- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi papatyalarsenkokuyor
-
Kardeş ayağı. ...ayağı olur geneldeKuzen dediğiniz kardestir. Ilgisizligine diyecek sözüm yok ama bi zahmet kuzeninide kıskanmayın. Bu anormal hatta hastalikli bi düşünce bence.
Canım aslında benim derdim kıskançlık değil ilgi görememek. Biz beraber birikim yapıyoruz daha kısa bir sürede evlenebilmek adına ki bu şartlarda şu an evlenme teklifi alsam cevap veremem. Beraber birikim yaptığımız için ihtiyacımız olmayan ve fuzuli şeylere para harcamamaya çalışıyoruz. Ben böyle bir şey istesem fuzuli olur kendi isteyince her akşam dışarı da çıkıyor geziyor
Bakın hata yapıyorsunuz. Ona niye bu rahatlığı veriyorsunuz.
Yaşadık, gördük...Amerikayı tekrar keşfetmeye gerek yok ki
Beraber niye yapıyorsunuz birikimi. Bekar insansın yap kendi birikimini
Erkeklere düşünceli kadın, fedakar kadın izlenimini vermeyin.
Yazacak çok şey varda.. neyse
ben seni anlıyorum aşırı ilgisizzse konuş ve bırak .Yok gitsin de benide ihmal etmesin canım :)
Bilemiyorum ona yanındayken yansıtmamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum
Evlenen kuzenlere ne diyosun peki?Kuzen dediğiniz kardestir. Ilgisizligine diyecek sözüm yok ama bi zahmet kuzeninide kıskanmayın. Bu anormal hatta hastalikli bi düşünce bence.
MerhabaMerhaba uzun zamandır sevgilimle aramızda olan sorunları burayla paylaşıp sizlerden yardım istiyorum.
Bu zamana kadar kim yardım ettiyse çok ama çok teşekkür ederim.
Benim sorunum sevgilimin her şeyi yapması ama iş bana gelince benim yapamamam.
Bana vakit ayırmıyor. Her akşam işten gelip arkadaşlarıyla çıkıyor. Onların yanında da yazmıyor. Ayrılma eşiğine geliyorum o zaman aklı başına geliyor sonrası yine aynı yine hüsran.
Az önce mesaj attı kuzeniyle yemeğe gidecekmiş (kadın). Eşinden yeni ayrıldı.
Ben bu gibi durumlardan nefret ediyorum, bana vakit ayırmıyor ama istediği herkese vakit ayırıyor.
Üstelik yanında başka bir kadın görmeye kesinlikle tahammülüm yok. Beraber yemek yeme fikirleri beni çıldırtıyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama şu an sinirden ne yapacağımı bilemiyorum.
Lütfen bana yardım edin kızlar,
Ben haklı mıyım haksız mıyım nasıl davranmam gerekiyor bu konu kıskanılacak bir konu mu lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?