durum olsaydı Dr söylerdi zatenYok söylemedi ya
Ebru ağırdemirSaygı hastanesinde muayene olmuşsun hangi Dr acaba. Benimde öyle geç gozukebilir.takılma yanii aksi bi durum olsaydı Dr söylerdi zaten
Istanbuldasiniz dimi.başka yerde de olabilir saygi hast.:)Ebru ağırdemir
İnşallah yacanım selam ; 4+4 ken ben vajınal muyane oldum ınan bunun kadar bıle yoktu kesem ; o mınık yuvarlak kese olabılır evet ama net konusmak dogru olmaz tabı ; doktor sadece karartı seklınde suan ama emın degılım onun kese oldugundan demıstı ; aradan iki hafta gectı barız kese ve mınıcık ıcınde nokta bebeısım gorundu ; kalbıde duyuldu o yuzden acelee etme canım ınsallah guzel haberlerın olur 1-2 haftaya kadar
İstanbuldayım SultanbeyliIstanbuldasiniz dimi.başka yerde de olabilir saygi hast.:)
Bende o hastanede doğum yaptim ebru Hn hiç duymadım.Nihan Hn var ona gidiodum benİstanbuldayım Sultanbeyli
Geçen yıl Ersoy hastanesinden geçmiş .Bende o hastanede doğum yaptim ebru Hn hiç duymadım.Nihan Hn var ona gidiodum ben
Geçen ..Nihan Hn tavsiye ederim çok guleryuzlu. Hatta suan arkadaşım dogum yapio onda.:):)
benimki de böyle nokta şeklindeydi canım bir sonraki ne daha da büyümüş olarak göründü.Şuanda 5 haftalık. Lakin normal ultrasyonda gözükmedi bugün . Sizce bi sorun var mı doktorum tam açıklama yapmadı Cuma günü tekrar bakacağını söyledi. Sizce bu nokta kese mi ?
En son adet tarihim 10-15 ağustos.
13 gün önce yapıldı beta 349 idiBeta degerin kac cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?