• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun lütfen benim bir derdim var

korkakhatun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
51
24
8
28
Tehdit alıyorum astsubay olan sevgili diyemeyeceğim erkek musvettesi bir kişiliksiz şerefsiz tarafından tehdit ediliyorum. Yani ben hata yaptım bunun farkındayım keşke yapmasaydim ama oldu ve tehdit altındayım. Ne yapmalıyım. Korkmamam dik durmam gerekiyor şikayet etmem gerekiyor ama bana söylediği her şey yalan olabilir ben nasıl şikayet edeceğim. İki numarası var onlarla bir şikayet konusu olur mu? Aileme ulaşmak ile tehdit ediyor. Annemin numarası var onda ama babama ulaşmak istiyor ısrarla ben ne yapacağım

Gizli Görüntü kaydı aldıysa suç diye biliyorum şikayet etseniz siciline işler belki de görevinden olur.
Msj ile tehdit ediyorsa mahkemeye vereceğinizi dava sicilinde diploma gibi duracağını hatırlatın.
Ve ailenize siz anlatın.
Yüz vermediğim için peşime takıldı size olmayan şeyler anlayacağını söylüyor polise şikayet etmeliyiz gibi ilk konuşmayı siz yapın

Tehdit alıyorum astsubay olan sevgili diyemeyeceğim erkek musvettesi bir kişiliksiz şerefsiz tarafından tehdit ediliyorum. Yani ben hata yaptım bunun farkındayım keşke yapmasaydim ama oldu ve tehdit altındayım. Ne yapmalıyım. Korkmamam dik durmam gerekiyor şikayet etmem gerekiyor ama bana söylediği her şey yalan olabilir ben nasıl şikayet edeceğim. İki numarası var onlarla bir şikayet konusu olur mu? Aileme ulaşmak ile tehdit ediyor. Annemin numarası var onda ama babama ulaşmak istiyor ısrarla ben ne yapacağım
Şikayet edin, hiç bir şey yapamaz. Asıl o korksun siciline işleyecek yaptığı her şey.

İnternetten tanıştığınız bir kimse ise her sözü yalan olabilir. Sizi tehdit ederek elde etmek istediği nedir? Bu kişiyi şahsen tanıyor musunuz? Tehdit olarak kullandığı şey ne? Uygunsuz resim mı var elinde, ya da birliktelik yaşadınız ve babanıza söylemekle mi tehdit ediyor, tam olarak nedir ? Biraz daha açıklarsanız daha iyi yardımcı olunabilir.

İnternetten tanıştığınız bir kimse ise her sözü yalan olabilir. Sizi tehdit ederek elde etmek istediği nedir? Bu kişiyi şahsen tanıyor müsünüz? Tehdit olarak kullandığı şey ne? Uygunsuz resim mı var elinde, ya da birliktelik yaşadınız ve babanıza söylemekle mi tehdit ediyor? Biraz daha açıklarsanız daha iyi yardımcı olunabilir.
Evet İnternetten tanıştık. Şahsen tanımıyorum. Tehdit olarak kullandığı şey benim fotoğraflarım var gözüme perde indi salaklık yaptım ve attım bunun cezasını çekiyorum şuanda biliyorum. Birliktelik olmadı sadece fotoğraf var ve evet babama aileme söylemekle tehdit ediyor

Evet İnternetten tanıştık. Şahsen tanımıyorum. Tehdit olarak kullandığı şey benim fotoğraflarım var gözüme perde indi salaklık yaptım ve attım bunun cezasını çekiyorum şuanda biliyorum. Birliktelik olmadı sadece fotoğraf var ve evet babama aileme söylemekle tehdit ediyor
Külliyen yalan dolan. Asla tek lafına inanma. Senden daha fazlasını elde etmek için yalan dolanla seni tehdit ediyor aklı sıra. Babana ulaşsa, baban höt dese yüreğine inecek şahıslar böyle kadınları kandırıp da istediklerini yaptırmaya uğraşıyor. Ne gönderdiysen gönderdin. Bir cacık yapamaz. Yaparsa kendi suçlu çıkar. Hatta şu an eğer herhangi bir yerde fotoğrafımı paylaşırsan seni şikayet edip süründürürüm, beni tehdit etmek bile suç, babama ulaşırsan da belanı bulursun da rahatlarsın, bana bir daha yazma, ulaşmayı deneme mahkemelerde süründürürüm seni de ve engelle. Değişik hesaplardan ulaşmayı denerse de engelle, gerekirse hesabını kapat ve yenisini aç.

Külliyen yalan dolan. Asla tek lafına inanma. Senden daha fazlasını elde etmek için yalan dolanla seni tehdit ediyor aklı sıra. Babana ulaşsa, baban höt dese yüreğine inecek şahıslar böyle kadınları kandırıp da istediklerini yaptırmaya uğraşıyor. Ne gönderdiysen gönderdin. Bir cacık yapamaz. Yaparsa kendi suçlu çıkar. Hatta şu an eğer herhangi bir yerde fotoğrafımı paylaşırsan seni şikayet edip süründürürüm, beni tehdit etmek bile suç, babama ulaşırsan da belanı bulursun da rahatlarsın, bana bir daha yazma, ulaşmayı deneme mahkemelerde süründürürüm seni de ve engelle. Değişik hesaplardan ulaşmayı denerse de engelle, gerekirse hesabını kapat ve yenisini

Külliyen yalan dolan. Asla tek lafına inanma. Senden daha fazlasını elde etmek için yalan dolanla seni tehdit ediyor aklı sıra. Babana ulaşsa, baban höt dese yüreğine inecek şahıslar böyle kadınları kandırıp da istediklerini yaptırmaya uğraşıyor. Ne gönderdiysen gönderdin. Bir cacık yapamaz. Yaparsa kendi suçlu çıkar. Hatta şu an eğer herhangi bir yerde fotoğrafımı paylaşırsan seni şikayet edip süründürürüm, beni tehdit etmek bile suç, babama ulaşırsan da belanı bulursun da rahatlarsın, bana bir daha yazma, ulaşmayı deneme mahkemelerde süründürürüm seni de ve engelle. Değişik hesaplardan ulaşmayı denerse de engelle, gerekirse hesabını kapat ve yenisini aç.
Hesabım kapalı zaten sadece ailemin sosyal medya hesaplarını biliyor ve benim numaram var. Yapamaz dimi şikayet edeceğim zaten bende ama bir yandan da korkuyorum ama ona korktuğumu belli etmiyorum

Yaptığı suç. Şikayet ederseniz ve gerçekten astsubaysa görevinden olur. Ama ben sanmıyorum astsubay olduğunu. Eğer gerçekten askerse uzman falandır en fazla. Bence tanıdığınız güvendiğiniz bi erkek arkadaşın varsa abin gibi yada baban gibi arasın. Herşeyden haberim var şikayet etmeye gidiyoruz desin. Belki vazgeçer. He olmadı gidip gerçekten şikayet edin.

Hesabım kapalı zaten sadece ailemin sosyal medya hesaplarını biliyor ve benim numaram var. Yapamaz dimi şikayet edeceğim zaten bende ama bir yandan da korkuyorum ama ona korktuğumu belli etmiyorum
Yaparsa suç işlemiş olur. O kadar kafası çalışmayan bir kimse ise yapsın. Ki ihtimal de vermiyorum. Yapsa bile gerekli şikâyetlerinizi yaparsınız oturur oturduğu yere. Korkmanızı gerektirecek bir şey yok. Olabilir bir hata yapmışsınız, insanız hepimiz yapabiliriz. Bir daha tanımadığınız bir kimseye internetten böyle resimler göndermezsiniz zaten diye inanıyorum. Bunlar böyle libidoları tavan yapmış, internetten bir kız bulayım da yalan dolan ilgisini çekip resim cart curt isterim, sonra da tehditle istediğimi yaptırırım kafasında kişiler. Profili, ismi, mesleği, söyledikleri her şeyi yalan dolan çıkabilir. Belki şu an başka kızlara bile aynı şeyi yapıyordur, bilemezsiniz. Elde edebileceği hiçbir şey yok, korkmayın. Anca kaşınırsa belasını bulur.

Yaparsa suç işlemiş olur. O kadar kafası çalışmayan bir kimse ise yapsın. Ki ihtimal de vermiyorum. Yapsa bile gerekli şikâyetlerinizi yaparsınız oturur oturduğu yere. Korkmanızı gerektirecek bir şey yok. Olabilir bir hata yapmışsınız, insanız hepimiz yapabiliriz. Bir daha tanımadığınız bir kimseye internetten böyle resimler göndermezsiniz zaten diye inanıyorum. Bunlar böyle libidoları tavan yapmış, internetten bir kız bulayım da yalan dolan ilgisini çekip resim cart curt isterim, sonra da tehditle istediğimi yaptırırım kafasında kişiler. Profili, ismi, mesleği, söyledikleri her şeyi yalan dolan çıkabilir. Belki şu an başka kızlara bile aynı şeyi yapıyordur, bilemezsiniz. Elde edebileceği hiçbir şey yok, korkmayın. Anca kaşınırsa belasını bulur.
Bir daha kimseye güvenmem internette bile takılmam. Gün içinde şikayette bulunacağım sadece aileme söylemek konusunda kararsızım yani çok kötü bir tepki verecekler

Bu sapık sizi başka numaralardan da rahatsız edebilir. Belli ki işi gücü yok böyle saçma işlerle uğraşan a.gın, olgunlaşmamış bir ergen. Numaranızı değiştirmeniz iyi olabilir.

Mesleği yanar sakın panikle hata yapma saçma sapan yazışmalar yapma uzun uzadıya konuşma net olarak de ki bir daha bana veya aileme ulaşmaya kalkarsan seni şikayet edeceğim bir daha da bu konuda uyarmayacağım seni de ve iletişimi kes bu mahluklara iyi ya da kötü cevap verirseniz hakaret bile etseniz bu hareketleri istek olarak algılıyorlar ne derse desin cevap verme

Back
X