- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su içemiyom rezene humana hıc denemedim denerim saol canımCanim ben benim taktiklerimi soyliim. Oncelikle rezene cayi. Onra boza. Humana nin sut artirici cayi var. 8 inciri sekiz dakika kaynat suyunu ic. Ayrica bulgur pilavi etkili olur.. Ve tabi bol bol su ii uyku ve stres yapmama (bu nasil olur ben de bilmiyorum) bu arada sut icmek de artiriyo diyorlar ben denemedim
mama werme dıolar doktor dedı ama ewdekıler werme dıo dedıklerını denıycem
saol cnm eşime dıyım alsın barı annemın cektıklerını anlatsam roman olur gerçekten cook cektı bu hayattan 34 yasında görsen 50 gıbı gozlerı ellerı hele anlatıo neler cektıgınıemziren anneler icin cay var eczanenize sorun..ismini tam olarak yazmaya cekindim reklama girer mi diye..bir de gogsunuzun bos oldugunu hissetseniz bile emzirin..cektikce cogaliyor...ev yapimi yogurt, ispanak bol tuketin..babaniza gecmis olsun, aileniz icin uzuldum..
bol maydonoz. nane vs. ye.
süt yapar bol bol
Bu kişisel bir durum. Neyle artacağı yani.slm canlarım konuyu buraya yazıorum cunku dıger bölümlerde cvb alamıyorum eskı konumdan bılırler babam hapise girdi 1 haftadır ona cook uzuldugum ıçın sütüm çekildi goguslerım boş bebegım doymuyo zaten fazla bı sütüm yokdu süt attırıcı olarak ne tavsiye edersiniz lütfen cvb verin daha 19 yaşinda bi anneyim hiç bi tecrübem yok bna akıl verecek kımsede yok(((
canım çok geçmiş olsun.slm canlarım konuyu buraya yazıorum cunku dıger bölümlerde cvb alamıyorum eskı konumdan bılırler babam hapise girdi 1 haftadır ona cook uzuldugum ıçın sütüm çekildi goguslerım boş bebegım doymuyo zaten fazla bı sütüm yokdu süt attırıcı olarak ne tavsiye edersiniz lütfen cvb verin daha 19 yaşinda bi anneyim hiç bi tecrübem yok bna akıl verecek kımsede yok(((
Dere otu helva bunlar benim sütumu cogaltiyordu ayrıca günde 3 lt şu içiyordum masallahi vardı sutumun sende dene istersenslm canlarım konuyu buraya yazıorum cunku dıger bölümlerde cvb alamıyorum eskı konumdan bılırler babam hapise girdi 1 haftadır ona cook uzuldugum ıçın sütüm çekildi goguslerım boş bebegım doymuyo zaten fazla bı sütüm yokdu süt attırıcı olarak ne tavsiye edersiniz lütfen cvb verin daha 19 yaşinda bi anneyim hiç bi tecrübem yok bna akıl verecek kımsede yok(((
güzel dılekrın ıcın saol cnm bnm ıns sag salım çıkarda senınde dedıklerını denıycem bna cok yardımcı oldunuz saoluncanım çok geçmiş olsun.
öncelikle çok dua etmen gerekiyor.
sonrasında bebeğinin sana ihtiyacı olduğunu beter,n beteri olduğunu düşünüp biraz rahat olman lazım.
Allaha tevekkül et.
babanı rabbim korur İnşallah.
Sütün için kuru soğan , siyah+beyaz yaş üzüm.şu an mevcut.
leblebi.
benım sütümü bunlar çok getirdi.
çıkar kuzum çıkar.güzel dılekrın ıcın saol cnm bnm ıns sag salım çıkarda senınde dedıklerını denıycem bna cok yardımcı oldunuz saolun
su içmeden olmaz.su içemiyom rezene humana hıc denemedim denerim saol canım
slm canlarım konuyu buraya yazıorum cunku dıger bölümlerde cvb alamıyorum eskı konumdan bılırler babam hapise girdi 1 haftadır ona cook uzuldugum ıçın sütüm çekildi goguslerım boş bebegım doymuyo zaten fazla bı sütüm yokdu süt attırıcı olarak ne tavsiye edersiniz lütfen cvb verin daha 19 yaşinda bi anneyim hiç bi tecrübem yok bna akıl verecek kımsede yok(((
Canm gecmis olsun.valla sut icin bol su ic demisti doktorum bol sivi al demisti. Deneyebilirsin.ama bebesin cok ac kaliyosa onada yazik ek mama ver bari hic sutun yoksa doysun yavrucak.slm canlarım konuyu buraya yazıorum cunku dıger bölümlerde cvb alamıyorum eskı konumdan bılırler babam hapise girdi 1 haftadır ona cook uzuldugum ıçın sütüm çekildi goguslerım boş bebegım doymuyo zaten fazla bı sütüm yokdu süt attırıcı olarak ne tavsiye edersiniz lütfen cvb verin daha 19 yaşinda bi anneyim hiç bi tecrübem yok bna akıl verecek kımsede yok(((