• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun lütfen benim bir derdim var

Ailemin tepkisinden çekiniyorum fotoğrafın ortaya çıkmasından çekiniyorum. Yapmasaydın diyebilirsin ve haklısın da keşke yapmasaydın ama hata yaptım şimdi de o çıkarsa diye çekiniyorum
Normal fotoğraf mı nude mu?

aldım cevabımı bişey olmaz merak etme et şikayet korkma sen korkarsan üstüne gelir fazlasını ister atarken korkmamışsın şimdi şikayetten korkuyorsun

Babama ulaşamamış ama babamla çalışan mimara ulaşmış ona da atmadı hiçbir şey
Mimar ne demiş? Ya bu seni kandırıyor. Baban ne iş yapıyor? Maddi durumunuz iyi mi? Belki para koparmaya çalışıyor olabilir. Bir diğeri bu adam bunları nerden buluyor?

26 yaşında bir salağım 26 yaşında bir salak
Yüklenme kendine de fazla. Gömme kendi. Yapmışsın bir hata pişmansın işte. Bir daha yapmazsın olur biter. Erkeklere çabuk inanıp güvenme. Gerçek hayatta da bu böyle. Sen tav olana kadar kırk takla atıp da kibarlıktan orta yerinden çatlarken, elde ettim kafasına girince gerçek yüzü ortaya çıkar genelde. Herkes bir olmamakla birlikte çok da yalan söylerler ama onu da yüzlerine gözlerine bulaştırırlar. Mesela bu şahıs b.kunu çıkartmış.

Mimar ne demiş? Ya bu seni kandırıyor. Baban ne iş yapıyor? Maddi durumunuz iyi mi? Belki para koparmaya çalışıyor olabilir. Bir diğeri bu adam bunları nerden buluyor?

Maddi durumumuz normal benim babam fayans ustası bir tane mimar var genellikle mimarın işlerini yapıyorlar ona ulaşmış söylemek için sanırım bana ekran görüntüsü bende ulaştım mimara ama bir şey yazmamış. Bana da mesaj olarak babanın numarasını falan istemeyeceğim direkt mimara atacağım o babana ulaştırsın diyeceğim dedi

Evet öyle birisi var bu dediğinizi yapabiliriz ve inanır dimi
İnanabilir. Sert konuşsun ama hakaret tehdit etmesin. Çünkü bu sefer onunda ses kaydını alıp beni tehdit ettiler. Yada hakaret ettiler deyip şikayet etçem diyebilir. Adamında başını yakmayın. Özellikle söyle sakın tehdir ve hakaret etme diye. Sadece sert bi şekilde kızım anlattı herşeyi savcılığa gidiyoruz şikayet edeceğiz zaten telefonunu incelemeye aldıkları zaman yaptığın şantajlar resimler herşey ortaya çıkacak çok ceza alacaksın falan desin.

Gerçekten öyle değil mi yalan hepsi. Beni korkutmak istiyor sadece
Evet yalan söylediği aşırı belli. Sosyal medyadan kendine abuk subuk fanteziler arayan sapığın asalağın teki. Korkaktır da bu. Psikolojisi de iyi değil. Kedine böyle meşgaleler bulmuş kendince eğlendiğini sanıyor. Şikayet et de gerçek dünyaya geri dönsün.

Yüklenme kendine de fazla. Gömme kendi. Yapmışsın bir hata pişmansın işte. Bir daha yapmazsın olur biter. Erkeklere çabuk inanıp güvenme. Gerçek hayatta da bu böyle. Sen tav olana kadar kırk takla atıp da kibarlıktan orta yerinden çatlarken, elde ettim kafasına girince gerçek yüzü ortaya çıkar genelde. Herkes bir olmamakla birlikte çok da yalan söylerler ama onu da yüzlerine gözlerine bulaştırırlar. Mesela bu şahıs b.kunu çıkartmış.
Evet öyle oldu gerçek yüzü sonradan çıktı. Ben güvenmem artık

Back
X