Bana yardımcı olabilir misiniz ?

Şuanda 5 haftalık. Lakin normal ultrasyonda gözükmedi bugün . Sizce bi sorun var mı doktorum tam açıklama yapmadı Cuma günü tekrar bakacağını söyledi. Sizce bu nokta kese mi ?

Vajinal baktirsana hemen gorulur hatta 5.5 haftada kalbi bile duyulur. Karindan gorulmuuor

Cnm kese 5000 lerde filan gorunmesi gerekio vajinal baktirdin mi

Son adet tarihim 22 temmuzdu, 15 agustosta baska bir rahatsizliktan dolayi jinokolojik muayene oldum, ultrasonla yumurtaliklarima bakildi ama hic bir sekilde bebege isaret eden birsey yoktu. Bendede fark edilir bir durum yoktu, arada cok cok hafif mide bulantisi vardi ama hamilelik ihtimalinde hic durmamistim.. Adetim 2 hafta geciktikten sonra test aldim yani eylül 6si ve positif cikti. 1 hafta sonra doktora gittim ve 7 hafta 3 günlük dedi su anda 8 hafta 3 günlük. Belirtileride 2 haftadir var, ondan önce hic yoktu. Aslinda mide bulantim o kadar yogun degil, günde 1-2 defa yokluyor. Bendeki problem midemde eksime ve yanma hissi, birde agzimdaki degisik tat. Yemeklerden tat alamiyorum ve suyu zorla iciyorum öyle kötü bir tat geliyor... Uykulu hallerimde tabi buna dahil, gün icinde sürekli uykum var. Kasiklarda cok hafif nadiren batmalar oluyor ama sikayet edilecek kadar degil.. Istahimda kapali hic bir seyi canim istemiyor, bazen bebek yok mu acaba diye tereddüt bile ediyorum, kendini okadar az belli ediyor, agzi tadimdaki kötü durum haric tabi :)

Şuanda 5 haftalık. Lakin normal ultrasyonda gözükmedi bugün . Sizce bi sorun var mı doktorum tam açıklama yapmadı Cuma günü tekrar bakacağını söyledi. Sizce bu nokta kese mi ?
Canım bak benimki de 4+6da böyleydi yani kesem nokta gibiydi

Eklentiler

• IMG_7352.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 35
Aynen canım, benim bu attığım resimden 1 hafta sonra anca bebeği ufacık görebildik. İlk zamanlar beklemek zor ama yapcak bişi yok :)
Aynen beklemek çok zor şimdi bir hafta Nasıl geçecek hayırlısı ise olur sağlıklı inşallah

Canım kan testi yaptırdınmı nyaptırdıysan ne zmaan yaptırdın kaç çıktı değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…