- 3 Şubat 2021
- 222
- 194
- 33
- Konu Sahibi korkakhatun
Pes vallaHayır değilmiş. Kuzey Irak'ta olduğunu söyledi bana ama orada bile değilmiş Trabzon'da çıktı kendisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pes vallaHayır değilmiş. Kuzey Irak'ta olduğunu söyledi bana ama orada bile değilmiş Trabzon'da çıktı kendisi
Büyük ihtimalle şikayet edildiğinden haberi var ve bir daha da ulaşmadı bana hiçbir şekilde umarım da ulaşamaz bundan sonraOooo süper devlet memuru.
İpsiz sapsız olsa işiniz belki zordu ama bu halde kimse mesleğinden olmak istemez.
Hemen diyorsunuz ki polise gidiyorum,mesleğinden olacaksın sen görürsün.
Adi pislik seni... Diyorsunuz ve şikayet ediyorsunuz.
Polislerde özel birim var bunun için.
Şikayet edildigini ogrense altına eder.
Hiç korkmayın. Arkadaşım aynı şekilde tehdit edildi. Üstsüz fotoları varmış babana gobdercem bilmem ne.once boyun eğdi. Sonra gitti şikayet etti. Adam arkasına bakmadan kaçtı bir daha ne selam ne sabah.
Arkadaşım başıma bela olmasın diye şikayetini geri aldı ama savcılığın açtığı dava devam ediyor.
Lütfen boyun eğme ve kırkma.
Devlet memurluğundan atılsın da görsün bakalım it.
Teşekkür ederim büyük ihtimalle bildirildi şikayette bulunulduğu ve iletişimde bulunmadı bir daha da bulunmaz umarımGeçmiş olsun. Şikayet kendisine bildirilmiş mi iletişime geçti mi tekrar
yuzunuz gözüküyor mu? gözükmüyorsa inkar edin. ailenize atarsa internetten yapmış vs deyin.Evet İnternetten tanıştık. Şahsen tanımıyorum. Tehdit olarak kullandığı şey benim fotoğraflarım var gözüme perde indi salaklık yaptım ve attım bunun cezasını çekiyorum şuanda biliyorum. Birliktelik olmadı sadece fotoğraf var ve evet babama aileme söylemekle tehdit ediyor
Malesef gözüküyor ama aileme ulaşamayacakyuzunuz gözüküyor mu? gözükmüyorsa inkar edin. ailenize atarsa internetten yapmış vs deyin.
aileniz anlayisli ise onlara da söyleyebilirsiniz, ben ne kadar kizsam da evladım bana söylesin isterdim
Gelişme var mı hiç şaşırmadım yalan çıktığına söylediklerinin.Malesef gözüküyor ama aileme ulaşamayacak
Herhangi bir gelişme yok ama bana ya da aileme ulaşma durumu olmadıGelişme var mı hiç şaşırmadım yalan çıktığına söylediklerinin.
Korkmustur pislik. Çok iyi yaptınız şikayet ederek, kötü bir tecrübe oldu bundan sonra çok mutlu olursunuz umarımHerhangi bir gelişme yok ama bana ya da aileme ulaşma durumu olmadı
Çok teşekkür ederim evet kötü ama tecrübe oldu dediğiniz gibi umarım bir daha kimse böyle bir şey yaşamaz tekrardan çok teşekkür ederim buradaki herkeseKorkmustur pislik. Çok iyi yaptınız şikayet ederek, kötü bir tecrübe oldu bundan sonra çok mutlu olursunuz umarım![]()
Sizinle aynı şehirde miymiş? Çok sevindim şikayet etmenize.o korku ona yeter, keşke gorseydik nasıl korktuğunuÇok teşekkür ederim evet kötü ama tecrübe oldu dediğiniz gibi umarım bir daha kimse böyle bir şey yaşamaz tekrardan çok teşekkür ederim buradaki herkese![]()
Yok aynı şehirde değilmişiz. Çok teşekkür ederim kurtuldum çok şükür, aman aman ben hiç görmek istemiyorumSizinle aynı şehirde miymiş? Çok sevindim şikayet etmenize.o korku ona yeter, keşke gorseydik nasıl korktuğunu![]()