• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardımcı olun lutfen cok ıhtıyacım var...

Bana sogan ve bulgur iyi gelmisti.kisir veya bulgur pilavi yiyebilirsin
Icecek olarak rezene cayi (mumkunse sekersiz)ve kuru dut kompostosu(pekmezle tatlandirabilirsin)
Ben cok faydasini gordum
Tabii birde ortalama2.5 litre su ictim gunde

Canim ben benim taktiklerimi soyliim. Oncelikle rezene cayi. Onra boza. Humana nin sut artirici cayi var. 8 inciri sekiz dakika kaynat suyunu ic. Ayrica bulgur pilavi etkili olur.. Ve tabi bol bol su ii uyku ve stres yapmama (bu nasil olur ben de bilmiyorum) bu arada sut icmek de artiriyo diyorlar ben denemedim
su içemiyom rezene humana hıc denemedim denerim saol canım

mama werme dıolar doktor dedı ama ewdekıler werme dıo dedıklerını denıycem

bebegın ac kalırsa ALLAH korusun sarılık olur.o evdekıler çok bılıyolar zaten her evde var boylelerı.kımseyı dınleme.tabıkı sıksık emzır sutun coğalsın ama bebegıni aç bırakma arada mama ver doysun.zaten bı kere ver bakalım nasıl içtigini göreceksın açsa yavrum nasıl içer.sen annesın bebegın soz konusu oldugunda kımseyı dınleme
bu arada bır arkadastan duydum kırmızı pancarı ıkı bardak suda kaynatıp sabah akşam suyunu içmiş sutu cok artmış bende yazayım dedım
facede hamıle ve cocuklu hanımlar icin bilgiler grubunda okudum

emziren anneler icin cay var eczanenize sorun..ismini tam olarak yazmaya cekindim reklama girer mi diye..bir de gogsunuzun bos oldugunu hissetseniz bile emzirin..cektikce cogaliyor...ev yapimi yogurt, ispanak bol tuketin..babaniza gecmis olsun, aileniz icin uzuldum..
saol cnm eşime dıyım alsın barı annemın cektıklerını anlatsam roman olur gerçekten cook cektı bu hayattan 34 yasında görsen 50 gıbı gozlerı ellerı hele anlatıo neler cektıgını :((((((((((((

bol sıvı şeyler tüket ayrıca dereotu sütü artırır birde bulgur artırır ama gaz problemi yaşıyorsan biraz gaz yapabilir bence uykudüzeni ve stresi azaltınca sütün çogalır

beni başka bi bebekle karıştırıp mama mı vermişler napmışlar ben de hiç süt içmemişim, direnmişim resmen emmemişim annemi, ondandır ki bağışıklık sistemim çok zayıf.süt olduğu halde emmemişim o_O
aktarlara falan sorabilirsin alternatif bişiler olabilir

slm canlarım konuyu buraya yazıorum cunku dıger bölümlerde cvb alamıyorum eskı konumdan bılırler babam hapise girdi 1 haftadır ona cook uzuldugum ıçın sütüm çekildi goguslerım boş bebegım doymuyo zaten fazla bı sütüm yokdu süt attırıcı olarak ne tavsiye edersiniz lütfen cvb verin daha 19 yaşinda bi anneyim hiç bi tecrübem yok bna akıl verecek kımsede yok :KK43:(((
Bu kişisel bir durum. Neyle artacağı yani.

Bana haşlanmış mısır çok iyi gelirdi. Ama kesilmeye yakın günde 10 tane yesem fayda etmedi.

Bol su iç bu genel bir şey, çok stres yapma. Mama takviyesi yaparsın dünyanın sonu değil.

bulgur pilavı.....tereyağını erit pekmezle karıştır..kocakarı tarifleridir. yapanlar memnun

slm canlarım konuyu buraya yazıorum cunku dıger bölümlerde cvb alamıyorum eskı konumdan bılırler babam hapise girdi 1 haftadır ona cook uzuldugum ıçın sütüm çekildi goguslerım boş bebegım doymuyo zaten fazla bı sütüm yokdu süt attırıcı olarak ne tavsiye edersiniz lütfen cvb verin daha 19 yaşinda bi anneyim hiç bi tecrübem yok bna akıl verecek kımsede yok :KK43:(((
canım çok geçmiş olsun.
öncelikle çok dua etmen gerekiyor.
sonrasında bebeğinin sana ihtiyacı olduğunu beter,n beteri olduğunu düşünüp biraz rahat olman lazım.
Allaha tevekkül et.
babanı rabbim korur İnşallah.
Sütün için kuru soğan , siyah+beyaz yaş üzüm.şu an mevcut.
leblebi.
benım sütümü bunlar çok getirdi.

Dere otu helva bunlar benim sütumu cogaltiyordu ayrıca günde 3 lt şu içiyordum masallahi vardı sutumun sende dene istersen

canım çok geçmiş olsun.
öncelikle çok dua etmen gerekiyor.
sonrasında bebeğinin sana ihtiyacı olduğunu beter,n beteri olduğunu düşünüp biraz rahat olman lazım.
Allaha tevekkül et.
babanı rabbim korur İnşallah.
Sütün için kuru soğan , siyah+beyaz yaş üzüm.şu an mevcut.
leblebi.
benım sütümü bunlar çok getirdi.
güzel dılekrın ıcın saol cnm bnm ıns sag salım çıkarda senınde dedıklerını denıycem bna cok yardımcı oldunuz saolun

güzel dılekrın ıcın saol cnm bnm ıns sag salım çıkarda senınde dedıklerını denıycem bna cok yardımcı oldunuz saolun
çıkar kuzum çıkar.
sen bol bol dua et.
kabul olur inşallah duaların
sınavı babanın işte.
Allahın izni ile bişey olmaz.

su içemiyom rezene humana hıc denemedim denerim saol canım
su içmeden olmaz.
bana bir prof.un tavsiyesiydi sütüm azaldığı zaman günlük 5 litreye çıkar su tüketimini demişti.
acilen toparlanmam gerekiyordu çünkü.
su içmezsen süt olmaz.artıramazssın imkanı yok.
3 litreyi geçkin su içmeye çalış.
bir de bol yeşillik.
büyük kaselerde taze yeşillikli salata yap.
bir de büyüklerin tavsiyesi komposto bulgur pilavı taze soğan:))

yeşillik
su
dinlenme
rezene çayı
bulgur
soğan (ama soğan bebişine gaz yapabilir, kimyon ile yiyebilirsin soğanı)

tatlı, komposto çok işe yaramıyor, kilo yapıyor gibi geliyor bana.

emzirdikçe de gelir sütün.

kokusunu göze alabılceksen SOĞAN kesınlıkle annemede banada çok yaramıştır.yani bizim ailede çok yaygındır gerçektende sütüm çok olurdu ve doğal antibiyotikdir,,denemelisin.ALLAH yardımcınız olsun..

Canm gecmis olsun.valla sut icin bol su ic demisti doktorum bol sivi al demisti. Deneyebilirsin.ama bebesin cok ac kaliyosa onada yazik ek mama ver bari hic sutun yoksa doysun yavrucak.

canım benim allah yardımcın olsun çok üzüldüm.hurma ye çorba iç bolbol meyve suyu tüket.

Back
X