süt nasıl çoğalır sanırım tatlı şeyler yiyerek ...slm canlarım konuyu buraya yazıorum cunku dıger bölümlerde cvb alamıyorum eskı konumdan bılırler babam hapise girdi 1 haftadır ona cook uzuldugum ıçın sütüm çekildi goguslerım boş bebegım doymuyo zaten fazla bı sütüm yokdu süt attırıcı olarak ne tavsiye edersiniz lütfen cvb verin daha 19 yaşinda bi anneyim hiç bi tecrübem yok bna akıl verecek kımsede yok(((
babamın cezası 6 ay oldu yardım alabılıyormus ama ayda sadece 500 tl oda kırayı verebilmek ıcın amcamlar felan yardım edrız dedıler bakalımsüt nasıl çoğalır sanırım tatlı şeyler yiyerek ...
bu arada ailen ne durumda konunu biliyorum..kardeşlerinde küçüktü bir program yapıldı mı?
sevindim bir çözüm bulunduğuna ..bak dediğim gibi tatlı şeyler sanırım süt çoğaltıyor,böyle nişastalı falan en yisini evladı olanlar bilir tabiki..geçmiş olsun tekrar.babamın cezası 6 ay oldu yardım alabılıyormus ama ayda sadece 500 tl oda kırayı verebilmek ıcın amcamlar felan yardım edrız dedıler bakalım
Aktarlarda bitkiler var komposto yapın için.slm canlarım konuyu buraya yazıorum cunku dıger bölümlerde cvb alamıyorum eskı konumdan bılırler babam hapise girdi 1 haftadır ona cook uzuldugum ıçın sütüm çekildi goguslerım boş bebegım doymuyo zaten fazla bı sütüm yokdu süt attırıcı olarak ne tavsiye edersiniz lütfen cvb verin daha 19 yaşinda bi anneyim hiç bi tecrübem yok bna akıl verecek kımsede yok(((
hiç denemedim denıcem saol cnmAktarlarda bitkiler var komposto yapın için.
slm canlarım konuyu buraya yazıorum cunku dıger bölümlerde cvb alamıyorum eskı konumdan bılırler babam hapise girdi 1 haftadır ona cook uzuldugum ıçın sütüm çekildi goguslerım boş bebegım doymuyo zaten fazla bı sütüm yokdu süt attırıcı olarak ne tavsiye edersiniz lütfen cvb verin daha 19 yaşinda bi anneyim hiç bi tecrübem yok bna akıl verecek kımsede yok(((
saol balım bnıde unutmamışsın sewındım bna yardımcı olduğun ıcınsevindim bir çözüm bulunduğuna ..bak dediğim gibi tatlı şeyler sanırım süt çoğaltıyor,böyle nişastalı falan en yisini evladı olanlar bilir tabiki..geçmiş olsun tekrar.
mama werme dıolar doktor dedı ama ewdekıler werme dıo dedıklerını denıycemoncelıkle bebegını sakın aç bırakma mama verme dıyenlerı dınleme.sutün azsa tabıkı mama ver arada yazık doysun. sut artırıcı helva,bulgur pılavı, kuru börulce,humana cayı,boza, bol sıvı,yesıllık ama maydonoz harıç ıyı gelıyor. dereotuda sut artırır
bu sıkıntılarımız geçse ıns cvbn ıcn sAOL cnm bnmKarisik meyve kompostosunu bol bol tuketebilirsin bol bol su ic yesillik yemek te faydali diye biliyorummm birde tatli yersende cok iyi olur ama en onemli sey moralini yuksek tutacaksin kendine sıkıntı ve stres yapmamalısın ki bol bol sütün olsunnn burada en onemli etken uzulmemek (soylemesi kolay biliyorum ama baska caresi yok) cunku mutluluk hormonlarinin salgilanmasi anne sutunu arttirmada en onemli seydirrr... Allah yardimcin olsunnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?