• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun lütfen benim bir derdim var

Tehdit alıyorum astsubay olan sevgili diyemeyeceğim erkek musvettesi bir kişiliksiz şerefsiz tarafından tehdit ediliyorum. Yani ben hata yaptım bunun farkındayım keşke yapmasaydim ama oldu ve tehdit altındayım. Ne yapmalıyım. Korkmamam dik durmam gerekiyor şikayet etmem gerekiyor ama bana söylediği her şey yalan olabilir ben nasıl şikayet edeceğim. İki numarası var onlarla bir şikayet konusu olur mu? Aileme ulaşmak ile tehdit ediyor. Annemin numarası var onda ama babama ulaşmak istiyor ısrarla ben ne yapacağım
Öncelikle korkmayın, bundan 10 yıl önce 3 yıllık erkek arkadaşım elinde hiçbir görüntümüzde olmamasına rağmen iftira atarım, photoshop yaparım ailene yollarım diye tehdit ediyordu. O zamanki korkumu anlatamam. 6 ay askerlik sürecinde gizli saklı telefon bulup arayıp, mesaj atıp tehdit ediyordu. En son nasıl cesaret geldiyse askeriyeye şimdi bu mesajları ileteceğim, askeri mahkemede yargılanırsın başına büyük bela aldın, hayatın kayacak dedim. Tahmin etmiyordum ama o kadar korktu ki, bir daha aramayacağım konu burada kapanacak dedi. Belli aralıklarla yazmaya devam etti ama tehdit etmiyordu artık sadece özlediğini söylüyordu. Sizde tehdit mesajlarını yargıya taşıyacağınızı söyleyin. Korkmayın, çekinmeyin siz sessiz kaldıkça sindirdiğini düşünüp dozunu arttırır.

Önce anne babanızın sosyal medya hesaplarından onu engelleyin sonra da gidin direkt şikayetçi olun.

Hiç korkma önce savcılığa şikayetçi ol. Sonra Bimer ve Cimere yaz. Biliyorsan tc sini işini.vs ayrıntılı yaz. Görür ebesinin örekesini tersten. Bu kadar tehdit ediyorsa korkağın tekidir.

Kesinlikle bişey yapamaz, amacı seni korkutarak, istediğini elde etmek. Baskın davranın ve hakkında şikayette bulunduğunuzu söyleyin. Siz değil o korksun. Şikayetçi olun. Astsubay olduğuna eminmisin. Astsubayım diye kız tavlamaya çalışan çok adam müsveddesi dolaşıyor internette.

Bir şeyi yapıp yapmaması önemli değil tehdit etmesi önemli. Şikayet edebilirsiniz yaymakla tehdit ediyor beni diye

Tehdit alıyorum astsubay olan sevgili diyemeyeceğim erkek musvettesi bir kişiliksiz şerefsiz tarafından tehdit ediliyorum. Yani ben hata yaptım bunun farkındayım keşke yapmasaydim ama oldu ve tehdit altındayım. Ne yapmalıyım. Korkmamam dik durmam gerekiyor şikayet etmem gerekiyor ama bana söylediği her şey yalan olabilir ben nasıl şikayet edeceğim. İki numarası var onlarla bir şikayet konusu olur mu? Aileme ulaşmak ile tehdit ediyor. Annemin numarası var onda ama babama ulaşmak istiyor ısrarla ben ne yapacağım
Direk çalıştığı kuruma at sana gönderdiği mesajları meslekten ihraç edilsin.Her ne olursa ne ile tehdit ederse etsin asla korkma.

Sakın tehditlere boyun eğmeyin normal bir insan değil belli ve hiçbiri sizden kıymetli değil.nude atmayın atarsanızda yüzünüz veya siz olduğunuzu belli edecek birşey olmasın.ailenize açıklamak zorunda kalırsanız beni tehdit etti astsubayım dedi korkuttu ayrılırsam dediklerini yapmazsam bana ve size zarar vereceğini söyledi bende mecburen sevgili gibi davranmaya devam ettim dediklerini yaptım deyin.tehdit etmeye devam ederse savcılığa vereceğim deyin ve gidin şikayetçi olun ama sanmıyorum böyle birşey yapacağını.konuşmaya devam etmeyin engelleyin.astsubay olduğunu sanmıyorum ben ama eğer öyleyse başı belaya girer zaten.

Öncelikle korkmayın, bundan 10 yıl önce 3 yıllık erkek arkadaşım elinde hiçbir görüntümüzde olmamasına rağmen iftira atarım, photoshop yaparım ailene yollarım diye tehdit ediyordu. O zamanki korkumu anlatamam. 6 ay askerlik sürecinde gizli saklı telefon bulup arayıp, mesaj atıp tehdit ediyordu. En son nasıl cesaret geldiyse askeriyeye şimdi bu mesajları ileteceğim, askeri mahkemede yargılanırsın başına büyük bela aldın, hayatın kayacak dedim. Tahmin etmiyordum ama o kadar korktu ki, bir daha aramayacağım konu burada kapanacak dedi. Belli aralıklarla yazmaya devam etti ama tehdit etmiyordu artık sadece özlediğini söylüyordu. Sizde tehdit mesajlarını yargıya taşıyacağınızı söyleyin. Korkmayın, çekinmeyin siz sessiz kaldıkça sindirdiğini düşünüp dozunu arttırır.
Gerçekten askeri mahkemede yargılanacağına inandı mı😆

Gençlik hatası.Dersinizi almışsınızdır.Diğer yandan keşke aileler kızları hata yaptığında sığınacak liman olsalar da kızlar böyle serserilerin elinde ne yapacağını bilmez halde oyuncak olmasa.

Aslında kendi eliyle ayağına sıkıyor farkında değil. Memur olduğu için bu tarz mevzular onu mesleğinden bile edebilir. Hiç korkmadan şikâyetçi ol .

Aslında kendi eliyle ayağına sıkıyor farkında değil. Memur olduğu için bu tarz mevzular onu mesleğinden bile edebilir. Hiç korkmadan şikâyetçi ol .
Arkadaşım yardımcı oldu şikayetçi olduk. Zaten her şeyi baştan sona yalanmış. Yarında yine başka bir şekilde şikayet oluşturulacak.

Oooo süper devlet memuru.
İpsiz sapsız olsa işiniz belki zordu ama bu halde kimse mesleğinden olmak istemez.
Hemen diyorsunuz ki polise gidiyorum,mesleğinden olacaksın sen görürsün.
Adi pislik seni... Diyorsunuz ve şikayet ediyorsunuz.
Polislerde özel birim var bunun için.
Şikayet edildigini ogrense altına eder.
Hiç korkmayın. Arkadaşım aynı şekilde tehdit edildi. Üstsüz fotoları varmış babana gobdercem bilmem ne.once boyun eğdi. Sonra gitti şikayet etti. Adam arkasına bakmadan kaçtı bir daha ne selam ne sabah.
Arkadaşım başıma bela olmasın diye şikayetini geri aldı ama savcılığın açtığı dava devam ediyor.
Lütfen boyun eğme ve kırkma.
Devlet memurluğundan atılsın da görsün bakalım it.

Back
X