• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun lütfen

arkadaşlar astsubay ama atıldı aslında aralıkda mahkemesı var atılma sebebıde emıre itaatsizlik sahte imza kullanma
şuan bir firmada çalışıyor ama devamlı ailesine para verdıgı için birikim yapamamış ailesine para vermedımı defol git diyorlar kaç kere yanımda telefonla konuştu hep ailesi para istiyordu baba ben gidicem felan demiş defol git dedıler diyor yani ne beklıyosunuzkıne 1400 maaş alıyor işte çıkıp buradan iş bulucam dıyor astlıga geri dönmek istemıyorum dıyor

hem pezo
hem psikopat
hem sahtekar
turnayı gözünden vurdun kardeş :KK55: çok aradınmı bu ademoğlunu:KK69:

arkadaşlar astsubay ama atıldı aslında aralıkda mahkemesı var atılma sebebıde emıre itaatsizlik sahte imza kullanma
şuan bir firmada çalışıyor ama devamlı ailesine para verdıgı için birikim yapamamış ailesine para vermedımı defol git diyorlar kaç kere yanımda telefonla konuştu hep ailesi para istiyordu baba ben gidicem felan demiş defol git dedıler diyor yani ne beklıyosunuzkıne 1400 maaş alıyor işte çıkıp buradan iş bulucam dıyor astlıga geri dönmek istemıyorum dıyor
sanırım çok istesede geri dönmez zaten...
adam dolandırıcı
adam psikopat
Azcık zorlasak bu manyagın yanında kocanızı melek ilan edebiliriz ama siz hala bu adama iyi diyorsunuz pess gerçekten pess...

ben karasızım iyimi yapıyorum kötumu yapıyorum diye sadece yardım istedim sizden
bende farkındayım herşeyın ama bılmıyorum insan multulugu tatmadımı dal arıyor sıgınıcak
sen annesin ama..bak benim görümcemin eşi vefaat etti..onan mal mülk maaş araba bıraktı iki çocuğu vardı aşık oldu birine vazgeçmedi evlendi zor boşandı..oda intihar ederim falan diyormuş..yangından kaçarken doluya tutulma..kendine zaman ver şu an ne durumdasın maddi açıdan...

sen annesin ama..bak benim görümcemin eşi vefaat etti..onan mal mülk maaş araba bıraktı iki çocuğu vardı aşık oldu birine vazgeçmedi evlendi zor boşandı..oda intihar ederim falan diyormuş..yangından kaçarken doluya tutulma..kendine zaman ver şu an ne durumdasın maddi açıdan...
parasal açıdan derdım tasam yok arkadaşlar ama bılmıyorum çokda sevıyorum oda benı sevıyor bılmıyorum
cocuklarıma gelınce babaları bakmadı hiç zati hep ben çalıştım çabaladım bılmıyorum şuan bende bır yandan istiyorum biryandan istemıyorum

çocuklarıma bakarmı diyo
güvenebilirmiyim diyo
bi keresinde çatıya çıkıp boğazına pıçak dayadı diyo
sonra resim çekti bana gönderdi diyo
çocuklarını parka götür onlara yemek yap evini temizle..bizimde vaktimiz bu şekilde geçiyor..her gün eşlerimiz bizi pohpohlamıyor yani..

ben karasızım iyimi yapıyorum kötumu yapıyorum diye sadece yardım istedim sizden
bende farkındayım herşeyın ama bılmıyorum insan multulugu tatmadımı dal arıyor sıgınıcak
kötü yapıyorsun arkadaşım..
sen kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadınsın senin dala mala ihtiyacın yok senin ihtiyacın yavrularının bir güler yüzü olmalı babalarından çekmişler birde annelerinin hatalarını çekmesinler..
uzak dur bu adamdan hatta uzun bir süre hiç kimseyi yanına alma ilk önce kafanı toparla boşan sonrası zaten kendiliğinden gelir...

o zaman buradaki aklı selim uyarıları iyi oku canım sana abla tavsiyesi.
bu işler ciddi işler.daha eşinden boşanmadan başka bir maceraya atılmaya kalkmışsın.
hayatta salt mutluluk diye bişey yoktur.hayalperest olma.mantığın da işlesin bir yandan.
bence önce can güvenliğinizi düşün.
bu uyarıyı dalga geçmek için yazmıyoruz gözünü aç diye yazıyoruz.
elinde bıçakla çatıya çıkan adamın ciddi psikolojik sorunları vardır.
bunları iyi tart oldu mu.
önce can güvenliği.sonra çocuklarının sağlığı ve huzuru gelmeli aklına tamam mı.

parasal açıdan derdım tasam yok arkadaşlar ama bılmıyorum çokda sevıyorum oda benı sevıyor bılmıyorum
cocuklarıma gelınce babaları bakmadı hiç zati hep ben çalıştım çabaladım bılmıyorum şuan bende bır yandan istiyorum biryandan istemıyorum
onurlu bir erkek intihar vs gibi şeylere kalkmaz..adam olgun değil bence asla değil..bu gün onu yapan yarın senin çocuğuna yanlış yapar..insan oğlu çiğ süt emmiş..her şey aşk değil..çocukların var..onlara olan aşkını düşün..erkeklerde arama kurtuluşu..

Ben onda kaldım o bende kaldı dediniz hangi ara? nasıl bir kalmaydı bu evliyken. Eşiniz bu durumu bilse sizi öldürürdü. bizde üçüncü sayfada okurduk

boşanmadan önce bir şey yapmayın, çocuklarınızdan da olmayın. sabredin azıcık.
Öncesini okumadın herhalde çok sakin bir yorum oldu.:KK72:

Mercimek fırında kavruluyor canım. Ok yaydan çoktan çıkmış da, boşanmadan aynı evde yaşasam olur mu diyor.

ben 8 senelık evlıyım ve başka birine aşık oldum 2 tane cocugum var biri 8 biri 4 yaşında
ama eşim evlendıgımız gunden beri hiç çalışmadı benım annemden kalan evım var birde internet ortamından kazandıgım parayla gecınıyorduk sonra artık bunalmıştım temızlık felan yapmıyordum evı
pislik göturuyordu sıkılmıştım hayattan sonra face açtım biriyle tanıştım hep yalan söyledım ona ,
o bılıyormuş benım evlı oldugumu cocuklarım oldugunu ama bana söylemedı kaçıp gitmenden korktum
dedı neyse ben boşanma davası açtım eşim dövuyordu benı son 3 ay çalışmaya başladı ondada artistlik
yapıyordu hep evdekı esyalarımı kırıyor benı dövuyor cocuklarıma bagrııyor ezıyet edıyordu bize
sonra polisi aradım polis geldı uzaklaştırma verdı bende o ara boşanma davası açtım
ama cocuklarım aklıma geldıkce delırıyorum sevdıgım aşık oldugum kişiye guvenemıyorum çok sevıyor beni
bende onu ama çok kararsızım ben asosyalım insan içine pek çıkmam gezmekten nefret ederim kredi çekıcem dedı 20 gune ev tutarız felan tasınırız mutlu oluruz ama bılmıyorum iyimi yapıyorum kötumu 10 cu ayda boşanma davam var ben çok mutsuzum şuan bılmıyorum annem babam yok kımsem yok çokda sevıyorum vaz gecemıyorum çok ayrıldım ama hep geri döndum ne olur yardım edın bana
Eşiniz bu durumu öğrenirse çocuklarınızın velayetini. Alır biliyorsunuz değil mi?

sevmiyorsun sen arkadaşım o adamı falan adam biraz ilgi göstermiş seninde ilgiye ihtiyacın vardı bunuda sevgi sanıyorsun. yapma etme gözünü seveyim.

adam gelirim orada iş bakarım diyormuş
astsubay istifa edip mi gelcek? öyle şey olur mu ya
Yok artık yani şunu da dediyse adam resmen kandırmış yani bu kanmaya çok müsait olduğu için kanmış aslında. Yoksa 10 yaşındaki çocuk inanmaz şuna.

Adam boş gezenin boş kalfası.

Back
X