• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun lütfen benim bir derdim var

Yaptığı suç. Şikayet ederseniz ve gerçekten astsubaysa görevinden olur. Ama ben sanmıyorum astsubay olduğunu. Eğer gerçekten askerse uzman falandır en fazla. Bence tanıdığınız güvendiğiniz bi erkek arkadaşın varsa abin gibi yada baban gibi arasın. Herşeyden haberim var şikayet etmeye gidiyoruz desin. Belki vazgeçer. He olmadı gidip gerçekten şikayet edin.
Evet öyle birisi var bu dediğinizi yapabiliriz ve inanır dimi

Mesleği yanar sakın panikle hata yapma saçma sapan yazışmalar yapma uzun uzadıya konuşma net olarak de ki bir daha bana veya aileme ulaşmaya kalkarsan seni şikayet edeceğim bir daha da bu konuda uyarmayacağım seni de ve iletişimi kes bu mahluklara iyi ya da kötü cevap verirseniz hakaret bile etseniz bu hareketleri istek olarak algılıyorlar ne derse desin cevap verme
Neler dediğini bir bilseniz beni çok geriyor

astsubay korkar polise şikayetçi ol gerekirse adliyeye mesajları göster korkma sadece havlayan köpek ısırmaz görevinden bile alınır korkarlar sadece sana gözdağı vermeye çalışıyor
Korkar mı gerçekten. Gideceğim bugün şikayete. Bırakır mı peşimi dediğiniz gibi

Tehdit alıyorum astsubay olan sevgili diyemeyeceğim erkek musvettesi bir kişiliksiz şerefsiz tarafından tehdit ediliyorum. Yani ben hata yaptım bunun farkındayım keşke yapmasaydim ama oldu ve tehdit altındayım. Ne yapmalıyım. Korkmamam dik durmam gerekiyor şikayet etmem gerekiyor ama bana söylediği her şey yalan olabilir ben nasıl şikayet edeceğim. İki numarası var onlarla bir şikayet konusu olur mu? Aileme ulaşmak ile tehdit ediyor. Annemin numarası var onda ama babama ulaşmak istiyor ısrarla ben ne yapacağım
Şikayet edebiliyorsun tehditten, uzaklaştırma da alırsın, bi b.k yiyeceği de yok açıkçası, ben zamanında böyle birine "Babam da senin bekliyor ... oğlu gel." demiştim, "Baban g.. mı seni kollayacak?" dedi, ben de orası seni hiç ilgilendirmez demiştim, şimdi olsa "He babam g.. napcan haraca mı bağlıcan, ortakçı mı çıkcan? " derdim, bunlar bu dilden anlıyor. Korkar pısarsan çiğ çiğ yerler.

Şikayet edebiliyorsun tehditten, uzaklaştırma da alırsın, bi b.k yiyeceği de yok açıkçası, ben zamanında böyle birine "Babam da senin bekliyor ... oğlu gel." demiştim, "Baban g.. mı seni kollayacak?" dedi, ben de orası seni hiç ilgilendirmez demiştim, şimdi olsa "He babam g.. napcan haraca mı bağlıcan, ortakçı mı çıkcan? " derdim, bunlar bu dilden anlıyor. Korkar pısarsan çiğ çiğ yerler.
Evet işte ben korkan tarafım ama korkmayacağım bu saatten sonra. Korktum iki üç gün daha çektim ama dayanamıyorum artık

Silahının fotoğrafı attı kendini öldürmekle bile tehdit etti bende yap dedim en sonunda ama yapmadı bacağıma sıktım demişti ama inanmadım. Vuruldum demişti operasyonda ona da inanmadım. Bordo bereli olduğunu söyledi her şeyin yasak olduğunu söyledi ama telefonu çok rahat kullanıyordu

Silahının fotoğrafı attı kendini öldürmekle bile tehdit etti bende yap dedim en sonunda ama yapmadı bacağıma sıktım demişti ama inanmadım. Vuruldum demişti operasyonda ona da inanmadım. Bordo bereli olduğunu söyledi her şeyin yasak olduğunu söyledi ama telefonu çok rahat kullanıyordu
Fotoğraf hala duruyor mu, uzantısından gerçek mi yalan mı olduğu anlaşılır, google lensle bak, fotoyu internetten aldıysa çıkar ortaya.

Bu kadar da palavra fazla ama yani abartmış gerçekten. Kız cidden yalancı ödleğin teki. Git şikayet et de görsün gününü. Boş beleş işlerle uğraşmadan önce belki aşağı gitmeden yarı yolda döner de beynine de biraz oksijen gider.

elbette sonradan ortaya çıkabilir ama of bu kadar korkma ya ne yaptın bu kadar çekiniyorsun
Ailemin tepkisinden çekiniyorum fotoğrafın ortaya çıkmasından çekiniyorum. Yapmasaydın diyebilirsin ve haklısın da keşke yapmasaydın ama hata yaptım şimdi de o çıkarsa diye çekiniyorum

Bu kadar da palavra fazla ama yani abartmış gerçekten. Kız cidden yalancı ödleğin teki. Git şikayet et de görsün gününü. Boş beleş işlerle uğraşmadan önce belki aşağı gitmeden yarı yolda döner de beynine de biraz oksijen gider.
Gerçekten öyle değil mi yalan hepsi. Beni korkutmak istiyor sadece

Back
X