• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun lütfen benim bir derdim var

Nude atmak suc degil ama tehdit ve santaj suc. Bana benzeyen biri, ya da montaj deseniz aileniz cok ustunde durmayabilir, yapay zekayla ve deep fake ile neler yapiyorlar. Sikayetxi olmakla iyi yapmissiniz, aslinda keske yaptigi duyulsa, cevresine rezil etmek var ya neyse.

Oooo süper devlet memuru.
İpsiz sapsız olsa işiniz belki zordu ama bu halde kimse mesleğinden olmak istemez.
Hemen diyorsunuz ki polise gidiyorum,mesleğinden olacaksın sen görürsün.
Adi pislik seni... Diyorsunuz ve şikayet ediyorsunuz.
Polislerde özel birim var bunun için.
Şikayet edildigini ogrense altına eder.
Hiç korkmayın. Arkadaşım aynı şekilde tehdit edildi. Üstsüz fotoları varmış babana gobdercem bilmem ne.once boyun eğdi. Sonra gitti şikayet etti. Adam arkasına bakmadan kaçtı bir daha ne selam ne sabah.
Arkadaşım başıma bela olmasın diye şikayetini geri aldı ama savcılığın açtığı dava devam ediyor.
Lütfen boyun eğme ve kırkma.
Devlet memurluğundan atılsın da görsün bakalım it.
Büyük ihtimalle şikayet edildiğinden haberi var ve bir daha da ulaşmadı bana hiçbir şekilde umarım da ulaşamaz bundan sonra

Evet İnternetten tanıştık. Şahsen tanımıyorum. Tehdit olarak kullandığı şey benim fotoğraflarım var gözüme perde indi salaklık yaptım ve attım bunun cezasını çekiyorum şuanda biliyorum. Birliktelik olmadı sadece fotoğraf var ve evet babama aileme söylemekle tehdit ediyor
yuzunuz gözüküyor mu? gözükmüyorsa inkar edin. ailenize atarsa internetten yapmış vs deyin.

aileniz anlayisli ise onlara da söyleyebilirsiniz, ben ne kadar kizsam da evladım bana söylesin isterdim

Çok geçmiş olsun, şikayet etmekle en iyisini yapmışsınız.
Keşke böyleleri sayfalar tarafından ifşa edilse de en azından dışlayabilsek ve uzak dursak.
Her şeyi yalanmış ya peki adı sanı fotoğrafı da mı yalanmış

Back
X